Secretul picioarelor perfecte. Ce operaţie trebuie să faci?

Augmentarea gambelor este una dintre cele mai căutate operații estetice din ultimii ani, soluția fiind de lungă durată.
Picioarele reprezintă una dintre principalele arme de seducție ale unei femei. Încă din anii `60, odată cu apariția fustei mini, tot mai multe femei au început să acorde picioarelor o atenție sporită. Fie că vorbim despre picioarele interminabile ale modelelor de pe podium sau despre gambele perfecte ale vedetelor, trebuie să recunoaștem că acest fapt nu se datorează întotdeauna moștenirii genetice, ci și chirugiei plastice.

Augmentarea gambelor este una dintre cele mai căutate operații estetice din ultimii ani  

Evoluția chirurgiei estetice din ultimii ani a introdus o procedura de îmbunătățire a aspectului și formei gambelor, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cunoscută ca augmentarea gambelor. Procedura constă în corectarea gambelor prin introducerea implanturilor de silicon ori injectarea cu acid hialuronic sau grăsime proprie. În cazul în care se dorește subțirea picioarelor, chirurgii esteticieni recomandă lipoaspirația prin care excesul de grăsime din zona gleznelor, genunchilor sau coapselor dispare.  
Intervenția de augmentare a gambelor este recomandată atât persoanelor care doresc să își îmbunătățească aspectul picioarelor, cât și în cazul defectelor din naștere sau al accidentelor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod