Găsește-ți pe cineva care știe cum să-ți calmeze propriile furtuni

Trebuie să-ți găsești pe cineva care îți va da încrederea că poți face mai multe. Toată viața este o furtună, iar uneori ai nevoie de cineva care știe cum să-ți calmeze propriile furtuni. Iată de ce!

De ce trebuie să găsești pe cineva care știe cum să-ți calmeze propriile furtuni?


Ori de câte ori viața devine copleșitoare, ai nevoie de acea persoană care să îți dea forță și stabilitate. Ai nevoie de o jachetă de salvare, pentru a te menține pe linia de plutire.

Gândește-te cât de importantă este viața ta și cât de mult o prețuiești. În timp ce crezi că te poți descurca singur, nu poți. Nimeni nu poate. Vei avea nevoie de cel puțin o altă persoană pentru a te ajuta.
Ai nevoie de o altă persoană pentru a te ajuta să depășești problemele cu care te confrunți. Ai nevoie de o altă persoană pentru a-ți oferi perspectiva și îndrumarea de care ai nevoie. 

Ai nevoie de o persoană care să-ți lumineze ziua, o persoană care îți dă energia de care ai nevoie atunci când nu te simți foarte bine. Ai nevoie de acea rază de soare sănătoasă, care îți dă puterea de a continua. Ai nevoie de cineva care îți va aduce dragoste în cele mai întunecate părți ale sufletului tău.
Aceea este persoana care te va inspira să devii cea mai bună versiune a ta.

Trebuie să găsești pe cineva care să te ajute să vezi lumea dintr-o altă perspectivă. Aceasta este persoana care îți va reaminti cât de puternic ești când lucrurile din viața ta sunt dificile. Este persoana care te ajută să treci peste situațiile tensionate. Este omul care aduce pacea sufletului tău chiar și atunci când totul din jurul tău se derulează într-un ritm inconfortabil. Este persoana care te face să te simți ca și cum ai fi acasă chiar și atunci când ești într-un mediu necunoscut.

Trebuie să gășești pe cineva care este capabil să te provoace să-ți creezi calea chiar și atunci când este vorba despre o călătorie mai dificilă.
Trebuie să gășești pe cineva care te va convinge că o cale mai ușoară nu este neapărat cea corectă. Și chiar dacă viața poate părea intimidantă, această persoană va fi capabilă să te facă să te simți confortabil. Această persoană îți va da curajul de care ai nevoie pentru a confrunta dificultățile din viața ta. Această persoană îți va oferi acel confort de care ai nevoie ori de câte ori te afli în cel mai vulnerabil loc.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod