20 de coafuri pentru evenimentele speciale din această vară

Știm deja că vara este sezonul nunților și probabil ai primit până acum câteva invitații. De obicei, pregătirea este cel mai important proces când vine vorba de participarea la evenimente speciale.
Îți faci o mulțime de griji că nu ai cu ce să te îmbraci, răscolești magazinele în căutarea rochiei perfecte și îți faci planuri pentru machiaj, manichiură și coafură. 

În ceea ce privește coafurile, variantele sunt de-a dreptul nelimitate. Iar dacă nu ai idei, atunci este suficient să deschizi Instagram și să cauți idei de coafuri potrivite pentru tine, dar și pentru evenimentul la care participi.

Fie că ai părul lung, mediu sau scurt, fie că îți plac coafurile simple sau cele elaborate, vei găsi în mod sigur idei care îți vor fi pe plac.
Anul acesta se poartă coafurile decorate cu accesorii interesante, de tip bijuterie. Perlele sunt în tendințe, astfel că vei arăta perfect și vei fi în trend dacă le incluzi în coafura ta. 

De asemenea, nu este nevoie să mergi la coafor pentru o coafură perfectă de nuntă. Cozile la spate sau pe o parte pot deveni rapid coafuri elegante și rafinate dacă le legi cu o panglică din mătase sau un șnur din catifea. Accesoriile sunt cea mai simplă modalitate de a avea coafuri simple, dar elegante.

Descoperă 20 de coafuri pentru evenimente speciale din care să te inspiri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod