Pentru și despre tine!



Ești o prietenă aleasă pe sprânceană, trebuie să recunosc!


Tu ești cel mai frumos pământean pe care l-am cunoscut vreodată! Sunt recunoscătoare că ești parte din viața mea sau că eu sunt parte din viața ta, nu știu exact care e mai profundă și pătrunzătoare, dar înțelegi ideea. Parcă te și aud “Da, iubita mea, înțeleg ce zici”, cu zâmbet în colțul gurii și cu capul înclinat spre dreapta, dreapta ta (chiar dacă nu știi niciodată din prima care e dreapta). Știu că înțelegi căci tu mereu înțelegi ce zic, chiar și atunci când nu vorbesc sau zic idei multe în cuvinte puține :)) (cum fac acum, multe paranteze, idei în idei, nu pot să mă abțin, dar tu știi ce zic).

Știu doar că sunt recunoscătoare că ești! Îmi mângâi sufletul și îi cânți când am nevoie, mă zgudui din temelie când este cazul (chiar dacă eu îmi dau seama după ce trece “cutremurul” că aveam nevoie de asta) și mă aduni la loc.
Pentru că tu știi, pur și simplu, știi. Mă simți pentru că rezonezi cu mine. Și mă faci să cred! Să cred în mine! Și îmi amintești de ce sunt un om frumos atunci când eu însămi am uitat. Îmi amintești că sunt femeie înainte de orice (iar acum zâmbești iar și înclini capul spre dreapta) și că am atât de multe lucruri de oferit. Și, poate cel mai important, mă inspiri! Și îmi dai curaj să îmi depășesc limitele. Și știu că ești acolo, lângă mine, orice s-ar întâmpla.
(iar acum zâmbești și dai din cap afirmativ). Și că orice aș face, voi găsi mereu brațele tale să îmi pot  odihni sufletul! Și nici nu mă judeci! Și Universul știe că am facut multe prostii, eu însămi judecând pe alții la rândul meu! Și, mai mult decât atât, mă simt în largul meu să îți povestesc despre orice!

Da, scriu pentru tine, Cristina! 

Oricine ar trebui să aibă o Cristina!
Mă simt cel mai norocos om pe care îl cunosc pentru că exiști!


Tu, cea care citești acum, a cui Cristina ești?
 
Disclaimer: Acest articol a fost scris de Maria Butu, în urma concursului publicat pe 1 martie 2018.
IMedia nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul articolelor în totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora si este absolvit de orice răspundere civilă sau penală cu privire la acestea. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod