Psiholog bun in Arad ?

  •  
    • 6 mesaje
    11 Aug 2013, 07:28
    26 10
    Va rog sa imi recomandati un psihoterapeut bun in Arad , sunt disperata am fost la cateva cabinete "cu pretentii" si titluri universitare si am fost foarte dezamagita, dupa mai bine de patru sedinte inca ma ascultau , eu nu mai aveam nimic de zis si nu am primit un sfat ceva , asta e prosteala nu psihoterapie. Caut un psihoterapeut autentic care sa ma ajute nu doar sa ma asculte.
  •  
    • 10 mesaje
    12 Aug 2013, 02:10
    28 9
    Draga Adelle prin aceleasi experiente ca si tine am trecut si eu , am simtit ca ma prabusesc si in momentul cand ii povesteam unei doamne psiholog la care nu vreau sa ii dau numele desi ar merita, trauma prin care am trecut si retraiam ingrozita acele clipe, ea isi butona telefonul zambitoare.  Din nefericire pana nu ai nevoie de asistenta de specialitate nu realizezi ca de fapt foarte putini psihologi sunt specializati in psihoterapie si de aici apare marea problema de a gasi un psihoterapeut care sa fie si bun. Am cautat in Timisoara un psihoterapeut pentru ca tatal meu are multe cunostinte acolo si  Prof. Dr. Doru Anastasiu, Decanul Facultatii de Medicina din Timisoara ,mi-a recomandat-o pe Dna psiholog psihoterapeut Carmen Marginean din Arad. Am reusit in sfarsit sa gasesc psihoterapeutul de care aveam atata nevoie. Nu am sperat ca lucrurile sa mearga atat de bine dupa cat am suferit in ultimii ani. Ideea e sa nu renunti chiar daca nu ai avut sansa sa gasesti din prima ce cautai. Eu am fost foarte multumita, e naturala si prietenoasa. In prima sedinta i-am povestit ce am patit si deja din a doua sedinta a inceput psihoterapia, mi-a placut foarte mult ,si cred sincer ca fiecare din noi chiar si atunci cand credem ca nu avem probleme ar trebui sa mergem o data pe an la psihoterapeut. Sunt sigura ca ai sa iti asesti linistea, succes !
    Acest mesaj a fost editat de către Gabi81: 12 Aug 2013, 02:22
  •  
    • 6 mesaje
    13 Aug 2013, 13:45
    22 3
    Multumesc Gabi , momentan sunt in Germaia dar saptamana viitoare ma intorc si o caut. Poti sa imi spui te rog pe unde are cabinetul , sau poate ai un nr de telefon. Multumesc .
  •  
    • 10 mesaje
    14 Aug 2013, 01:32
    30 4
    Ma bucur mult ca te-ai hotarat sa mergi Adelle , exact azi vorbeam cu o prietena pe Skype despre Dna Psihoterapeut Carmen Marginean , prietena mea a avut niste crize de panica cumplite, venea ambulanta la ea sa ii faca injectii cu calmante ca sa se linisteasca, nu avea curaj sa iasa din casa avea o teama cumplita de spatii deschise iar noaptea adormea cu convingerea ca nu o sa se mai trezeasca, cumplit , doi ani nu a mai iesit din casa. I-am povestit doamnei psiholog despre ea si mi-a explicat ca se poate trata si ca e mare pacat ca s-a chinuit atat fara sa apeleze la un specialist. Nu iti spun cata munca de lamurire am avut cu Bia (prietena) sa accepte ajutorul psihoterapeutului, convinsa fiind ca pentru ea nu mai exista speranta. Dna Carmen a fost atat de draguta ca a inceput psihoterapia la Bia acasa si dupa trei sedinte a reusit sa o duca la ea la cabinet. Apoi incet si cu rabdare a facut-o pe Bia la fel de vesela si frumoasa cum era inainte, in plus acum e si ambitioasa, are firma ei si castiga mult mai bine decat sotul, acum ea e locomotiva financiara a familiei. Spuneam ca am vorbit pe Skype de tine si de Dna psiholog Carmen Marginean pentru ca Bia e acum langa Venetia la Lido di Jesolo pe malul marii si imi spunea , Gabi daca lasai dupa mine cred ca si acum eram disperata si inchisa in casa. Marea problema a acestor afectiuni de care suferim toti la un moment dat,e ca in disperarea noastra nu constientizam cum am coborat pe nesimtite in fiecare zi cate o treapta si cat de afundati suntem si cat de convinsi ca nu mai exista speranta. Uite ca exista , trebuie numai sa gasiti omul potrivit sa va scoata de acolo. Ai sa vezi ca are sa iti placa, si Dna Carmen si stilul ei , specializarea in psihoterapie e dupa scoala americana de psihoterapie din Chicago. Cabinetul e in centrul Aradului, cum mergi de la McDonald’s spre teatru cam la 30 m de McDonald’s ai sa vezi un panou cu Cabinet de Psihoterapie, e in curte cu Foto Enigma sau poti sa intri de pe partea cealalta langa  Spitalul Obstetrica Ginecologie. Poti sa ii spui ca vi din partea mea, Gabi din Timisoara, sunt multi timisoreni care merg la ea. Numarul de tel. 0728547289, suni sa iti faci o programare, daca nu raspunde inseamna ca e in psihotreapie si te suna ea inapoi, sau te suna seara cand termina la cabinet pentru ca are foarte mult de lucru. Am convingerea ca o sa iti placa foarte mult.
  •  
    • 6 mesaje
    19 Aug 2013, 00:06
    22 4
    Pot sa iti recomand eu pe cineva din Arad , un prieten psiholog din SUA mi-a recomandat o colaboratoare de-a lui si a fost ca o insula in mijlocul oceanului. Am mai fost si la alte cabinete dar nu se compara , stiam din New York (aici locuiesc) ce inseamna psihoterapie si mi-a fost foarte greu sa gasesc cat stau la parinti in Arad, un psihoterapeut autentic. Doamna psiholog se numeste Carmen Marginean e din Arad si se pare ca e aceeasi doamna de care vorbea si Gabi. Spre rusinea mea nu am acum nr ei de tel pentru ca mi-am pierdut acum cateva zile telefonul dar prbabil aveam acelasi numar cu cel postat de Gabi . Poate il gasesti pe net. Pacat ca nu isi face mai multa reclama. In cateva luni de sedinte am inteles o gramada de lucruri despre mine pe care nici nu le banuiam si am ajuns sa fiu mai multumita de mine decat am fost vreodata.
  •  
    • 1 mesaje
    26 Aug 2013, 23:32
    21 7
    Am vazut intrebarea Adelle-i si nu m-am putut abtine sa nu postez un comment pentru ca si eu am cautat un psiholog specializat in psihoterapie . Cred ca fiecare din noi a vazut in filme cum decurge o sedinta de psihoterapie si cand mergi la un psiholog te astepti sa fi tratata cam cum ai vazut in filme si evident cu respect , adica psihoterapeutul trebuie sa fie singura persoana de pe planeta care te asculta fara sa te judece indiferent cat de grav e ceea ce spui. Pana nu ai un soc , un atac de panica sau o depresie, habar nu ai ca iti trebuie un psihoterapeut , tu crezi sincer ca fiecare psiholog e si psihoterapeut sau ca fiecare psihiatru e si psihoterapeut, gresit !
    Psihoterapia e o ramura a psihologiei , o arta care e considerata treapta cea mai superioara a psihologiei. Din nefericire toate astea trebuie sa le descoperi tu singura, cu psihicul la pamant in cautarea ta disperata dupa ajutor. Ce e si mai trist e ca putini medici de familie stiu sa te indrume sa cauti un psihoterapeut nu un simplu psiholog. Marea majoritate a medicilor prefera sa iti scrie o reteta cu calmante de parca asta te face sa uiti ca ai fost violata si pentru ca nu poti sa dormi primesti si somnifere care te tenteaza de pe noptiera sa le bei pe toate odata in speranta ca o sa se termine cosmarul care te macina .Te gandesti sa faci asta pentru te consideri moarta deja pe dinauntu , te simti golita de tot ce e in interiorul tau , esti ca o carcasa goala care se plimba pe strazi.
    In tot intunericul care a pus stapanire pe mintea ta apare apoi un licar de lumina si speranta, o prietena imi face programare la un cabinet cu 'pretentii' cum spunea si Adelle , poate la acelasi cabinet, unde dupa prima sedinta in care ii povestesc doamnei psiholog toata povestea , vine a doua sedinta de asa zisa psihoterapie si pe la mijlocul ei intr-un moment in care ma uitam pierduta la un model de pe covor, doamna psiholog trage un pumn puternic un masa sistriga la mine ceva de genul ' Esti proasta ? Cand naiba o sa te trezesti odata ? ' Nu mi-a venit sa cred , am fost socata si teribil de speriata , ori eu am vrut sa fac terapie tocmai pentru ca am fost victima unei agresiuni , nu ma asteptam sa fiu agresata verbal chiar in cabinet. Am inceput sa plang , mi-am luat geanta si am fugit afara , cam asa s-a incheiat prima experienta cu un psiholog.
    Dupa aproape doua luni de chin in care nu am mai vrut sa aud de psihologi , un prieten medic chirurg m-a convins sa merg impreuna cu el la cabinetul doamnei psihoterapeut Carmen Marginean. Ar fi multe de povestit despre diferenta de abordare , despre profesionalism , despre cat de bine m-am simtit acolo si cat de bine ma simt acum, vreau doar sa ii mai multumesc odata ca datorita ei pot sa scriu senina despre aceste lucruri care odata ma ingrozeau , ca pot sa ma simt atat de bine. Daca o recomand ? DA ! Din tot sufletul .
  •  
    • 6 mesaje
    2 Sep 2013, 16:28
    15 3
    Vreau sa va multumesc tututor celor care m-ati ajutat , sustinut si incurajat , Gabi , Anete si Karina.
    Sunt deja la a patra sedinta de psihoterapie la doamna psiholog Carmen Marginean , e altceva , asa cum ai spus Gabi , scoala americana de psihoterapie . Din primele momente cand incercam sa ii explic pentru ce am venit , mi-a strans mana zambind si mi-a spus cu multa blandete ' spune-mi te rog Carmen ' apoi m-am relaxat si am reusit sa ii spun tot ce s-a intamplat.
    Din a doua sedinta am inceput psihoterapia , imi place foarte mult deja ma simt mult mai bine, imi spune de fiecare data ce urmeaza sa face la urmatoarea sedinta.. Carmen e foarte draguta , ne-am imprietenit imediat , cabinetul e foarte stilat , pretul e ok , se vede ca stie foarte bine ce face , de fiecare data ma face sa strig ' la asta nu m-am gandit '. Sunt multumita , simt cum lucrurile merg spre bine. Va multumesc inca o data pentru sfaturi si sprijin, am reusit sa imi conving o prietena care a fost parasita de sot sa inceapa si ea sedintele de psihoterapie.
  •  
    • 34 mesaje
    2 Sep 2013, 17:26
    10 2
    Poti mentiona si pretul,te rog? Sunt interesata si nu am gasit nicaieri pe internet.
    Apropo, ma bucur ca ti-e mai bine acum,am citit tot ce scrie mai sus si vreau sa te felicit ca ai ales sa ceri ajutorul unui specialist.Ma intereseaza si pe mine sa o contactez pe doamna Carmen Marginean, dar as vrea mai intai de toate sa stiu pretul unei sedinte.Iti multumesc!
  •  
    • 6 mesaje
    2 Sep 2013, 22:19
    18 0
    Buna Jo_Ana, pretul unei sedinte e ridicol de mic, in New York nu poti sa te apropi de un psihoterapeut decent fara 400 $ sedinta, nu vorbesc de cei cu etichta care te taxeaza si cu 2000 $ sedinta. Prietenul meu psihoterapeut imi facea o sedinta cu 250 $ fara taxe. Dna Marginean are un tarif simbolic de 80 Ron pentru o sedinta. Sincer eu cred ca o face din pasiune, chiar incercam sa ii explic ca la orice cabinet medical apelezi, platesti minim 80 ron si te consulta in maxim 10 min ori o sedinta pe psihoterapie care nu e simpla, dureaza 50 de minute, uneori stateam mult peste o ora, e tot 80 ron ?
    A zis ca ea e foarte fericita ca poate sa ajute si satisfactia ei e sa ii vada pe oameni fericiti din nou. Dupa parerea mea asta e mai mult voluntariat.
  •  
    • 34 mesaje
    3 Sep 2013, 04:23
    16 0
    Multumesc foarte mult Anete, am ramas socata sa aud cat costa in New York o sedinta. Da ai dreptate, si eu cred ca o face din placere, din pasiune. Chiar sunt convinsa ca e o femeie minunata! Deja am recomandat-o la 2 persoane dragi mie, doar din ce am auzit de la voi, de aici de pe site. Multumesc mult inca o data !
  •  
    • 10 mesaje
    8 Sep 2013, 03:48
    8 2
    Adelle , ma bucur foarte mult ca te-ai hotarat sa incepi psihoterapia, sunt convinsa ca faci mari progrese si ca esti incantata, eu am fost de-a dreptul fascinata, eu si sotul meu am facut si terapie de cuplu iar acum totul e bine desi eram foarte hotarata sa divortez cand am descoperit ca ma insela . Chiar si acum mai merg in Arad la cate o sedinta de intretinete o data pe luna sau o data la doua luni. Am sa ii las doamnei psiholog Carmen Marginean (desi imi spune sa ii spun simplu Carmen ) un biletel cu numarul meu de telefon si o sa o rog sa ti-l dea si poate mai vorbim sau chiar ne intalnim la o cafea in Arad daca o sa vrei. Ai sa vezi ce frumoasa, desteapta si sigura pe tine o sa fi cand termini sedintele de psihoterapie, e o parte de dezvoltare personala care o sa te faca cum nu ti-ai imaginat ca poti sa fi.
  •  
    • 6 mesaje
    15 Sep 2013, 04:12
    3 0
    Multumesc pentru invitatie Gabi, m-as bucura foarte mult sa ne intalnim la o cafea cand vi in Arad, i-am spus si lui Carmen ca am vorbit cu tine pe forum si vrei sa imi dai numarul tau de telefon ( speram sa il obtin de la ea ) mi-a zis sa nu ma supar dar nu poate sa dea nimanui relatii despre clienti, nici macar sa confirme sau sa infirme numele cuiva, dar daca cineva ii va lasa un bilet cu un numar de telefon, are sa mi-l dea mie. Astept un mesaj de la tine Gabi si multumesc inca odata pentru sugestie si incurajare.
  •  
    • 4 mesaje
    15 Sep 2013, 11:35
    5 0
    Buna. Sunt si eu din Arad si vreu zilele acestea cat de repede pot sa ma vad cu Doamna Carmen. Este nevoie cumva de o trimitere de la mdf, sau nu? Cine imi poate spune va rog? Si daca are multe programari, e ocupata tare sau nu? Am cazut cu psihicul la pamant din cauza stresului si vreau sa imi revin repede. Am avut cred ca atac de panica foarte puternic, sau nu stiu ce a fost, am fost internata de urgenta. Acum nu sunt buna de nimic., iau ceai antidepresiv si stau in pat. Am cateodata si tulburari de ritm cardiac, spasme musculare scurte, nod in gat. As putea face ceva exercitii pt stres? Exista, stie cineva? Si pentru sa nu mi se atrofieze muschii de la atat stat in pat? Mentionez ca ca imi mai creste ritmul cardiac cateodata,mai alez dimineata. Va multumesc.
  •  
    • 270 mesaje
    15 Sep 2013, 13:00
    3 0
    corneliamorar said:Buna. Mentionez ca ca imi mai creste ritmul cardiac cateodata,mai alez dimineata. Va multumesc.

     
    vezi sa nu fie de la tiroida. eu nu zic ca este, dar vezi sa nu fie, Doamne fereste.  

  •  
    • 6 mesaje
    15 Sep 2013, 21:45
    6 2
    Buna Cornelia, poti sa o suni oricand si sa te programezi, nu are rost sa te tot chinui din cauza ca amani la nesfarsit. Si eu ma trezeam dimineata teribil de speriata si imi batea inima foarte repede. Cat despre statul in pat sigur nu iti face bine, trebuie sa iti invingi teama si sa te dai jos din pat si sa iesi la aer si la soare, ceva ti-a declansat starea asta, o sa descopere Carmen de la ce faci atacurile astea de panica. Poti sa o suni oricand indiferent de ora sa te programezi si eu o mai sunam seara , la inceput cand aveam probleme mari si nu am simtit niciodata ca ar fi deranjata, din contra. Cat despre trimitere de la medicul de familie, nici vorba, pe mine nu m-a intrebat niciodata nici unde lucrez nici numele de famiie, iti cere doar sa ii spui cum sa ti se adreseze, poti sa ii spui ce nume vrei. Stie ca multa lume e stresata sa nu se afle la servici sau in alta parte ca fac prihoterapie, si e foarte discreta. Nu stiu daca am voie sa ii scriu aici pe forum numarul de telefon dar daca te uiti putin mai sus la ce a scris Gabi ai sa vezi ca ea l-a postat. Hai putin curaj si o sa vezi ca totul o sa se schimbe in bine, crede-ma eu am fost mult mai rau ca tine. Acum merg cu mare placere la sedinte.
    Acest mesaj a fost editat de către Adelle78: 17 Sep 2013, 04:36
  •  
    • 4 mesaje
    16 Sep 2013, 09:38
    2 0
    jlvera said:
    corneliamorar said:Buna. Mentionez ca ca imi mai creste ritmul cardiac cateodata,mai alez dimineata. Va multumesc.

     
    vezi sa nu fie de la tiroida. eu nu zic ca este, dar vezi sa nu fie, Doamne fereste.  

    M-am gandit si eu ca poate e de la tiroida, dar imi fac programare si ma duc sa imi testez si glanda, pt linistea mea,pt ca am avut simptome de hipertiroidism. multumesc
     

  •  
    • 4 mesaje
    16 Sep 2013, 09:53
    2 0
    Adelle78 said:Buna Cornelia, poti sa o suni oricand si sa te programezi, nu are rost sa te tot chinui din cauza ca amani la nesfarsit. Si eu ma trezeam dimineata teribil de speriata si imi batea inima foarte repede. Cat despre statul in pat sigur nu iti face bine, trebuie sa iti invingi teama si sa te dai jos din pat si sa iesi la aer si la soare, ceva ti-a declansat starea asta, o sa descopere Carmen de la ce faci atacurile astea de panica. Poti sa o suni oricand indiferent de ora sa te programezi si eu o mai sunam seara , la inceput cand aveam probleme mari si nu am simtit niciodata ca ar fi deranjata, din contra. Cat despre trimitere de la medicul de familie, nici vorba, pe mine nu m-a intrebat niciodata nici unde lucrez nici numele de famiie, iti cere doar sa ii spui cum sa ti se adreseze, numele mic (prenumele) sau un nume ales de tine dar care sa iti placa cum suna. Stie ca multa lume e stresata sa nu se afle la servici sau in alta parte ca fac prihoterapie, e foarte discreta. Daca in alte tari e o moda sa mergi la psihoterapeut sa te echilibrezi emotional si sa scapi de blocajele care sunt acolo in mintea ta chiar daca nu le constientizezi, la noi multi confunda inca psihoterapia care e practica de un psiholog specializat in psihoterapie, cu psihiatria. Nu stiu daca am voie sa ii scriu aici pe forum numarul de telefon dar daca te uiti putin mai sus la ce a scris Gabi ai sa vezi ca ea l-a postat. Hai putin curaj si o sa vezi ca totul o sa se schimbe in bine, crede-ma eu am fost mult mai rau ca tine. Acum merg cu mare placere la sedinte.

     buna, si multumesc de sfaturi. Azi deja ma simt mai binisor, bineinteles am luat pana acum niste ceai antidepresiv recomandat de fitoterapeut Ion Bonchis,si cred ca asta mia facut mult bine, si sunatoare. Astazi imi fac programare la doamna Carmen, si sper sa ma fac mult mai bine ca si acum, ca uneori simt ca dau inapoi, iar din nou treptat merg spre bine,psiho-emotional.

  •  
    • 6 mesaje
    17 Sep 2013, 05:00
    5 1
    Oana draga, nu ai fost tu cea care mi-ai trimis urmatorul mesaj :"Oana Nemeti- Arad: 0742 077 176, o poti cauta si pe faebook, e tanara si intelegatoare" ? Acest mesaj l-ai scris cu mana ta si mi l-ai trimis mie iar eu te-am ascultat si am vazut ca Oana si-a facut speializarea la Iasi in terapie de familie si cuplu. Eu nu sunt casatorita si nici nu vad cum o sa reusesc acest lucru in urmatoarea perioada pentru ca job ul meu ma obliga sa calatoresc foarte mult. Ne avand momentan pe nimeni nu aveam ce sa fac cu terapia de cuplu, pe mine ma macina o depresie mai veche despre care am sa va povestesc poate candva, asa ca nu inteleg de ce te-ai suparat atat de tare ca am avut o alta optiune care am simtit ca mi se potriveste. Iti multumesc oricum pentru ca ai fost printre putinele care mi-ai scris si faptul ca mi-ai scris inseamna ca ti-a pasat ori asta inseamna ca esti un om bun.
  •  
    • 4 mesaje
    17 Sep 2013, 19:35
    9 1
    Ieri dupa masa la 16 am fost la doamna Carmen. Pt voi care o cunoasteti deja pe dansa,si ati fost la ea....va spun ca m-am smtit foarte foarte bine! merita chiar mai mult decat banii care ii cere pe o sedinta. Eu nu am mai fost la vre-un psiholog sau psihoterapeut pana sa merg la dansa. Dar am destula expierienta cu tot felul de doctori sau diferiti oameni sa va zic ca rar mai exista oameni ca si dansa. Cine va merge la dansa nu va pierde nimic, doar se va bucura, va iesi din cabinet mai fericit ca si cand ar fi intrat. bineinteles doar daca are probleme de rezolvat, dar si daca ar merge doar de curiozitate sa testeze adevarul. Asta ti-o spun in spiecial tie Oana-Domino! nu ii fac reclama, mi-ar fi frica de Dumnezeu sa mint! vreau doar sa ajut la randul meu pe cei care chiar au nevoie de un psihoterapeut. Tu daca nu crezi, eu zic ca nu ar trebui sa iti expui parerea negativa daca nu o cunosti din cel putin o sedinta pe doamna Carmen. Nu am ce castiga sa fac reclama, nu am ce castiga daca as fi fatarnica! Am trecut si eu odata printr-un caz ca si al tau, cand aveam nevoie de un produs de slabire si vedeam pe forum numai pareri bune, si nu stiam ce sa cred, daca e adevarat sau pur si simplu e una si aceiasi persoana care doar face reclama buna! Am analizat foarte atent fiecare scris din fiecare postare, si mi-am dat seama si dupa felul scrisului, dar si dupa punctele ortografice ca era aceiasi persoana. Si am ramas dezamagita. Dar, totusi eram disperata sa slabesc ca aveam cateva kg in plus, si mai aveam in antecendent cateva produse testate fara rezultate, m-am hotarat sa il cumpar si sa il incerc. Nu era cum ma asteptam, dar a dat totusi cateva rezultate. Ti-am zis in speranta ca poate poate te ajuta sa ai incredere in tine si sa incerci, in caz ca ai nevoie.
    (ma gandesc ca de asta ai intrat pe acest topic) Imi cer scuze daca am fost greoaie in explicatie)



    `
  •  
    • 2 mesaje
    4 Mai 2017, 14:31
    1 0
    Adelle78 said:Oana draga, nu ai fost tu cea care mi-ai trimis urmatorul mesaj :"Oana Nemeti- Arad: 0742 077 176, o poti cauta si pe faebook, e tanara si intelegatoare" ? Acest mesaj l-ai scris cu mana ta si mi l-ai trimis mie iar eu te-am ascultat si am vazut ca Oana si-a facut speializarea la Iasi in terapie de familie si cuplu. Eu nu sunt casatorita si nici nu vad cum o sa reusesc acest lucru in urmatoarea perioada pentru ca job ul meu ma obliga sa calatoresc foarte mult. Ne avand momentan pe nimeni nu aveam ce sa fac cu terapia de cuplu, pe mine ma macina o depresie mai veche despre care am sa va povestesc poate candva, asa ca nu inteleg de ce te-ai suparat atat de tare ca am avut o alta optiune care am simtit ca mi se potriveste. Iti multumesc oricum pentru ca ai fost printre putinele care mi-ai scris si faptul ca mi-ai scris inseamna ca ti-a pasat ori asta inseamna ca esti un om bun.

    Adelle78 și Gabi81 sunt una și aceeași personă - spammer fervent pe forum. Publicitate ascunsă (prost) pentru Carmen Mărginean. Frumos e să induceți lumea în eroare, nu? 


    Acest mesaj a fost editat de către Cristina_B5: 4 Mai 2017, 14:31