13 nuanțe de blond închis care te vor convinge să-ți schimbi culoarea părului

Să obții nuanța perfectă de blond închis poate fi o misiune destul de dificilă. Numai după numeroase vizite la salon poți ajunge la tonul de blond la care visezi.
Cu toate acestea, este mult mai simplu să creezi nuanța pe care ți-o dorești dacă știi exact ce vrei. Iar tonurile de blond închis care se poartă sezonul acesta pot fi o sursă excelentă de inspirație.

Fie că ești blondă în mod natural, fie încerci să-ți decolorezi treptat culoarea, ceea ce poate dura ani la rând, există atât de multe variante de blond închis încât sigur vei găsi nuanța perfectă pentru tine. De la tonurile dificil de întreținut și până la cele care nu necesită prea multă mentenanță, în mod clar vei descoperi exact tonul care ți se potrivește cel mai bine.

Șuvițele blonde pot fi folosite pentru a crea iluzii opțice astfel încât părul tău să pară mai des sau buclele tale să fie evidențiate.
De asemenea, șuvițele blonde plasate strategic te pot ajuta să-ți luminezi chipul și să pari astfel mai tânără.

Descoperă câteva stiluri de blond închis din care să te inspiri dacă vrei să încerci acest trend interesant.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod