Semne că bărbatul pe care îl iubești te folosește

Cum arată partenerul perfect pentru tine? Încearcă să îți imaginezi cu adevărat. Cum arată? Ce personalitate are? Care sunt hobby-urile și interesele sale? În ce investește pasiune?
Încearcă să modelezi această persoană în mintea ta. Acum întreabă-te dacă partenerul tău este la fel ca această imagine a bărbatului perfect. Poate că nu este întotdeauna ușor să îți dai seama, dar există anumite semne care îți pot arăta dacă bărbatul pe care îl iubești te folosește. Iată care sunt acestea!

Cum îți dai seama dacă bărbatul pe care îl iubești te folosește


Ai putea să ai o relație cu o persoană egoistă? Probabil că nu. Nu ai vrea să fii vreodată cu cineva care se gândește mereu doar la propria persoană. Nu ai vrea să fii cu un bărbat ale cărui subiecte preferate în viață se învârt în jurul său. Ai vrea să fii cu un bărbat bun, cu care să poți avea un viitor bun.
Cu toate acestea, nu te vei putea proteja de aceste lucruri întotdeauna. Vor fi momente în viața ta când vei avea de-a face cu bărbați egoiști. Și nu vei putea rezista în fața carismei și șarmului lor. Vei fi folosită atât de discret, încât nici nu îți vei putea da seama. 

Nu te învinovăți. Se întâmplă. Nu este neobișnuit ca oamenii să se îndrăgostească de cei care nu sunt neapărat potriviți pentru ei. Nu trebuie să îți fie rușine că ai ajuns într-o relație cu un bărbat egoist. Nu îți poți da seama mereu că este astfel. Poate dura ceva timp până să observi semnele. Iar faptul că ești îndrăgostită nu face lucrurile mai ușoare. Dragostea te orbește.
S-ar putea să fii atât de îndrăgostită de cineva, încât să tolerezi lucrurile care nu ar trebui tolerate deloc. Poate că îl iubești atât de mult, încât faci compromis după compromis, când nu ar trebui. Dragostea are tendința de a-ți schimba perspectiva. Te face să nu vezi defectele. Însă nu poți alege întotdeauna de cine te îndrăgostești. Cu toate acestea, ai controlul asupra modului în care acționezi când vine vorba de această iubire. Iată câteva semne care te ajută să îți dai seama că bărbatul pe care îl iubești este egoist și te folosește, neavând gânduri de viitor cu tine!

1. Nu vorbește cu adevărat despre statutul relației cu tine


Nu vorbește cu tine despre angajamente deloc. Refuză să atribuie vreun nume sau vreo etichetă relației cu tine.
Nu vrea să facă lucrurile oficiale între voi doi.

2. Te folosește ca pe un cont de economii


Te folosește mereu de parcă ai fi contul lui bancar. Se așteaptă să îi plătești facturile. Te convinge mereu să îi cumperi lucruri și haine scumpe. Se așteaptă să plătești întotdeauna când ieșiți la o întâlnire în oraș. Presupune că îl vei susține financiar întotdeauna.

3. Nu te întreabă niciodată cum te simți


Acesta nu depune niciun efort în a te întreba vreodată cum te simți. Nu îi pasă de bunăstarea ta emoțională sau fizică. Nu i-ar păsa nici dacă te-ai simți complet neîmplinită în interior sau deprimată. Nu face niciun efort în a te cunoaște mai bine.

4. Nu se deschide în relația cu tine


Nu încearcă să se deschidă în relația voastră. Nu vrea cu adevărat să te primească în viața lui.
Nu vrea să simți că ai putea avea acces la sufletul său.

5. Își menține și celelalte opțiuni


Este un tip care își păstrează și celelalte opțiuni în materie de partenere, deoarece știe că nu va avea o relație de lungă durată cu tine. Încearcă să te folosească pe cât de mult posibil, după care să te părăsească odată ce apare prima oportunitate.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod