Singura de Ziua Indragostitilor

Nu ai un iubit, sau relatia ta tocmai s-a stricat, ori iubitul tau este plecat, acestea si multe alte variante te obliga sa-ti petreci singura Ziua Indragostitilor.
Nu ai un iubit, sau relatia ta tocmai s-a stricat, ori iubitul tau este plecat, acestea si multe alte variante te obliga sa-ti petreci singura Ziua Indragostitilor. Pare o tragedie, dar nu este. In locul unei explicatii care ar trebui sa te faca sa te simti bine am sa-ti spun ce mi-a spus mama intr-o zi in care am crezut ca sunt cea mai nefericita fiinta din lume: "Draga mea, o sa vina o zi, cand tristetea de azi te va face sa zambesti!". Mama a avut dreptate.

Dar pana la zambet, iata cateva solutii, cateva idei si cateva sugestii pentru varianta in care din diferite motive 14 februarie te gaseste singura.

Blugi, tricou alb si pantofi cu toc


Iesi la cumparaturi. Este posibil ca propunerea mea sa-ti sune banal. Si totusi. Studii calificate, facute de oameni seriosi, au stabilit ca femeile intre 20 si 40 de ani se incarca pozitiv la cumparaturi. Simpla plimbare intr-un magazin creste nivelul de multumire, de incredere in sine si ridica tonusul psihic. Si totusi, o zi de 14 februarie la cumparaturi singura, este un moment care se cuvine putin pregatit.


In primul rand trebuie sa te simti bine cu tine, adica sa te simti atragatoare in hainele tale. Cris Pine, unul dintre cei mai in voga actori ai momentului,vorbeste intr-un interviu pentru revista Cosmopolitan, despre lucrurile pe care "barbatii nu ar trebuie sa le dezvaluie femeilor". Printre acestea se numara si urmatoarea afirmatie: "O femeie in tricou alb, mulat, blugi si pantofi cu toc este, din punctul de vedere al barbatilor,irezistibila".

Acum stii ce trebuie sa imbraci! Adauga la aceasta parul lasat pe spate, un aer sigur si ferm si du-te sa cuceresti... magazinele. Cumpara ce iti place in limita unui buget pe care il stabilesti de acasa. Iti garantez ca te vei simti bine!

In gasca cu fetele


14 februarie cade anul acesta duminica, asa ca petrecerea poate sa inceapa... de sambata. Sigur, macar una dintre prietenele sau colegele tale este si ea singura. Cu cat gasca este mai mare cu atat mai bine, dar este suficient si o singura amica. Stabiliti un program complet care trebuie sa inceapa cu dichiseala de rigoare, cu un film bun, o ora intr-un club si o cina intr-un restaurant de fite.
Daca o sa fiti vesele si indiferente fata de faptul ca sunteti fete singure si atat, o sa starniti interes si curiozitate in jur, veti fi remarcate si admirate, pentru ca nu stii niciodata de unde sare iepurele.
 In plus, in felul acesta ziua "grea" va trece foarte usor, iar inceputul de saptamana va fi placut si tonic. Ia exemplu de aici. Asadar, uneori fetele trebuie sa iasa singure in lume! Iar de aici poti invata o lectie, despre faptul ca ceva care se termina, are foarte mari sanse sa continue.

O manichiura si o pedichiura fara cusur


Unghii foarte rosii si perfecte! O zi de Sfanul Valentin, in care tu stai singura acasa este momentul perfect care poate fi dedicat acestei indeletniciri. Si mai bine ar fi ca "operatia" sa fie facuta intr-un loc unde sa te lasi pe mana profesionistilor. Mai multe amanunte despre aceste mici secrete afli de aici si aici.

Liber la prajituri


Daca Ziua Indragostitilor te prinde neindragostita, atunci ai liber la dulciuri. Ai voie sa mananci cate prajituri vrei si cata ciocolata poti.
Atentie! Exceptia este valabila exclusiv pentru ziua de 14 februarie intre ora 8.00 dimineata si ora 20.00. Doar atat! Suprema "desfatare" pentru aceasta zi este aceea de a merge, cu fetele, in cel mai cochet restaurant, unde aveti voie sa comandati prajituri si o sticla cu sampanie. Savureaza si prajitura si sampania si amuza-te discret pe seama figurii mirate si amuzate a celor din jurul tau. Te poti testa. Incearca sa faci "vizita" la restaurant de una singura. Tinuta sexy este obligatorie, iar prajiturile trebuie sa fie doar de ciocolata!

Dormi in pielea goala


Acasa, seara, singura.  Nu este chiar atat de rau, daca ai putina imaginatie.

  • Incepe totul cu un film care sa te faca sa te simti bine, in general, un film recomandat... fetelor. Eu as alege: "Sex In The City", "The Devil Wears Prada", "Mamma Mia!", "P.S. I Love You!". Mai multe propuneri gasesti aici. Delecteaza-te cu ceva bun de baut si ceva dulce de mancat, in timpul filmului (azi ai voie!).
    Savureaza momentul si, daca ai cel mai mic moment de melancolie, gandeste-te ca nu te-ai fi putut uita la film daca nu erai singura, pentru ca sigur este vreun meci pe undeva, pe unul din programele de sport.
  • Urmeaza o super baie cu super spuma, cu lumanari parfumate si zeci de creme si uleiuri. Nu iti va spune nimeni ca stai prea mult in baie, ca miroase ca intr-o parfumerie, si altele de genul acesta. In plus nu va comenta nimeni ca este mult, foarte mult abur in baie.
  • Baga-te in pat in pielea goala, in cearceafuri curate si parfumate si relaxeaza-te cu o muzica odihnitoare. Lasa-ti imaginatia sa zburde si impaca-te cu tine, din toate punctele de vedere. Si poti fi sigura ca anul viitor pe 14 februarie, o sa fie altfel! 

    Un articol de Otilia Ignat
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deea-deel pe 21 Feb 2013, 16:00
    Uneori singura...

    e mult mai bine decat alaturi de cineva...

    3
    0

  • justme_myry pe 18 Feb 2010, 23:05
    in gasca cu fetele

    asta am facut eu de sf valentin am fost la film cu o prietena...problema e ca nu totul a fost roz dupa film,mi s-au intamplat o multime de lucruri care m-au intristat si pana la urma pt mn Sf Valentin a fost un dezastru..totusi ma enerveaza ca se pune mai mare pret pe Sf.Valentin decat pe Dragobete e pacat ca nu stim sa apreciem traditiile noastre

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod