Traiesc in trecut si ma termina psihic

 •  
  • 1 mesaje
  6 Apr 2017, 13:16
  0 0
  Buna ziua! Povestea mea incepe cam asa..urmeaza sa ma casatoresc cu un barbat minunat pe care il iubesc enorm si o sa avem un copil anul acesta.Cu toate astea simt ca de ceva timp traiesc in trecut..mai exact intr o relatie care s a terminat urat,prost dupa 5 ani de telatie toxica.O relatie copilareasca fara viitor.Ne am despartit si impacat de multe ori iar cand l am cunoscut pe actualul meu am simtit ca merit si ca vreau mai mult de la o persoana.Toate bune si frumoase.E primul cu care m am vazut mireasa,cu copii..familie.Ma iubeste si il iubesc.Cu toate astea ma termina psihic gandul cand ma gandesc ca poate viata are alte planuri si ca o sa ma intoarca inapoi.Imi fac tot felul de scene in cap si nu stiu cum sa revin cu picioarele pe pamant.Cu cat alimentez gandurile cu atat ma pierd mai mult in ele si uit sa ma bucur de ce am.Am impresia ca sanatatea mea mintala o ia pe campii.Sfaturi?Pareri?Multumesc
  Acest mesaj a fost editat de către Madalina12345: 6 Apr 2017, 13:18
 •  
  • 2115 mesaje
  12 Apr 2017, 09:03
  2 1
  Madalina, un om abuzat vreme indelungata isi divinizeaza tortionarul, e dependent de acel om care l-a chinuit, simte exact ce simti tu acum. Aveai nevoie de mai mult timp pentru tine, ai gresit alegand sa te angajezi intr-o relatie atat de serioasa (casatorie, copil) asa curand. Probabil, aveti (tu si fostul) niste lucruri neterminate, niste adevaruri nerostite, ai cu cine sa vorbesti despre trecut? Iti face mult bine daca rostesti cu voce tare ceea ce simti, daca te plangi la cineva pana te saturi tu de acele lucruri.
  Adevarul este ca sunt putini oameni care stiu sa asculte, multi se plictisesc si-ti dau cu tifla. Poate incerci cu o prietena, daca nu, cu un ajutor specializat.
  Multa liniste iti doresc!
  Acest mesaj a fost editat de către white_storm2: 12 Apr 2017, 10:35