Horoscop: Cu ce zodie te poate înşela

Ştii care sunt zodiile de care se simte atras cel mai mult iubitul tău? Află care sunt cele mai ispititoare zodii, după care i s-ar putea aprinde călcâiele iubitului tău.
MAI MULT DESPRE: dragoste, sex, relatii, zodiac, horoscop
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geaninacsm pe 3 Iun 2011, 23:01
    nu se potrivesc in totalitate

    eu sunt taur si iubitul meu gemeni ne intelegem foarte bine din toate punctele de vedere chiar si in pat suntem foarte multumiti unul de celalant chiar daca aici se spune ca taurul si gemenii nu au sanse de reusita impreuna uite ca noi ne iubim si consideram ca suntem facuti unul pentru altul. Asa c nu tineti cont de zodii si de compatibilitati ca va puteti descuraja singure;)SUCCES:(

    4
    1

  • reallife pe 27 Mai 2011, 20:24
    DA VEZI SA NU

    Daca are ocazia sigur o va face cu cineva indiferent de zodie .Chiar credeti ca atata timp il va atrage o femeie va conta in ce zodie este??

    5
    0

  • ank007 pe 27 Mai 2011, 15:52
    anca

    in mare sant caracteristici care daca citesti putina astrologie le gasesti in mai multe carti credeam ca e ceva nou...oricum interesant articolul

    0
    0

  • Crina pe 27 Mai 2011, 08:46
    Eu

    Din punctul meu de vedere, aici la capricorn,m-ati nimerit. Pot intretine relatii extraconjugale fara nici o problema, de lunga durata, simtindu-ma bine. Insa nu ati nimerit foarte bine zodia.

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod