Secretele cuplului: 4 cauze de nefericire provocate de relaţia cu un bărbat bogat

Încă de când ai fost mică, ai visat să ai o viaţă îmbelşugată, care să-ţi permită satisfacerea tuturor mofturilor şi să te scape de grija zilei de mâine. Acum, că eşti mare şi înţeleaptă, îţi doreşti să ai o carieră de invidiat şi un iubit bogat, să călătoreşti peste tot în lume şi să ai lucruri la care alţii nici măcar nu visează. Ai putea crede că relaţia cu un bărbat bogat îţi aduce fericirea, însă trebuie să ştii că există şi un revers al medaliei. Banii nu aduc fericirea, spune o vorbă din bătrâni, iar multe femei casătorite sau care au relaţii cu bărbaţi bogaţi pot confirma acest lucru. Iata câteva dintre cele mai comune cauze de nefericire provocate de relaţia cu un bărbat înstărit.
1. Eşti înşelată şi tu ştii acest lucru

Un bărbat bogat se simte mult mai potent şi este conştient că poate avea orice femeie îşi doreşte, dacă aceasta este vulnerabilă şi se lasă prinsă în mrejele lui. Succesul in carieră, prosperitatea, faptul că pot rezolva orice cu bani sunt factori psihologici puternici pentru bărbaţi, care îi determină să se simtă puternici şi superiori, mai ales în faţa femeilor.

De aici pleacă şi tendinţa lor de a-şi însela iubitele. Deşi au tot ce le trebuie acasă, o femeie frumoasă, deşteaptă, excelentă parteneră de sex, tot simt nevoia să calce strâmb, să înşele, să zboare din floare in floare.
Este suficient să te uiţi la ceea ce se întâmplă în cuplurile celebre de la Hollywood şi îţi vei da seama că mulţi bărbaţi cu iubite extrem de frumoase înşală tocmai din cauză că au o stimă de sine prea mare şi nu concep să fie refuzaţi.

Infidelitatea bărbatului bogat este una dintre cele mai comune cauze ale nefericirii în cuplu, iar decizia de a rămâne lângă el este un compromis pe care îl faci de dragul de a avea o viaţă îmbelşugată.

2. Te afli în imperiul geloziei

Conform experţilor, bărbaţii bogaţi au tendinţa de a deveni foarte geloşi pe partenerele lor, fie din cauza faptului că au suferit o traumă sentimentală, fie din cauza faptului că se tem pentru averea lor.
Bărbatul bogat poate fi posesiv şi obsedat de control şi nu ezită să te urmărească, pentru a şti în fiecare moment unde eşti şi ce faci.

De la gelozie la violenţă nu mai este decât un pas, iar aceste două motive sunt suficient de puternice încât să-ţi provoace nefericire.

3. Este mai mereu plecat de acasă

Bărbaţii bogaţi sunt mai mereu plecaţi de acasă, astfel că iubitele lor rămân aproape tot timpul singure într-un palat rece şi întunecat. Multe femei se bucură să ştie că pot avea această libertate, că pot ieşi cu prietenele la shopping sau că se pot distra în cluburi, însă conform specialiştilor, lipsa pe termen lung a partenerului poate duce la apariţia depresiei, a stărilor de nervozitate şi a nefericirii.

4.
Viaţa sexuală nu este prea grozavă


Statisticile arată că multe iubite de bărbaţi bogaţi nu sunt multumite de viaţa lor sexuală, deoarece partenerii lor nu-şi mai dau interesul. Această nefericire decurge şi din infidelitatea bărbaţilor, care văd în sex un mod de distracţie şi nu mai pun preţ pe satisfacerea femeilor care îi aşteaptă acasă, ci doar pe propria lor satisfacţie
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod