Femeile puternice preferă singurătatea în locul bărbaților nepotriviți

Relațiile presupun multă muncă. Ar trebui să fie distractive și interesante, dar, pentru multe persoane, aduc anxietate și frică. Nu este de mirare. Întreaga noțiune a relațiilor este eronată.
Ar trebui să căutăm în lume o persoană perfectă pentru noi. Ar trebui să ne dorim să ne petrecem viața cu cineva din cauza unui instinct primar care a fost înrădăcinat în fiecare ființă umană. Iată de ce preferă femeile puternice singurătatea!

Care este motivul pentru care femeile puternice preferă singurătatea?


Nu este de mirare că multe femei se concentrează pe îmbunătățirea vieții lor fără un bărbat alături. Au reușit să facă în viață ceea ce și-au propus fără un bărbat, așa că de ce nu ar putea continua la fel? Adevărul este că femeile puternice preferă singurătatea decât să își piardă timpul cu bărbații nepotriviți. 

Femeile puternice devin și mai puternice cu fiecare relație eșuată pe care o au.
Vor să afle ce este important pentru ele. Se uită în interior ce le face fericite și nu se mai bazează pe surse externe pentru propria fericire. De aceea nu le ia foarte mult timp să își dea seama când întâlnesc bărbați nepotriviți, care nu merită timpul lor. Aleg să elimine oamenii nepotriviți din viața lor și, dacă este cazul, să își petreacă timpul cu oameni care le respectă pentru cine sunt.

Femeile puternice nu se tem de singurătate. Multe femei cred că, dacă nu sunt la brațul unui bărbat, sunt singure.
Adevărul este că multe femei au cercuri de prieteni care le aduc bucurie în viață și le conving că viața merită trăită oricum. Acestea au locuri de muncă grozave, care le conving să sară dimineața din pat. Au familii uimitoare, care le-au sprijinit pe tot parcursul vieții lor. Femeile puternice știu că un bărbat nu este o necesitate și niciun bărbat nu poate fi cu o femeie puternică dacă nu poate răspunde provocării.

Până la urmă, nu vei ajunge să stai pe canapea și să aștepți să apară bărbatul potrivit.
Vei ieși și îți vei trăi viața. Îți vei suna prietenii. Îți vei invita familia la cină. Nu ești singură dacă nu ești într-o relație. 

Femeile puternice recunosc bărbatul perfect atunci când îl văd. Cu toate întâlnirile și căutarea bărbatului perfect, o femeie poate pierde aproape jumătate din viața sa. Însă gândește-te ce așteptări ai de la un bărbat și nu accepta jumătățile de măsură! 

Dacă faci parte din categoria femeilor puternice, decide ce vrei de la relația următoare și trăiește-ți viața în continuare! Bărbatul perfect te va găsi.
Nu trebuie să-ți pierzi timpul prețios încercând să-l vânezi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod