20 de coafuri de vară care le plac bărbaţilor

Femeile şi bărbaţii nu au întotdeauna aceleaşi păreri, mai ales când vine vorba de ceea ce face ca o femeie să arate senzaţional. Iar acest lucru este valabil şi în ceea ce priveşte coafura. Dacă ţie ţi se pare că un stil arată extrem de bine, lui e posibil să i se pară doar ciudat.

Iată câteva dintre preferinţele bărbaţilor în materie de coafuri:

Breton retro

"Îmi plac femeile care au părul lung şi bretonul acela des, retro. Arată senzaţional, ca nişte staruri de cinema", Ionuţ, 33 de ani.

Culori îndrăzneţe

"Culorile calde, îndrăzneţe îmi atrag atenţia din celălalt colţ al unei încăperi. Am o atracţie irezistibilă pentru blonde şi roşcate", Tudor, 32 de ani.

Lung şi simplu

"Îmi plac femeile cu părul lung. Poate să fie drept sau uşor ondulat, dar dacă este lung trebuie neapărat să arate bine, să fie în stare bună şi cât mai simplu. Cred că îmi place părul lung pentru că arată foarte feminin", spune Daniel, 31 de ani.

Bob dezordonat

"Preferatul meu este bobul dezordonat. Ca şi cum tocmai s-ar fi ridicat din pat. Este foarte sexy, mai ales dacă lasă se vadă ceafa" - Radu, 30 de ani

Lung şi sălbatic

"Îmi place părul lung, uşor ciufulit. Nu observ detalii când vine vorba de păr şi coafuri, cu atât mai puţin nuanţele. Dar pot să spun sigur dacă unei femei i se potriveşte un stil sau nu, din punct de vedere al personalităţi. Este foarte important să aleagă ceva care să i se potrivească" - Ştefan, 28 de ani.
1 din 21

MAI MULT DESPRE: par, culori, coafuri, breton, bob
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod