Stii sa-l atragi?

Vrei sa te apropii mai mult de iubitul tau? Vrei sa ai o relatie cat mai armonioasa si sa fiti fericiti? Este simplu: invatati sa va cunoasteti mai bine!

In mod firesc, intreaga relatie cu partenerul ar trebui sa o determine pe femeie sa fie intr-un preludiu sexual permanent. Intreaga atitudine de peste zi trebuie directionata in sensul unui echilibru interior in cuplu. Barbatul si femeia trebuie sa fie permanent receptivi la semnalele pe care le lanseaza celalalt. Practic,raportul sexual este doar o parte dintr-o piesa mult mai importanta - atitudinea reciproca de respect, tandrete, afectiune.

24 de ore din 24 trebuie creat mediul afectuos propice dezvoltarii armoniei in cuplu. Concret ar trebui evitat "sexul de impacare". Nu este bine ca sexul sa fie folosit ca mijloc de aplanare a indiferent oricarui conflict. Psihologic vorbind, energia psihica negativa acumulata de cei doi va ajunge sa le dezechilibreze insasi relatia, sexul fiind un mijloc de refulare a nemultumirilor. Este fundamental sa intelegem ca sexul este cunoastere de sine si a partenerului.

Amandoi partenerii au nevoie de manifestarea expresa, vadita a afectiunii, chiar in cele mai mici gesturi. Modul in care ne gandim la celalalt, cum vorbim, cum ne manifestam psihic si fizic, totul conteaza.

O alta greseala frecventa este aceea de a trata sexul ca pe ceva auxiliar sau anex, intamplator sau accidental. Este esential sa intelegem ca dezvoltarea echilibrata a intregii personalitati psiho-fizice a individului presupune si existenta unei relatii psiho-fizice sexuale de calitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod