10 cele mai ciudate trenduri de frumusețe apărute pe Instagram

Rețelele de socializare și platformele precum Instagram sau Pinterest pot fi surse excelente de inspirație în materie de modă și frumusețe.
Pe aceste site-uri poți găsi o mulțime de idei noi și interesante pentru machiaj, coafură sau manichiuri. Mulți dintre cei care postează tutoriale și trucuri noi sunt persoane creative și originale, ce își folosesc imaginația pentru a crea stiluri noi, ce dau startul unor trenduri majore. Alții, în schimb, forțează nota și pun în practică tot felul de idei ciudate. Iată câteva dintre cele mai bizare trenduri de frumusețe de pe Instagram:

Sprâncene în formă de tocuri

Skyzeditz este un cont popular pe Instagram, unde a fost postată o imagine cu sprâncene în formă de pantofi cu toc. Până la urmă s-a dovedit că fotografia este editată, dar nu înainte de a strânge o mulțime de comentarii și share-uri.



Unghiile în formă de spirală

Formele și modelele pentru unghii variază foarte mult, de la cele rotunde, la unele cu formă de migdală sau cele stiletto. Dar cine și-ar fi imaginat că există unghii în formă de spirală? 



Sprâncenele halou

O bloggeriță din Marea Britanie a decis că vrea să dea naștere unui nou trend în frumusețe, astfel că s-a gândit să unească capetele sprâncenelor printr-o linie trasată cu creionul dermatograf. Ideea trăsnită nu a prins, dar creatoarea sa a câștigat un plus de notorietate.



Coroană pe pleoape

Toate fetele vor să fie prințese, iar acum orice fată poate avea nu una, ci două coroane! Este vorba despre un alt trend bizar de pe Instagram, care presupune desenarea unor coroane pe pleoape și decorarea lor cu cristale strălucitoare.



Împletitura corset

Deși sunt foarte dificil de realizat, împletiturile corset se numără printre trendurile bizare de frumusețe apărute pe Instagram pe care merită să le încerci. Chiar și vedetele au fost foscinate de acest look, Lady Gaga purtând o astfel de coafură la un eveniment pe covorul roșu.



Gene ombre

Stilul ombre poate fi folosit și pentru gene, nu doar pentru păr sau manichiuri. După cum demonstrează un trend de pe Instagram, genele pot fi colorate în nuanțe diferite, astfel încât să obții un efect ombre, care se potrivește mai mult pentru un machiaj de petrecere decât pentru unul de zi.



Păr vopsit în carouri

Un hairstilist în Australia a fost inspirat să coloreze părul clientei sale sub forma unui model cu carouri. Specialista a declarat că în momentul în care a creat look-ul era în cautarea unei fuste mini cu model în carouri și pentru că nu a găsit ce și-a dorit, a realizat modelul pe părul clientei.
Rezultatul este de admirat, dar probabil sunt puține persoane care și-ar dori un astfel de model pe părul lor.



Sprâncene "grădină"

Dacă ai vrea ca sprâncenele tale să fie în pas cu sezonul, ce ai face? Un makeup artist a găsit soluția: și-a colorat sprâncenele verzi și le-a decorat cu flori pictate pentru a-i aminti de frumusețea primăverii. Trendul s-a răspândit rapid pe Instagram și a primit chiar și un hashtag: #gardeneyebrows (sprâncenele grădină).



Părul geodă

Modelele pentru unghii sau machiaj inspirate de frumusețea geodelor de pietre prețioase sunt foarte populare de câțiva ani. Dar în prezent și haistiliștii s-au lăsat inspirați de culorile acestor formațiuni naturale și au creat părul geodă.



Sprâncene "de fier"

Anul acesta, sprâncenele se pare că sunt în atenția pasionatelor de frumusețe cu idei nonconformiste. Probabil unul dintre cele mai periculoase și bizare trenduri este cel al sprâncenelor acoperite cu ace și bolduri.
Un stilist din Serbia a pus în aplicare această idee șocantă.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod