25 de tunsori pentru părul mediu

Părul de lungime medie este alegerea preferată de cele mai multe femei, iar motivul este simplu: această lungime este ușor de întreținut și de coafat.
Dacă ai nevoie de o nouă tunsoare și nu știi ce să alegi, vedetele sunt întotdeauna o sursă bună de inspirație.

În locul tunsorilor banale, drepte, optează pentru stiluri interesante. De exemplu, poți alege tunsoare cu breton, fie că optezi pentru un breton drept, unul pe o parte sau un nou stil, numit bretonul "draperie". Acesta din urmă este de fapt un breton ceva mai lung decât nivelul arcadei și este despărțit printr-o cărare pe mijloc. Este o modalitate perfectă de a purta bretonul în creștere.
Vedete precum Alexa Chung, Haley Berry, Selena Gomez sau Zooey Deschanel au ales acest stil.

Cărarea pe o parte este o altă tendință în materie de tunsori pentru părul mediu. Este vorba despre cărarea adâncă pe lateral, care oferă un look dramatic tunsorii tale. Nicole Kidman, Emma Stone sau Emma Roberts sunt câteva dintre starurile care au adoptat această tunsoare modernă și interesantă.

Și cărarea dreaptă pe mijloc rămâne în continuare un look în tendințe pentru acest sezon.
Se potrivește atât pentru părul perfect drept, cât și pentru cel ondulat. Este purtat de celebrități precum Jennifer Lawrence, Emilia Clarke sau Jessica Chastain.

Foto: purewow.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod