:)) o idee pentru FashionVille
-
0 0
nu vreau sa stau sa pierd iar o gramada de timp in fata calculatorului si cu jocul asta cum am mai facut si cu lumea cafelei (adica acel copy/ paste si replay) asa ca propun urmatoarele pentru oameni seriosi :
- eu pe cine votez il adaug si la prieteni in prima faza ca sa imi vina mai usor la votat in urmatoarele zile
- urmaresc istoricul sa vad daca m-au votat si ei
- care nu ma voteaza il trec la lista neagra
- o data ce exista istoric nu mai stau sa dau replay pe forum cu ''ce am gasit '' pentru fiecare deoarece daca sunt oameni seriosi ma vor vota inapoi
- o chestie care nu imi place la joc este ca daca nu esti multumit de un prieten nu il poti sterge din lista .
acestea fiind zise cine se considera om serios il invit la vot si daca mai aveti si alte idei sunteti liberi sa le spuneti....
mult succes la toata lumea!!!!
link-ul meu este :
http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-3llutza
-
oricum acel log in joc cu cei care te'au votat isi face pe deplin treaba! ca persoana activa in joc oricum o sa votezi mereu mai mult decat cei care te vor vota, dar acest lucru se compenseaza cu cei care te voteaza fara sa aibe vre'un cont (link dat in lista de prieteni).
eu zic ca te incurci degeaba cu liste negre si istoric.. e de bun simt sa votezi pe cel din log care te'a votat si prietenii din lista 1 data/zi
-
daca observi asta il poti scoate, da' ideea e ca pentru mine e prima zi si deja in o ora am 50 de prieteni~ in 1 saptamana sa zic c'o sa am 200+ deja nu merita pierderea de timp cu verificatu' listei de 200 de persoane! imi dau seama in 2-3 cam care's aia neseriosi si fara sa verific amanuntit.. daca din 200 de prieteni 150 ma voteaza, e super ok!
-
da ai dreptate si eu sunt la inceput , e prima zi si m-am gandit si la lucrul asta, dar am experienta de la lumea cafelei
acolo era mai aiurea la asta e mai bine....ma refer ca direct din istoric votezi pe cel care te-a votat si nu mai stai pe forum sa cauti printe sute de pagini daca nu intri o zi pe net sa vezi care si cum si cine te-a votat.... -
pai sincer.. eu sper sa'mi fie de ajuns 150 de voturi pe zi si sa nici nu mai fie nevoie sa intru pe forum! sa votez prietenii din lista, si peste jumate' sa ma voteze astfel incat sa pot trece la levelele urmatoare fara sa apara probleme cu $.. eu tin minte c'am ramas cu vre'o 10000 de coins in lumea cafelei la final!deci nici chiar atatea voturi..