Semne că ești o prioritate pentru partener, nu o opțiune

iulia-mirica
O mare parte a vieții constă în capacitatea de a jongla și aranja prioritățile în mod corespunzător și eficient. Viața este foarte complexă. Există multe aspecte legate de viață care necesită atenția și energia noastră.
Având în vedere că timpul este limitat, cei mai mulți oameni îl dedică lucrurilor și persoanelor importante. Atunci când ești într-o relație cu cineva, trebuie să înțelegi că nu ești singurul lucru din viața acestei persoane. Relația voastră nu trebuie să fie singurul lucru care să vă ocupe timpul. Dar este plăcut să știi că ești o prioritate pentru partener, nu o opțiune. În caz contrar te simți doar ca un accesoriu al modului de viață al acestei persoane. Iată cum îți dai seama dacă ești o prioritate pentru partener!

Cum îți dai seama că ești o prioritate pentru partener


Probabil că nu îți dorești să prioritizezi o persoană care, la rândul său, nu te consideră o prioritate în viața sa. Nu vrei să te îndrăgostești de cineva care nu te consideră la fel de importantă.
De ce? Această persoană nu va avea nicio jenă în a te lăsa atunci când cineva mai bun îi apare în cale. Această persoană nu se va îngrijora să te dea la o parte atunci când vrea să iasă cu prietenii sau când vrea să-și facă alte planuri. Este important să știi dacă persoana de care te-ai îndrăgostit îți acordă prioritate. Dacă nu, poți purta o discuție cu partenerul. Iar dacă tot refuză să te vadă ca o prioritate, probabil că nu are gânduri serioase pentru relația voastră. Iată câteva semne care te ajută să îți dai seama că ești o prioritate pentru partener!

1. Nu te superi niciodată atunci când nu are timp de tine


Știi că ori de câte ori trebuie să-și dedice timpul altor lucruri este pentru că are ceva important de făcut. În caz contrar, acesta nu are nicio problemă în a-ți oferi timpul de care ai nevoie, ori de câte ori ai nevoie.

2. Arată flexibilitate în ajustarea programului său, pentru a te include și pe tine


Nu se percepe ca fiind deasupra ta. Știe că, pentru o relație funcțională, ambele persoane trebuie să facă anumite ajustări din când în când.
Iar el își arată disponibilitatea pentru a-și ajusta programul, astfel încât să te includă și pe tine. Face acest lucru pentru că ești importantă pentru el.

3. Semne că ești o prioritate pentru partener: Nu te lasă să aștepți


De fiecare dată când spune că vă întâlniți la o anumită oră, este prezent. Știe că timpul tău este valoros și nu vrea să te facă să-l irosești. De asemenea, vrea să maximizeze timpul pe care îl poate petrece cu tine.

4. Își amintește toate datele importante și etapele semnificative


Un partener pentru care ești o prioritate înțelege cu adevărat semnificația anumitor date și repere în relația voastră. Și face tot posibilul pentru a te face să te simți bine.

5. Semne că ești o prioritate pentru partener: Ți se pare ușor să-i vorbești despre viitor


Nu îi este frică să vorbească despre viitor cu tine, pentru că vede cu adevărat un viitor alături de tine. Nu este genul de partener care doar se bucură de momentul prezent al relației.
Acesta face conștient tot ceea ce poate pentru a se asigura că relația voastră are un viitor.

6. Face un efort pentru a se apropia de prietenii și familia ta


Știe că oamenii importanți din viața ta ar trebui să fie importanți și pentru el. De aceea va face tot ceea ce poate pentru a-i face pe apropiații tăi să-l placă. Acesta investește timp și dedicare în apropierea de familie și prieteni.

7. Ai sentimentul că va fi mereu alături de tine atunci când ai nevoie de el


Ori de câte ori îți face o promisiune, o respectă. Știi că îți este loial și că te poți baza pe el să fie alături de tine de fiecare dată când ai nevoie de el.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maya pe 11 Sep 2018, 01:41
    Persoana potrivita

    Cred ca am sansa de a fi intalnit o astfel de persoana, amandoi ne apreciem reciproc si ne iubim, ne facem fericiti unul pe altul si suntem mereu o echipa imbatabila pentru micul nostru print.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod