De ce nu trebuie să vorbiți același limbaj al dragostei pentru a rămâne împreună

Cum îți exprimi iubirea? Cum vrei să fii iubită într-o relație? Există mai multe modalități de limbaj al dragostei atunci când vine vorba de oameni. Unele persoane își doresc cuvinte de afirmare, altele își doresc să vadă acțiuni, să primească daruri, să petreacă timp de calitate alături de persoana iubită, iar unii oameni au nevoie de atingere fizică. După ce identifici ce limbaj al dragostei folosești tu, îți poți da seama în ce categorie este partenerul tău? Este la fel sau diferit?

Ce limbaj al dragostei ar trebui să folosiți?


S-ar putea să pară că nu vă înțelegeți, dar dacă folosiți un limbaj al dragostei diferit nu este un sfârșit de lume. Tocmai ți-ai petrecut întreaga seară cu partenerul tău în loc să citești acea carte pe care ți-o doreai de mult timp. În ciuda acestui lucru, este supărat pentru că nu l-ai pupat în ultimele patru ore. Pur și simplu nu înțelegi ce vrea de la tine. Îți sună cunoscut? Sau îți întrebi partenerul de ce îți zice atât de rar te iubește, iar el te întreabă dacă nu te bucuri când îți aduce flori.
Și nu poți vedea legătura dintre cele două lucruri.

Cea mai mare problemă care apare la acest nivel este că mesajele de dragoste s-ar putea să nu fie înțelese. Însă nu îți face griji! Este normal să fii cu cineva care își comunică dragostea în mod diferit. Nu toată lumea vorbește același limbaj al dragostei. Deși ar fi frumos să ai un partener care să înțeleagă exact cum vrei să fii iubită, nu este sfârșitul lumii dacă nu se întâmplă acest lucru. La urma urmei, nu putem fi toți la fel, nu?

Puteți folosi un limbaj al dragostei diferit și încă să aveți o relație sănătoasă.
Singurul lucru este că trebuie să depuneți puțin efort pentru a vă înțelege nevoile diferite. Dacă înțelegi de ce are nevoie partenerul tău, înseamnă că te poți asigura că va și primi lucrurile acestea. Totul stă în comunicarea dintre voi.

Începe să acorzi atenție lucrurilor pe care partenerul tău le spune și le face. Ce pare a-l face fericit? Iar odată ce înveți limbajul dragostei pe care îl folosește partenerul tău, încearcă să îl înveți și tu. Încearcă să-i arăți dragostea ta în funcție de ceea ce înțelege el prin iubire.
Iar el ar trebui să înțeleagă și ce te face pe tine fericită. Până la urmă, veți învăța amândoi un limbaj cu totul nou și va fi nevoie de compromisuri pentru a reuși.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod