Avocado face minuni pentru parul tau!

"Nu-mi mai suport parul", "Oricat ma chinui sa-l aranjez, nu sta nicicum", "Parul meu nu are pic de stralucire", "Parul meu este foarte uscat si casat" ... sunt cateva dintre problemele cu care ne confruntam zilnic.
De cate ori nu te-ai trezit dimineata binedispusa si ti s-a naruit totul in momentul in care ai dat de o oglinda si ti-ai privit parul? Gramada de produse cosmetice special concepute pentru ingrijirea parului nu te mai ajuta cu nimic ... ti se pare ca orice sampon sau balsam ai alege, parul tau nu mai are niciun remediu. Nu dispera: exista intotdeauna o solutie. Iar in acest caz, solutia sta in: AVOCADO.

Expertii recomanda folosirea produselor naturale pentru ingrijirea parului care, in general, ar trebui sa nu contina substante chimice, ci sa fie inlocuiti cu aditivi naturali.



Cum sa alegi produsele pentru par naturale?

In primul rand, inainte de a cumpara un produs luand cont doar de marca si de influenta pe care a exercitat-o asupra ta publicitatea lui, citeste cu atentie lista cu ingrediente de pe eticheta produsului. Stabileste-ti singura limita de ingrediente nocive pe care le accepti in par.

O alta optiune ar fi sa iti rasfeti parul apeland chiar la puterea miraculoasa fructului in sine. Un tratament eficient pentru parul tau degradat si lipsit de stralucire este o masca cu avocado.


Masca cu avocado

  • piseaza un avocado, recomandat pentru beneficiile lui hidratante si fortifiante si amesteca pasta obtinuta cu 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita sare de mare si 1 lingura suc de aloe vera;

  • maseaza compozitia pe par, acopera cu o punga si apoi un prosop;

  • las-o sa actioneze timp de 20-30 minute;

  • clateste parul cu apa din abundenta, samponeaza-l si clateste din nou pentru a obtine un par stralucitor si bine hidratat.

Bineinteles ca ai la indemana si alte ingrediente cu proprietati la fel de benefice pentru parul tau: bananele, galbenusul de ou, zeama de lamaie, berea, salvia, rozmarinul, musetelul

Alte articole utile:
Secrete naturiste pentru un par sanatos
Fructe de mare pentru un par superb
Regenereaza-ti parul cu ulei de masline!
Sfaturi pentru un par sanatos
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod