Semne subtile că îi e dor de fosta iubită

Semne subtile că îi e dor de fosta iubită

divahairro
Când vine vorba de fosta iubire, cu toții ne simțim nostalgici uneori și avem tendința să retrăim momente din timpul relației. Este ușor să pretinzi că o despărțire poate fi ușoară, iar această experiență vine la pachet cu nopți nedormite, mesaje trimise în miez de noapte, sesiuni de plâns sau gânduri care nu își au sensul.
Oricât de greu îți este să crezi, sunt etape prin care ambii parteneri trec după încheierea relației.

Nu doar femeile suferă după o poveste care s-a încheiat, ci și bărbații. Să începi o relație nouă poate fi o alegere care te poate ajuta să uiți de fosta iubire și să înveți să oferi dragoste din nou, să dăruiești și să îți dorești să îți faci noi amintiri. Și din moment ce stările și trăirile tale au legătură cu dorul care încă te poate măcina, atunci cu siguranță ai capacitatea să observi dacă partenerul tău este în aceeași situație. 

Astfel, dacă ești implicată într-o relație nouă, dar sunt câteva semne subtile că patenerului tău îi e dor de fosta iubită, cel mai bine este să analizezi în detaliu situația și să comunicați.

Ce semne te ajută să îți dai seama că se gândește la fosta iubire


Nu este dornic să primească afecțiune din partea ta

Când partenerul tău se gândește la vechea relație, acest lucru înseamnă că nu răspunde la afecțiune.
Potrivit lui Grant Brenner, medic psihiatru și autor al unui studiu despre relații, iubitul tău poate considera că momentele de intimitate emoțională și fizică sunt un semn de trădare față de fosta iubire. Astfel, gândurile care îl macină rezultă în incapacitatea lui de a se deschide în fața ta și de a primi afecțiune și atenție.

Gândurile lui sunt în altă parte în momentele de intimitate

Partenerul tău evită contactul vizual când sunteți într-un moment intim? Sau are tendința să își întoarcă privirea? Aceste semne, însoțite de gesturi care îl fac să fie absent, sunt o dovadă că încă se gândește la fosta iubire și nu poate depăși experiențele anterioare.

Păstrează lucruri care îi aduc aminte de fosta iubita

Foarte mulți dintre noi păstrăm lucruri care ne aduc aminte de persoanele pe care le-am iubit și alături de care am creat povești frumoase, însă este greu să accepți faptul că partenerul tău nu este pregătit să uite de fosta relație.
Iar acesta nu mai este un semn subtil că îi e dor de fosta iubită, ci este unul extrem de evident. 
Citește continuarea pe divahair.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod