Semne că ești îndrăgostită: cum îți dai seama că el e alesul

Știai că există anumite semne care te pot ajuta să-ți dai seama dacă ești îndrăgostită? Unele puțin mai palpabile decât clasicii fluturi în stomac.
Majoritatea persoanelor își dau seama când încep să se simtă bine în compania cuiva. Însă cum știi când ești îndrăgostită? Cercetătorii au descoperit că dragostea, la nivelul creierului, arată foarte diferit față de dorințe. Cu ajutorul studiilor realizate la Universitatea Rutgers și a altor exemple, vei ști după ce semne că ești îndrăgostită să te uiți. 

5 semne că ești îndrăgostită:


1. Nu mai observi alți bărbați.


Atunci când ești îndrăgostită, celelalte persoane de sex masculin nu-ți mai trezesc interesul. Realizezi treptat că el este singurul bărbat care contează și, dintr-un motiv sau altul, îți surâde ideea.

2. Te gândești la el tot timpul.


Persoanele îndrăgostite petrec, în medie, aproximativ 85% din timpul lor gândindu-se la iubirea lor. Se poate să te simți și dependentă emoțional de relația voastră.
Atunci când nu sunteți împreună, ți-e dor de el și ți-ai dori să fie alături de tine. Te întrebi dacă și el se gândește la tine. Când ești prin oraș și vezi ceva într-o vitrină, te gândești cât de mult și-ar dori acel lucru. Te gândești la el seara, înainte să te culci, și când te trezești. L-ai și visat de câteva ori.

3. Nu te deranjează să faci compromisuri.


Când partenerul îți cere să fii flexibilă în legătură cu ceva simplu și decizi că nici nu merită osteneala, nu ești îndrăgostită. Ești atașată de ideea că fiecare trebuie să-și rezolve treburile.
Atunci când începi să-ți dai seama că formați o echipă și că îl faci fericit dacă faci lucruri pe care nu le-ai face în mod normal, s-ar putea să fii îndrăgostită. Dintr-o dată, fericirea lui este la fel de importantă ca a ta și faci compromisuri.

4. Începi să te gândești la viitor alături de el.


Nu te gândești că vrei să-l vezi doar în weekendul care vine, ci un an de-acum înainte. Atunci când îți plănuiești următoarea vacanță, știi deja că vrei să o petreci cu el. Iar atunci când primești o invitație la o nuntă, care are loc peste trei luni, vrei să-l rogi să fie partenerul tău, fără a te gândi că nu se știe dacă veți mai fi împreună sau nu până atunci.
De ce semne că ești îndrăgostită mai ai nevoie?

5. Îți pasă cu adevărat de el.


Când ești îndrăgostită, vrei să știi totul despre partenerul tău: cine este, ce crede, ce îl face să râdă. Când are o zi proastă, nu ești nici tu în apele tale. Nu încerci să-l înveselești pentru că trebuie, ci pentru că nu te poți abține.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod