7 moduri cool de a aranja o tunsoare bob în 2020

Tunsoarea bob nu este degeaba una dintre cele mai apreciate: se potrivește oricui, indiferent de textura părului sau forma feței.
Versatilitatea acestui look este principalul motiv pentru care numeroase femei, inclusiv staruri, au ales o tunsoare bob. Chiar daca a fost un trend major in 2019, aceasta tunsoare ramane o tendinta importanta si in 2020.

Vestea buna este ca poti reinventa foarte usor un bob prin simpla schimbare a modului in care il coafezi. De la cararile pe o parte, parul dat dupa urechi, bretonul sau chiar accesoriile pentru par, ai la indemana multiple variante de a oferi un aer fresh tunsorii tale bob.

Descopera sapte moduri in care poti aranja tunsoarea bob in 2020:


Parul dat dupa urechi


Parul intins cu placa si dat dupa urechi este tot ceea ce iti trebuie pentru a reinventa un bob cu varfuri drepte precum cel purtat de actrita Lucy Boynton.

Aplica un spray pentru protectie termica, indreapta parul cu placa, traseaza o carare dreapta pe mijloc si da-ti parul dupa urechi. Este una dintre cele mai simple modalitati de a obtine o coafura eleganta daca esti tunsa bob.

 

Parul dat pe spate


Credeai ca este imposibil sa-ti mai strangi parul si sa-ti eliberezi chipul odata ce te-ai tuns bob? Exista un truc care iti permite sa faci acest lucru. Actrita Camilla Belle poarta parul dat pe spate atunci cand vrea sa-si evidentieze ochii – o coafura bob care ti se potriveste mai ales daca ai fruntea mica.

Hairstilistul sau a folosit placa de par pentru a-i indrepta parul si a aplicat un produs de fixare pentru a-i oferi acel aspect neted de par ud. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod