30 de coafuri pentru nunţile la care eşti invitată în acest an

Ai numărat nunțile la care trebuie să participi în acest an? Nu contează la câte trebuie să mergi, noi avem 30 de coafuri pentru nunți din care te poți inspira!
Cocurile rămân în continuare alegerile ideale pentru coafurile de seară. Dar spre deosebire de anii trecuţi, stilurile lejere, cu un aspect romantic, uşor răvăşit sunt de preferat în locul cocurilor cu un aspect rigid şi fiecare fir de păr fixat cu exactitate.

Acest stil aparent neglijent este inspirat de trendul boho-chic, care aduce un plus de romantism cu o alură rebelă atât în modă, cât şi în frumuseţe.

Împletiturile şi cocurile joase care includ şuviţe împletite se potrivesc de minune cu ţinutele diafane, care includ materiale vaporoase sau dantelă delicată.

Dacă ai optat pentru o rochie foarte sexy, strânsă pe corp, o coadă înaltă, cu părul perfect întins şi neted este alegerea perfectă.
Este o coafură care îţi oferă o alură de "femeie fatală", ideală pentru ţinute îndrăzneţe.

Coafurile retro, glamour, în stilul anilor '40, sunt de asemenea o sursă excelentă de inspiraţie pentru evenimentele speciale la care vei participa în acest sezon al nunţilor. Presupun realizarea unor bucle largi, dar foarte bine definite. Se potrivesc cel mai bine rochiilor cu un aspect vintage şi se asortează de minune cu un machiaj de aceeaşi inpiraţie, în special cu rujul roşu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod