O prietena are nevoie de sustinerea noastra.
-
0 0
Intrati pe : http://www.avon125.ro/voteaza-Manuela-Ravescu-57.html , si cititii povestea!
-
Din ciclul: "intrati pe link si votati automat" sau "cacealmaua de luni".
Edit: Mey, de ce nu spui clar: "Dati-i un vot!"??
Acest mesaj a fost editat de către andrada86: -
Imi cer scuze dar nu stiam cum sa fac trimitere inspre povestea ei! Eu o sustin foarte tare si am copiat link-ul catre povestea ei asa cum il folosesc din iulie pentru a vota si l-am trimis pe mail prietenelor mele si l-am postat si aici! Daca doriti sa o ajutam va fi doar daca o votati in fiecare zi! Imi cer scuze inca o data daca am furat un vot cuiva! Nu a fost in intentia mea decat sa deschid un grup de sustinere pentru ea! Cu respect,
Ionela -
andrada, inca n-ai invatat ca nu trebuie sa deschizi linkurile necunoscutilor? treci la colt!

si ce titlu! zau ca ma gindeam ca e vreo eva bolnava care chiar are nevoie de sustinere.......
Acest mesaj a fost editat de către ellado: -
Urmariti va rog urmatoarele doua clasate care au cred ca un hacker angajat care poate modifica ip-uri si care au inceput sa adune cate o mie si ceva de voturi pe zi. Noi suntem aproape doua sute de sustinatoare care am votat-o de la inceputul lui Iulie in fiecare zi si vedem cum va fi depasita de niste ... Daca ati vedea cat de dezamagita este v-ati da seama ca are atata nevoie de ajutor! Nu am mai fost pe forumuri si nu stiam cum sa postez! Imi cer scuze de la utilizatoarele cu vechime dar ma puteti sprijini? Cercul nostru de cunostinte - prietene s-a epuizat la aproape 200 din cauza asta am apelat cu disperare la forum ca sa putem gasi mai mult sprijin!
-
ionelack said:
Urmariti va rog urmatoarele doua clasate care au cred ca un hacker angajat care poate modifica ip-uri si care au inceput sa adune cate o mie si ceva de voturi pe zi. Noi suntem aproape doua sute de sustinatoare care am votat-o de la inceputul lui Iulie in fiecare zi si vedem cum va fi depasita de niste ... Daca ati vedea cat de dezamagita este v-ati da seama ca are atata nevoie de ajutor!Mai bine scrie site-ului respectiv o plangere.
Respectivele voturi nu au cum sa fie valide. Sper ca cei de la concurs sa-si faca treaba, si in final sa nu le valideze. Se mai intampla ca la final, chiar daca unele persoane au f multe voturi, sa nu fie validate, din aceste cauze. Dar numai la final, cand se verifica voturile.
Incearca pana una-alta, o atentionare
-
Multumesc cafe-au-lait,
Dar tot ce mi-am asumat sa fac a fost sa o sustin in cercul meu de prietene si cunostinte si ma gandeam ca si acest site este un mediu prietenesc in care se poate genera un oarecare curent de sustinere. Pentru andrada86, daca-i pare rau de vot pot sa-i spun ca n-are de ce! Manuela Ravescu, nascuta la Brasov, a terminat sefa de promotie pe tara facultatea de medicina la Timisoara si a profesat chirurg cardiolog la Spitalul Militar Bucuresti timp de opt ani. A renuntat pentru ca era platita cu 30 de lei pentru o operatie pe cord care putea dura si 7-8 ore. Cu scoala ei de cosmetica a specializat intr-o meserie buna o multime de fete printre care si pe mine! Daca credeti ca o asemenea persoana poate fi sustinuta va rog sa o votati.