Inainte de a participa la concursuri cititi Regulamentul
-
15 Mar 2011, 08:370 0
... daca-l gasiti.
Pana una alta, hai sa vedem cat de seriosi sunt cei de la eva...
Am castigat un premiu pe 1 martie a.c. Nu m-a anuntat nimeni de la eva pe mail sau altfel, asa ca i-am contactat eu in data de 09 martie. Mi-au raspuns abia pe 14 martie, iata ce:
Buna ziua si felicitari pentru premiul castigat!
Dupa cum ati vazut si in regulamentul concursului, procedura de revendicare a premiilor pentru castigatorii domiciliati in Bucuresti este conditionata de faptul ca acestia vor putea intra in posesia premiului numai daca se prezinta personal cu cartea de identitate la sediul firmei noastre, in termen de 15 zile lucratoare de la prezentul mail, in zilele de JOI, intervalul orar: 15:00- 19:30 si VINERI, intervalul orar: 15:00-18:00.
Va rugam sa ne comunicati disponibilitatea de a veni la sediul nostru pentru a va ridica premiul, iar noi va vom trimite toate datele locatiei.
Va multumim pentru intelegere,
O zi placuta!
Echipa Eva.roAcum, daca trec cele 15 zile lucratoare pana cand ma anunta care este locatia, sau o fac in timp util, facandu-ma sa revizuiesc -tot public- titulatura de neseriosi cu care i-am cadorisit eu, vom vedea... Va tin la curent, daca nu-mi baneaza contul...
// <![CDATA[ $('delete').addEvent('click', function(){ var selected_ids = new Array(); $$('div.messages_list input[type=checkbox]').each(function(cBox) { if (cBox.checked) selected_ids[ selected_ids.length ] = cBox.value; }); var sb_url = '/club/messages/delete/'+selected_ids.join(','); if (selected_ids.length > 0) Smoothbox.open(sb_url); }); // ]]> -
15 Mar 2011, 17:19
Buna ziua!
Asa cum este prevazut si in regulamentul oricarui concurs organizat pe eva.ro, regulament ce poate fi citit la rubrica "Termeni si conditii", procedura de revendicare pentru fiecare premiu consta in faptul ca utilizatorii trebuie sa verifice listele cu castigatori la concursurile la care au participat si in cazul in care se regasesc pe lista trebuie sa trimit mail de revendicare pe adresa concurs@eva.ro. Mailul trebuie sa contina datele de identificare ale castigatorului, o copie CI si sa fie specificat premiul castigat.
Facem tot posibilul pentru a va raspunde si trimite premiile cat mai prompt posibil, insa, din pacate, din motive deosebite , cum a fost si in cazul intampinat de dumneavoastra, s-a ajuns la aceasta situatie neplacuta. Va asiguram de seriozitatea concursurilor noastre si speram sa intrati cat mai curand in posesia premiului castigat pentru a va bucura de acesta.
Va multumim pentru intelegere!
Acest mesaj a fost editat de către kadiha: 15 Mar 2011, 17:20