Studiu: un bărbat căsătorit este mai bun decât un celibatar

Femeile singure sunt mai atrase de bărbaţii căsătoriţi, deoarece oamenii au tendinţa să se inspire din alegerile celorlalţi atunci când decid dacă o persoană este atractivă sau nu...
Femeile singure sunt mai atrase de bărbaţii căsătoriţi, deoarece oamenii au tendinţa să se inspire din alegerile celorlalţi atunci când decid dacă o persoană este atractivă sau nu, potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk şi preluat de Mediafax.

Cele mai multe dintre femeile măritate se întreabă dacă cea mai bună prietenă a lor este atrasă de partenerul lor de viaţă. Potrivit oamenilor de ştiinţă, această întrebare este justificată. De ce? Pentru că studii recente au relevat faptul că, atunci când oamenii decid dacă o persoană este atrăgătoare sau neatrăgătoare, ei au tendinţa de a se inspira din alegerile, preferinţele şi opiniile celorlalţi.

În concluzie, un bărbat căsătorit este o partidă mai bună decât un bărbat celibatar. Oamenii de ştiinţă au studiat "situaţia" Angelinei Jolie: aceasta nu i-a putut rezista lui Brad Pitt, chiar dacă acesta avea o căsnicie fericită cu Jennifer Aniston.


Cercetătorii au remarcat faptul că femelele multor specii de păsări şi de peşti consideră că un mascul este mai atrăgător dacă l-au văzut în trecut în compania unei alte femele - fapt care se aplică şi în cadrul societăţii umane.

Într-un studiu recent, femeile singure, cărora le-au fost prezentate fotografiile unor bărbaţi, i-au ales în majoritatea cazurilor pe cei care aveau deja o relaţie. În schimb, femeile căsătorite s-au arătat a fi mult mai interesate de bărbaţii celibatari.

De cele mai multe ori, o femeie singură, atunci când iese în club, se asigură că are lângă ea o prietenă mai puţin atractivă. De ce? Pentru a părea ea mai frumoasă. Este logic!
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 9 Mar 2011, 13:51
    a fi sau nu

    mi se par interesant barrbatii insurati...insa e asa cum spune mirela..eu inca nu sunt casatorita...si la randul meu nu mi-ar place sa mi se intample la fel..presupun mirela ca vb din experienta pe care ai trait-o tu...dar poate e timpul sa te gandesti ca nu ii oferi ceea ce si-ar dori cu adevarat sotul tau...el cauta la alta femeie ce nu gaseste la tine..(nu ma refer la aspectul fizic) mult succes

    0
    1

  • mirela s pe 7 Mar 2011, 17:34
    SFAT pt femeile care fura barbati

    Femeile' " hoate de barbati insurati ", sunt lase si sa le fie rusine findca doresc sa fie fericite pe nefericirea altora .Ele nu realizeaza cit rau fac acelei familii (copiilor) ,si ce pacat crestinesc este . Cind vor plati pt fapta lor isi da seama cit au gresit. Sunt naive nu stiu ca majoritatea barbatilor de calitate se vor imparti intre familia pe care a parasito si ea . Va avea un iubit care niciodata nu va fi cu totul al ei . Sfatul meu este sa - si gaseasca un barbat divortat ,vaduv sau celibatar daca doresc sa fie fericite . SFAT DE LA O FEMEIE CU EXPERIENTA .

    1
    0

  • crisu pe 9 Ian 2011, 23:37
    nu`s prostii

    in mare parte este adevarat.orice chestie are o parte buna si o parte rea

    2
    0

  • aida pe 5 Ian 2011, 07:21
    mda

    ce prostie!!?tot articolul este o prostie.adica totul se rezuma la un fel de razboi .nu mai poti avea prietene pentru ca vor sa fie mai bune ca tine ;nu mai poti avea vecine pentru ca alearga dupa ce ai tu;nu pti sa te mariti ca iti plac barbatii singuri dupa un timp ,atunci hai sa traim singuri in padure......prostii!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod