Oare mă mai iubește fostul iubit? Iată 4 indicii clare că se gândește la tine!

Despărțirile îți lasă întotdeauna un gol în inimă, un spațiu care nu poate fi umplut peste noapte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Indiferent de cate ori iti repeti ca ai trecut peste tot ce s-a intamplat intre voi, persoana iubita revine iar si iar in mintea ta. In acele momente este imposibil sa nu te intrebi "oare ma mai iubeste fostul iubit?". Chiar daca el nu iti marturiseste sentimentele lui ori, mai rau, chiar neaga ca ar mai simti ceva pentru tine, iata care sunt semnele care il dau de gol.

 

Oare ma mai iubeste fostul iubit? Da, daca...


1.... te contacteaza atunci cand este beat.

In vino veritas (In vin este adevarul), dupa cum spune un proverb latin.

Alcoolul ii alunga inhibitiile fostului tau partener, asa ca se simte liber sa iti marturiseasca ceea ce simte, cuvinte pe care probabil le va regreta a doua zi. Fie ca iti trimite mesaje, fie ca te suna, spune-i ca preferi sa vorbiti mai multe atunci cand va fi treaz. Discutiile incepute intr-un astfel de moment, fie pozitive, fie negative, nu duc intotdeauna spre o situatie placuta. Ia in considerare ca un refuz de al tau il poate da complet peste cap, dar si ca marturisirea sentimentelor tale te-ar putea face sa suferi a doua zi, cand el va nega tot ce ti-a spus.

2.
... iti ofera cand una calda, cand una rece.


Comportamentul lui iti creeaza stari de confuzie daca astazi este iubitor, iar maine nu te baga deloc in seama. Nici el nu stie mai bine ce vrea de la viata, de la tine, de la el. Este evident ca intre mintea si inima lui se duce o lupta crancena. Un razboi ale carui efecte le vei simti pe pielea ta pana cand va decide ca vrea sa mearga mai departe cu altcineva. Indiferent de decizia lui, fii puternica. Nu trebuie sa mai suferi nici macar o zi pentru nehotararea lui, cu atat mai mult daca el este cel care a gresit mai mult in relatia voastra.
Citeste continuarea pe Divahair.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod