Tipii de treabă nu sunt mereu bărbați buni. Cum să faci diferența?

Pentru fiecare femeie a cărei inimă a fost frântă, pentru fiecare femeie care a fost dezamăgită, înșelată sau manipulată, pentru fiecare femeie bună care a crezut prea mult în bunătatea oamenilor, există o diferență uriașă între tipii de treabă și bărbații bun.
Aceste două categorii de bărbați pot părea la fel, dar realitatea este că există o diferență excepțională între ele. 

Cum se diferențiază tipii de treabă de bărbații buni?


Poate că ai fost păcălită de un tip de treabă, care era deghizat într-un bărbat bun. De aceea este important să știi diferența principală dintre aceștia. 

Un tip de treabă este șarmant și irezistibil. Acesta îți va spune tot ceea ce vrei să auzi. Și nu va ezita să te mintă atunci când este convenabil pentru el. Mai ales atunci când încearcă cu disperare să ascundă ceva. Dar un bărbat bun va spune întotdeauna adevărul. Nu îi va fi frică să îți rănească sentimentele spunându-ți adevărul, deoarece crede cu adevărat că integritatea și onestitatea sunt mai importante decât confortul.
Acesea sunt valori care dăinuiesc pentru totdeauna.

Este simplu. Unui tip de treabă îi este frică să nu fie respins și face orice îi stă în putere pentru a câștiga validare, în timp ce un bărbat bun știe exact cât valorează și nu îi pasă dacă este respins sau acceptat. Un tip de treabă pare de treabă până când își arată adevăratele intenții și încearcă să te schimbe. Acesta va încerca să îți modifice personalitatea și să te muleze într-o persoană cu care se poate vedea împreună. Un bărbat bun, pe de altă parte, nu numai că îți va respecta personalitatea, ci te va iubi și pentru lucrurile care te fac diferită.

Un tip de treabă îți va rata apelurile și îți va evita mesajele, dar un bărbat bun va veni la ușa ta în miezul nopții și te va surprinde cu pizza și o sticlă cu vin.
Un tip de treabă se va purta cu tine ca și cum ai fi orice femeie cu care se întâlnește. Va petrece puțin timp cu tine, după care va dispărea când te aștepți mai puțin, știind că vei fi întotdeauna acolo pentru el, așteptându-l. 

Însă un bărbat bun nu te va lăsa niciodată în așteptare. Se va asigura că știi întotdeauna ce e în inima lui. Îți va fi loial. Va deschide porțile lumii lui în fața ta. Te va invita să stai pentru totdeauna.

Un tip de treabă nu își va cere scuze când greșește. Nu își va asuma responsabilitatea pentru acțiunile sale. În schimb, îi va fi mai ușor să pună vina în spatele altcuiva. Pe de altă parte, un bărbat bun își va recunoaște greșelile.
Știe când greșește și știe și ce să facă pentru a repara lucrurile. 

Cu un tip de treabă te vei distra în dormitor, dar un bărbat bun te va iubi pentru totdeauna. Un tip de treabă este obișnuit cu o viață ușoară. Nu se va obosi să muncească prea mult și se va bucura când poate să o ia pe scurtătură. De aceea va încerca să găsească cea mai ușoară modalitate să iasă din relație. Dar un bărbat bun își va dedica 100% din timp creșterii personale și dezvoltării. Va termina ce are de lucru, pentru că acesta este singurul mod în care își poate atinge țelurile. Un bărbat bun știe că nu există scurtături în viață. 

Mai important decât atât, unui bărbat bun nu îi va păsa de etichete și categorii.
Îi va păsa doar de valori. Iar dacă reușești să faci diferența dintre un tip de treabă și un bărbat bun, vei avea o viață mult mai frumoasă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod