Relaxare anti-anxietate

 •  
  12 Apr 2017, 22:35
  0 0
  Anxietatea e foarte raspandita in ziua de azi, avem cel putin un prieten/ ruda/ cunostinta care sufera de anxietate. Am gasit o metoda interesanta de a diminua, chiar de a elimina anxietatea. As vrea sa impartasesc cu voi aceasta metoda, mai ales ca am si studii in domeniu. Asadar, sunt un cunoscator destul de bun al situatiei.

  Daca v-am starnit curiozitatea, va invit in Universul Fericirii mele http://universulfericirii.blogspot.ro/
  Cum toate in viata au un inceput, si eu sunt la inceput cu aceasta idee de a o pune in practica si  in mediul online, nu doar in viata reala. Va asigur ca nu veti regreta alegerea facuta!  
 •  
  • 3765 mesaje
  12 Mai 2017, 10:44
  0 0
  universulfericirii said:Anxietatea e foarte raspandita in ziua de azi, avem cel putin un prieten/ ruda/ cunostinta care sufera de anxietate.

   

  Eu nu am.

 •  
  • 17 mesaje
  18 Ian 2018, 10:35
  0 0
  Buna ziua. Poate pana acum ai avut intrebari fara raspuns, dileme pe care nu le-ai rezolvat inca, nu stii complet ce sa faci in anumite situatii si cu anumiti oameni. Cel mai potrivit lucru este sa folosesti consilierea, intr-adevar nu cu oricine, adica ma refer ca sigur astepti un om care sa te asculte si sa-ti indrume pasii , sa fie alaturi de tine, sa te inteleaga, sa te sustina si sa nu te judece! Daca vrei toate acestea esti mult mai aproape decat ai crezut, aici: https://www.facebook.com/groups/liderliber/
  Consiliere individuala pentru sanatate, relatii, job! Imi puteti scrie la mailul liderliber@yahoo.com.
  Iti multumesc si te invit cu drag la o sedinta, in liniste, fara sa plecam nicaieri nici tu nici eu winking, online sau la telefon. Viata ta se va schimba in bine atat cu sanatatea, relatiile si jobul tau! Sedinte pentru Romania si strainatate.
  Sanatate prin terapii naturale: Otmassage (pagina FB)