De ce nu suna barbatii...

De cand au fost inventate telefoanele mobile, au aparut si problemele in viata noastra de cuplu. De cele mai multe ori, barbatii se comporta ca si cum nu ar sti cum sa...

De cand au fost inventate telefoanele mobile, au aparut si problemele in viata noastra de cuplu. De cele mai multe ori, barbatii se comporta ca si cum nu ar sti cum sa foloseasca telefonul mobil. Evident ca acest lucru ne creeaza o stare de nervozitate accentuata si, uneori, ajungem sa ne dorim sa nu mai existe acest mod de comunicare.

Desi detin unele dintre cele mai performante modele de telefoane mobile, se pare ca partenerii nostrii nu prea au idee cum sa le foloseasca. Te numeri printre persoanele carora, dupa prima intalnire, li s-a promis ca vor fi sunate si nu s-a mai intamplat acest lucru?

De multe ori, asteptarea unui apel telefonic este un motiv serios de cearta si intr-un cuplu. La fel si mesajele care, pentru cele mai multe femei, sunt cat se poate de importante.



Te-ai gandit vreodata care sunt motivele pentru care barbatii "uita" sa isi sune partenerele? Se pare ca exista perioade in care acestia pot sta zile intregi fara sa aiba nevoie de vreo prezenta feminina in preajma sau de telefon.

Pentru ca, de cele mai multe ori, nu stau excelent la capitolul comunicare si nici nu stiu ce subiect ar fi mai potrivit pentru o prima conversatie, multi barbati nu se grabesc sa sune; un alt motiv este acela ca nu stiu cand este cel mai potrivit moment sa initieze un apel telefonic. Barbatilor nu le face placere sa fie refuzati sau amanati si din acest motiv prefera sa nu fie ei primii care spun "alo".

Un alt motiv pentru care nu suna, ar putea fi acea frica de a se implica intr-o relatie serioasa; teama de a fi in permanenta cu aceeasi persoana, de a fi nevoit sa o sune la fiecare miscare pe care o face ii sperie si ii face sa bata in retragere.

Lipsa timpului este un alt motiv pentru care barbatii nu suna.
In general, pentru multi cariera a inceput sa ocupe primul loc si de aceea trebuie sa iei in calcul aceast motiv. Important este sa iti explice de ce nu a sunat. In cazul in care nu simte nevoia sa argumenteze si te trezesti, pur si simplu, cu un telefon ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, atunci este o problema! Ori are pierderi de memorie, ori nu vrea sa se implice intr-o relatie serioasa.

De cele mai multe ori, barbatii evita sa iti formeze numarul de telefon este ca nu le place sa barfeasca. Se spune ca barfesc mai mult decat femeile, insa cu semeni de-ai lor! Nu le place sa auda de la femei povesti despre fostele relatii, in special cele de natura sexuala.

Barbatii nu suna pentru ca pot fi implicati intr-o alta relatie si le este greu sa spuna adevarul; prefera sa pastreze in memoria telefonului si numarul tau, in caz ca pe viitor se iveste vreo ocazia sa apeleze la "serviciile" tale.


In general, nu suna femeile cu care au aventuri. De cele mai multe ori, prefera femeile care ajung cat mai repede in patul lor. In cazul in care situatia se complica si femeia respectiva isi doreste mai mult decat o aventura, renunta sa o mai caute, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Barbatii se feresc in general de relatii serioase si vor sa ii traiasca viata la maxim. Multi dintre ei nu au mustari de constiinta ca nu a sunat-o pe cea cu care si-au petrecut noaptea trecuta, nici macar sa o intrebe daca s-a simtit bine. Pentru ei, notiunea de respect incepe sa se piarda usor, dar sigur!

Poti sa fii perfecta din toate punctele de vedere si el sa constientizeze acest  lucru. Daca nu simte ca tu esti cea cu care doreste sa aiba o relatie serioasa si ii "ameninti" libertatea, atunci nu insista sa il cauti; majoritatea timpului barbatii sunt precum niste vanatori, iar cel mai important lucru este ca tu sa nu le cazi prada! 

Sursa: www.ezinearticles.com

 

Comentarii (34)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aurora pe 27 Nov 2013, 14:38
    Elena

    Buna , nu cred ca sunt in masura de a aduce vreo insulta asupra unei persoane cu studii superioare. Un psihoterapeut nu e bun cand spune unui pacient ce are de facut , ci e bun doar atunci cand are puterea de a face pacientul sa isi dea singur seama ce e bine sau nu pt el !!!

    1
    0

  • alex pe 13 Oct 2011, 22:10
    ami caut o relatie,,,,,,

    ceawu ma chiama alex am 19 ani si asi dori o relatie serioasa cine se ofera ma gaseste la nr 0756415046 ma gasiti la tell si am ochi albastri cam saten inaltime 1,75 caut o fata sincera si de treaba cine se ofera ma gaseste la tel sau pe messsssss va astept vam pwp:*:*:*::*:

    0
    6

  • reno pe 16 Iul 2009, 08:49
    pff

    elena aia e retardata rau scrie mesaje de 5000 de randuri de parca sta cineva sa citeasca tot ce scrie ea , unele femei sunt retardate rau

    0
    2

  • theo radu pe 24 Sep 2008, 23:49
    :))

    nu-i asa ca luneca? la simpozioane cu tine Eleno!

    0
    1

  • liana pe 20 Sep 2008, 07:41
    Valeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu, ilenuta

    Valeu, ilenuta, da luneci rau.

    2
    1

  • theo radu pe 19 Sep 2008, 13:01
    ce as zice?

    as zice ca tezele de doctorat, cartile , articolele, emisiunile la radio, etc. nu spun absolut nimic despre un om. commenturile tale de aici spun insa totul despre tine. rezultate in cariera poti avea si daca esti un om dus cu pluta, vezi Vadim, ca si semanati ;)

    0
    1

  • Elena pe 19 Sep 2008, 08:04
    OK......

    .....sunt asa cum spui, dar sa-mi spui SINCER, ce ai mai zice, ce ai scrie si ce ai face, daca s-ar putea sa te invitam, o saptamana - eu si sotul meul- , in orasul nostru si ti-am da adresele pacientilor vindecati, daca ai veni la cabinet sa vezi cata lume MA VREA, ma cultiva si are nevoie de MINE, daca ai auzi ca am emisiune de SUFLET, la Radio intr-un oras din ARDEAL, nu din ...Balcani, daca ai vedea cartile si sutele de articolele, teza mea de doctorat, toate scrise de mine, daca ai admira Premiul Academiei, daca ai vedea cum ma raportez la oameni, cum ma venereaza vecinii, colegii, amicii, daca ai vedea ce mult ma iubeste nepotul de 15 ani, aproape, fiindu-i singurul confident, daca ai vedea ca am schimbat "statutul soacra-nora", ca suntem doua prietene, de vreo 15 ani, daca ai vedea un barbat superb, inca indragostit, si mai indragostit de sotia si prietena lui"de drum lung" s.a.??? CE?Spune-mi, CE? CE?CE? CE-ai mai spune si scrie atunci??? @@@ [ Acum chiar ca o sa zici ca-s MONSTRU de NEBUNIE!!! Ha-Ha-Ha ! Ce copil poti sa fii si cat n-ai inteles NIMIC de la viata asta !!! Nu vezi decat jumatatea goala a paharului ! Ai,cu siguranta, o problema psihica, neagresiva ! In primul rand, asa cum eu vad ca VIATA se poate face ROZ si e ROZ, tu o vezi NEAGRA si nu mai ai incredere ca mai poate fi cineva, si superhiperextrafoartemegaIMPLINIT, din toate p.d.v. ! Sincer imi pare rau de tine! Dar n-am cum sa te mai ajut, mai mult decat am facut-o AICI !!! ]

    0
    1

  • theo radu pe 18 Sep 2008, 12:50
    am citit

    am citit si tot mai nebuna imi pari.

    2
    1

  • Elena pe 11 Sep 2008, 16:54
    @theo radu, reciteste de 10 ori......

    .....comentul de mai sus si vei intelege CINE este prietenul meu, camaradul meu - de o viata !

    0
    1

  • Elena pe 11 Sep 2008, 16:50
    OK, sa zicem ca e ca voi....

    ....@juana & theo radu, dar, fiti o data, o singura data sinceri, cu mine, aici si spuneti-mi, la comment-ul de mai sus, asta, ultimul, CE NU ESTE ADEVARAT???? [ Ca substanta, mergand pana la rigoare, nu ca viata dus de mine & sotul meu ! ] Ganditi-va ca asa au trait parintii vostri ! Deci, CE NU E ADEVARAT si NORMAL, in "Legenda familiei lor, a cuplului lor "??? [ Exceptaand faptul ca acea EA si acel EL, nu au fost contaminati cu microbul acestui ev necredincios si funambulesc ! ] CE?????? HAI, spuneti ! CURAJ !!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • juana pe 11 Sep 2008, 16:24
    pentru elena

    Nu, hotarat lucru, tu nu o tii decat pe-a ta. Te faci ca nu pricepi ori chiar nu pricepi. Ca sa dai o sugestie de specialista nu e nevoie sa fi trait tu cazul respectiv, ci trebuie sa ai finete, sa intuiesti, sa stii ce-ar trebui facut. . Deci fii sigura ca sunt tot soiul de oameni si trebuie sa traiasca si ei. Imi pare rau, nu esti un psiholog si, cu atat mai putin psihoterapeut.

    0
    0

  • theo radu pe 11 Sep 2008, 15:06
    si totusi...

    traind in lumea ta, atat de singura singura singura, izolata de realitate, nu ai nevoie de un prieten cu baterii sa iti tina de urat?? sper ca nu te sinucizi acum ca am fost mai dur...

    0
    0

  • theo radu pe 11 Sep 2008, 14:59
    mda...

    ca de obicei, pe langa..pe langa realitate, Elena.

    1
    0

  • Elena pe 11 Sep 2008, 10:11
    Ptr. @theo radu

    Sa stii, si tu, mai baiatule, ca, din "Feudalismul superb, de unde vin eu si sotul meu, nu existau asemenea "purtatori de cuvant"! "Barbatul e barbat" si gata : stie ca trebuie sa aduca PAINEA pe masa( cum l-a blestemat Dzeu pe ADAM si urmasii lui): stie ca trebuie sa IUBEASCA SINCER femeia lui, ca.... asa a jurat la ALTAR( vezi cap. 1Corinteni 13, "Efeseni "si "Evrei", in care IISUS discuta despre cealalta IUBIRE, nu cea de aproapele, ci aceea din CUIB, a partenerilor); stie ca trebuie sa-i dea femeii si cuibului STABILITATE si SIGURANTA; stie ca femeii trebuie "sa-i faci curte" toata viata si sa comunici cu ea, cu sonor, nu ...."magistral"...in tacere, ci in orice context ; stie ca femeia are "e-nspe" zone erogene( vezi pps-ul de pe NET:"Femeia versus barbatul") si le traverseaza pe toate, cu rabdare si altruism, in intimitate si nu numai ; Stie ca amorul este ca si mancatul si alte necesitati umane ( vezi Piramida lui Maslow), adica sa-si fericeasca nevasta , aproape zilnic, iar cand.... nu s-o mai putea, " in iarna vietii", stie ca( Doamne fereste), nu i-or pieri si SUFLETUL, si INIMA, si VORBELE, si BRATELE si....RESPIRATIA din ceafa, pe care le va oferi nevestei lui, si la 80-90 de ani, cand vor dormi - tot imbratisati - , asa cum au facut-o o viata intreaga : stie ca trebuie sa fie "nuiaua" pentru copii ( v. Biblia care zice ca, "Daca tata nu iubeste nuiaua, nu-si iubeste copii", cata vreme e jalnic sa zica, el, masculul : "Gigel, fii cuminte ca te spun lui ma-ta! O sa vezi ti pe Dracul !"....sau ..."Vine ea , ma-ta si o sa vezi ce-ti face!" ) ! Doamneeeeeeee, cum le stie el si altul ca el ( cati or mai fi) pe toate, asa de bine! El, barbatul ala din alte secole ! El, ala prostul, care nu-si umileste nevasta, punand-o sa slujeasca la barbatia lui ! El, care are o nevasta atat de implinita si "cultivata" in dormitor( sub nici o forma prin bucatarie etc.), incat ea, abia il mai tempereaza ! Si, daca mai e si o Zodie , "emblema sexului", atunci...."Trai neneaca !" Deci, in concluzie, unde sa mai apara, si al 3-lea neinvitat ??? Observi, drag adolescent, ca NU MAI ESTE LOC PENTRU ALTE ....AJUTOARE, daca "barbatul e barbat adevarat "??? !!!! Ti se pare ca e asa de dificil sa ai, si tu , o asemenea gandire, comportare si implinire, in cuibul tau actual sau viitor??? Nu, dragul meu, nu e asa de greu ! Cel mai simplu, pe lumea asta, pentru 2 oameni care se iubesc SINCER, din start, este sa stii sa fii implinit in cuplu! De ce? Asta nu mai depinde de Guvern, de Sefi etc. , ci NUMAI DE NOI 2! Daca ai masina, ai vazut cat te costa sa umpli rezervorul ! Dar, "rezervorul spiritual"..... NU COSTA niciun leu ! Dzeu sa te ajute sa fii fericit ! Tu ai capito? Do you understand? Comprende ???

    0
    0

  • Elena pe 11 Sep 2008, 09:39
    Superfluu....

    .....a fost tot efortul meu de a da o solutie! Se zicea pe la noi: 'Pana nu stai cu Maria, nu-i afli mania!" Treaba asta se poate muta si la un barbat ! N-am cum sa stiu exact ce tip uman e partenerul tau ! N-am avut, in viata mea, un barbat matur( adolescentii fac asa ceva ), care aplica butada: "Lasa-ma si nu-mi da pace ! " Sunt convinsa ca nu ai sa ma crezi ca sfaturile"banale" si "fumate", pe care ti le-am dat, au fost facute din dorinta biblica de a te ajuta , cumva, gandind ca sunteti inca tineri si incadrati, mai mult decat noi, in cotidian !! Daca ar fi fost sa ma intrebi ce am facut si ce fac eu, de tin un barbat "legat de glie" de aproape 37 de ani, cu prietenie cu tot, nici atunci nu ti-ar fi convenit si m-ai fi trimis in "feudalismul superb", neintinat de cosmopolitismul acestei lumi, al acestui ev de nerespirat, uneori, vezi bine! M-/ ne-ai fi trimis la....reciclare ! Deci, @juana, nu pot si nu stiu ce ti-ar conveni ! Ma declar incompetenta! Sa fii tu, unicul caz, de femeie romanca, adevarata, nerezolvat, la viata mea! A ! Ar mai fi o solutie! ( ar zice habotnicele) : sa te rogi mai mult la Dzeu sau sa mai stiu eu ce sa faci pe la Biserici si pe la Preotii care prezinta incredere, ca si astia au luat-o razna rau de tot, de nu se mai duc enoriasele de pe la sate, la Sfanta Liturghie!!! I am sorry, my dear ! Have a nice a happy day & life !!!

    1
    0

  • juana pe 11 Sep 2008, 06:53
    pentru elena

    Nu vreau sa te jignesc, dar sugestiile tale sunt banale. Fumate, cum se mai zice. Nu stiu daca ai inteles: noi nu ducem lipsa de sex. Sex se face. Eu cred ca tocmai sofisticarile(de care propui si tu) il sperie. In astfel de cadre sofisticate, oricine vibreaza. Pe mine ma intereseaza sa fim apropiati in viata comuna, obisnuita, fara machiaj, carlionti, sampanie, lumanari. El se teme, probabil, ca in conditii obisnuite nu mai vibram(poate si sexual). A-l face gelos nu e o solutie, deja e, de felul lui cred. Adica nu are incredere, nu stiu de ce. Eu vreau sa-i dau incredere.

    0
    0

  • theo radu pe 10 Sep 2008, 23:48
    continuare...

    cu ala nu ai nevoie de nicio strategie ;)

    0
    1

  • theo radu pe 10 Sep 2008, 23:44
    Elenush draga...

    Ia-ti un vibrator si poate asa o sa ai si tu un sot real!!!

    0
    0

  • Elena pe 10 Sep 2008, 16:26
    OFFFF, mai @juana !

    Doamne, cate nuante mi-ai relevat , acum, in privinta acestui personaj atipic! Eu, cand am vreo doamna care a divortat si o aud ca ar vrea unul, divortat sau vaduv de vreo 10ani, imediat ii spun: - "Nu esti foarte normala!( nu le vorbesc NICIODATA cu pluralul politetii, ca sa mi le apropii; sa capete incredere in mine; nici Dzeu nu vrea sa-i vorbim cu...DVS.!) - "De ce, Dna Dr.?" - "Pentru ca un tip; femeie ori barbat, care sta atatia amar de ani SINGUR, nu mai stie sa traiasca in cuplu!( capata ciudateniile etc., pe care le-ai insirat tu, @juana) Si, uneori, e posibil sa "FIE" in cuplu, dar 100% nu stie sa mai"SIMTA" in cuplu! E verificata treaba ca, un individ, ramas singur dupa deces sau divort, daca sta mai mult de 3 ani SOLO, devine CIDAT, frustrat, complexat, inhibat, anxios si toata seria sinoinimica a omului cu tulburari de comportament, vizavi de partener/a ! Ce sa ma fac eu cu tine @juana! Cum sa te ajut??? Ia fii atenta: 1. Pregateste acasa la tine, o seara ca-n ...."Peisajul tantric"! (Mergi pe Google si scrie: amorul tantric si vei invata cum isi cosmetizeaza aia decorul + multe altele!); 2. Spune-i ca ai rezolvat o problema de la job-ul tau si vrei sa sarbatoresti cu cel mai drag om don viata ta ; 3. Cand vine, comporta-te ca o vampa sau, ca vampa sotului tau( asa cum fac - eu sau alta ca mine - , care a avut NOROC chior sa avem un barbat unic si sa stea, si o viata langa noi , fara a fi un martir sau un pampalau sau un libidinos , asa cum mi s-a reprosat, cu un Scorpion de casa, rtandru si sexos, nevoie mare! CU greu i-am facut fata, dar nu a avut si n-are ce sa-mi reproseze! Niciodata n-a simtit ca eram...."o cazatura" dupa atata truda si compasiune, lucrand numai langa suferinta si nemernicii !! 3. Deci...muzica buna( sper ca stii ce preferinte are); mancare pregatita NUMAI de tine, nu de altcineva( ia-i fata ca esti, si gospodina; asa sunt barbatii, stii si tu , ca vor ...papica, somnic si...amor...cam atat !) 4. Daca el , apoi, iti da de inteles ca "te vrea atunci", lasa-te cucerita si fa matematic ce-ti cere! Daca nu, invet - incet, incearca sa generezi un dialog, avand ca tema, "Grila lui de valori" si "idealul sau" ca barbat ! ( Eu nu te cred ca tu - daca ai avut de mai mut timp aceasta relatie, fie ea , si la ID, nu prea stii ce vrea, ce ar vrea in viitor, ce i-e lui bine si ce simte el ca e mai bine!); 5. In discutie - daca da Domnul sa o aveti - nu te da mai prejos, ci spune-ti, cu curaj, si "Sistemul tau de valori": ce ideal ai, ce prioritati ai, ce consideri oportun, la etapa in care te afli ( eventual, il poti "ameninta" elegant ca tu, la 48 de ani, ca si alta ca tine, gandeste ca Ilie Moromete: "TIMP-ul nu mai e rabdator cu tine !" Problema copilului, nu e o problema! E plin pamantul de parinti care au avut copii si...vai de mama lor! (Traieste-ti viata ca, si eu, cu copil aranjat si fericit aici, in RO, si eu sau sotul meu, tot la AZIL ne vom duce l De ce? Tot din IUBIRE pentru el; ca sa nu traiasca, ani de zile, poate, ingrijind o baba ori un mos !); 6. @juana, fii mai putin milostiva; gandestete, femeie superba, si la tine, un strop! Poti sa-i spui tot ce vrei, dar, sub o asa forma diplomatica, incat nici sa nu sesizeze cat esti de INNEBUNITA dupa el sau ca suferi asa de mult! 7. cand vezi cum decurge discutia, daca vezi ca nu ajungi acolo unde ai dorit, poti sa spui ca ai deja alta/e"OFERTE"! Bla-bla bla...si minte-l"constructiv" sa vezi ce iese!; 8. Eventual, vorbeste cu mama ta, cu cineva de incredere sa te sune, exact in seara aia, si minte ca a fost ....u n tip,care te cauta mereu...Fa-l un strop gelos, daca stii ca nu pune mana pe cutit! 9. mai poti lasa intentionat, prin apropiere, un nume de barbat si un NR. de telefom AIUREA....asa ...ca sa-l pui pe ganduri! 10. daca vezi si vezi ca nu o scoti la cap, da-i timp de gandire, foarte scurt, iar daca nici asa nu vrea, da-i ultimat-ul si gata, mai @juana , fata mea ! Astept sa-mi spui daca te-am ajutat cu ceva si daca tie ti se pare ca-s CRETINA si mai stiu eu cum m-au terfelit semenele noastre pe Forulul WWW.eva.ro ! Bafta, scumpa si rabdatoarea mea amica virtuala!

    0
    1

  • juana pe 10 Sep 2008, 12:12
    multumesc

    Multumesc, Elena, ai in mare parte dreptate. Dar el e singur. Eu sunt singura. Ma gandeam ca poate, traimd atatia ani singur, se teme sa nu fie deranjat intr-o viata de cuplu. Sau poate vrea un copil(el n-are) si-si doreste ceva mai tanar(chiar fara iubire). Ma mai gandeam ca se teme de o femeie frumoasa, independenta, emancipata cum sunt . Sau se teme sa nu-l vad in ipostaze casnice, intime. (Odata, l-am vazut jenandu-se de mine cand se spala pe dinti). Altadata, cand isi ondula parul cu foenul la plecare.(El n-are parul prea des si mi-a zis ca asa i-a recomandat hair stilista). Sunt convinsa ca e cate ceva din toate astea. As vrea, daca poti, invata-ma cum sa mi-l apropii, cum sa fac sa se simta ca langa un om care-l iubeste, care-i intelege limitele . Sa nu se simta dominat de mine. Zau ca ar merita, nu are pe nimeni, nu mi-a dat niciodata vreo boala. El e cam idealist, ii place sa tina sus nivelul discutiilor si se teme de platitudine in relatie. Vezi, tu, Elena, sunt atatea nuante! Exista oameni care se sting in singuratate, nu pentru ca sunt rai(cum ii prezinti tu), ci pentru ca au inhibitii, nuante sufletesti, trairi nebanuite de celalalt.

    0
    0

  • Elena pe 10 Sep 2008, 10:12
    Inca ceva :

    @juana, draga mea cineva a spus: "In iubire trebuie sa fii REGE, nu CERSETOR"! P.S. Nu te-ai gandit ca el, plecat fara adresa si revenit la tine...asa...cand "vrea muschiul lui"(Traiasca argo-ul!), s-ar putea sa-ti aduca in dar vreo boala venerica de la nespalatele cu care umbla??? De ce le vad nespalate: pentru ca , in general, acum, barbatii doresc amor "pe furate": prin masini, prin lift, prin boscheti, ptin WC-uri-le Restaurantelor etc., exact ca-n butada aia "Indianul talpa iute cum o vede cum o..."! Or, voi, "femei de femei" stiti ca un "criminal amor" are nevoie, si de igiena, si de o anume ambianta etc. Si, mai stiti ceva: vedeti biiiiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeee cat ne spalam, noi femeile si, tot suntem murdare dupa prima mictiune( pipi)! Cu alte cuvinte"comoara " noastra trebuie sa fie non-stop curata, dar si pazita de inamicii adusi de la altele de un Don Juan ! Bye@All!

    2
    0

  • Elena pe 10 Sep 2008, 09:59
    Mesajul de sus....

    ....este pentru @juana si pentru cine mai considera ca o poate ajuta ! Cu sinceritate!

    1
    0

  • Elena pe 10 Sep 2008, 09:57
    Vointa&Tenacitate

    Acestea sunt secretele oricei reusite! Cand am inceput sa am paciente, care aveau , si problema ta, am dorit sa ma transpun( sa ma pun in pielea lor) sa simt, si eu ce simt ele, de ce nu pot scapa de o iubire imposibila, adica aceasta IUBIRE patologica, pe care "X" nu o merita! Stii cand am realizat ce simti, si tu, acum? Cand luasem, dupa, maternitate, vreo 11 Kg in plus! Eu, femeie cu VOINTA si TENACITATE , tot ....patologice, am inceput o DIETA a mea, un fel de SINTEZA a Dietelor Planetei, adaptata la mine! EI! Asa cum il iubesti Tu pe EL, asa iubeam eu....FRIGIDERUL& tot ce era in el! Azi asa, maine asa ...Nu-mi era de barbatul meu, care mereu ma ruga sa mai pun pe mine, ca eram subponderala( nu m-au luat nici la "trageri", ca studenta!), ci mi-era ca n-am bani sa-mi cumpar alte haine; nu mai intra NIMIC pe mine.Ne utasem in casa noua si aveam ziare pe jos, in 2 camere!Deh! Asa sunt femeile de casa! Ne se gandesc la ele! Si, iarasi cu VOINTA si TENACITATE, mai ales , seara si chiar noaptea , pe la 1,00, cand ma apuca FOAMEA aia cumplita, apelam la "n"-spe" subterfugii: numaram pana la 100; ma sculam, puneam mana pe clanta sa ma duc la Mister Frigider, dar....aveam vointa si reveneam in pat; ma asezam si-mi cosmetizam, mental, un meniu pantagruelic; salivam; ma gandeam la el, dar eu, din pat, nu mai ma sculaam si...adormeam , gandind la o masa festiva! Asa este si cu taria de caracter si cu necesitatea de a renunta la o ....IUBIRE neimpartasita! Am recitit mesajul tau! NU! NU se mai poate! ADICA vrei sa spui ca ai mers SINGURA in Concediu????? TU, Femeie superba ai acceptat sa fii SOLO, asteptand un natarau si fariseu???? NU! Asta intrece orice masura! ITi dau cuvantul meu ca am avut cazuri ca tine si...intentionat nu le-amajutat sa-l castige( ca nu e vorba de recastigat, cata vreme n-a fost "in limba" niciodata, ci...mereu....FIFI INARIPATUL ! Fluturasul....Libelula....Trantorul si alti parsivi si ...plimbareti ! In concluzie: ca sa scapi de acest atasament si de aceasta IUBIRE anapoda pentru un TIP alunecos, care NU TE MERITA, e nevoie sa ai VOINTA & TENACITATE si sa te infranezi tu, nu altcineva! Iesi in lume cu vreo amica; du-te, si singura la Teatru, la concerte, la o expozitie! fa ceva; nu-l mai astepta ca ...PENELOPA ! Individul asta, chiar daca se va schimba si va sta , si 10 ani cu tine, la 58 de ani te vei vedea ....iarasi parasita...si, scumpetea mea - una e sa ai 48, alta 58! Ce te faci atunci? Acum, poti gasi , si un june! la 58 de ani, toti bosorogii vor...trufandale! A....poate vreunul de 80 de ani, desi, daca e miliardar, tot o Juna vrea! E si mai complicata viata daca ti-o complici singur! MI-e mila de tine sa te invat CUM sa-l castigi, NUMAI al TAU! Sub juramant iti spun ca asemenea TIP uman are in gena vb. "a parasi", " a se face nevazut", asa, din senin! Scrie in "manualul Barbatilor"( inca nepublicat) ca sunt PROGRAMATI sa tradeze si sa ....circule !!! Cu toata dragostea vreau sa intelegi ca numai asa VREAU sa te ajut! ma pronunt si pentru DIVORT, daca a aparut , si "Tradarea carnii",dar sa "cersesti" iubire...NU...asta nu am invatat pe nimeni! Nici daca avea 2-3 copii cu BESTIA!Multa bafta si ozi buna, Doamna minunata !

    0
    0

  • ella pe 10 Sep 2008, 07:46
    pt juana

    incearca sa fi indiferenta o perioada...nu te mai intalni cu el si vezi cum reactioneaza...sau spune-i pur si simplu ca tu nu vrei numai sex...ca-l vrei pe el...daca nu intelege si nu vrea nimic serios de la tine nu are rost sa stai cu un barbat care nu te iubeste....intr-un cuplu nu ajunge sa iubeasca doar unul(unde unul iubeste celalat profita)....toate cuplurile se lovesc de fel si fel de peobleme..prietenul meu de exemplu nu-mi zice nicodata ca tine la mine sau ca ma iubeste..dar ma face sa simt..asta e important..pana la urma vorbele...nu conteaza asa mult......nu te mai lua dupa vorbele lui..e usor sa-i spui cuiva ''te iubesc'' mi-e dor de tine'' dar daca nu face in asa fel incat sa simti ca asa e , ce folos???

    2
    0

  • juana pe 9 Sep 2008, 05:46
    pentru elena

    Elena, cred ca n-ai citit bine ce -am scris eu:"Nu stiu cum sa procedez sa-l fac sa fie al meu.(ca orice femeie, as vrea cu acte, dar m-as multumi si cu un concubinaj, la naiba!)" Eu tin la acest barbat, care are multe calitati. Daca poti, invata-ma cum sa-l castig, pentru ca eu asta nu prea stiu. E ff usor sa spui "lasa-l pe ticalos", dar atunci cand iubesti, cand el e un om de treaba, cred ca mai degraba e valabil un altfel de sfat. Deci astept sugestiile unei specialiste .

    1
    0

  • Elena ! pe 6 Sep 2008, 13:13
    SINCER????

    Nu suna, in primul rand de LENE ! Sunt "programati" lenesi; rar gasim barbati workhollici si frumusetea este ca viata a demonstrat ca acestia sunt si altruisti in amor; au rabdare sa-si fericeasca partenera, nu asa...una -0doua...si gata! Acestia suporta RUTINA oricarui fapt in sine! Deci, fetelor si voi baieti, cautati-va parteneri HARNICI, priceputi in casa, la toate , precum si-n jpb-ul lor! A! mai este un esantion de barbati , care sunt patologic de gelosi si SUUNAAAAAAAA, ceas de ceas! Oare va e bine asa? Nu-i mai bine sa aveti incredere unul in altul si sa va vedeti de treaba, neumfland Factura la mobil??? @Juana, N-as sta o secunda cu un asa specimen, mai ales ca esti, si PERFECTA( frumoasa, nu esti Fomista etc.) ! O secunda nu l-as mai vedea ! Fariseu! Mitoman ! Ticalos! Nuuuuuuuuuu! De-as muri de dorul dorului nu l-as mai primi in viata mea ! E treaba ta daca te complaci asa ! Nu te aventura cu un barbat casatorit, daca ai stii ca mori! Nu face pacate, ca Dzeu nu iarta! Vei vedea ce vor pati Zana, Lascareasca etc. , mai tarziu ! E plina lumea de barbati vaduvi / divortati, care isi doresc o femeie ca tine! Cauta-l ! Nu mai sta ! Bafta !

    1
    0

  • juana pe 5 Sep 2008, 07:38
    eu

    Eu sunt intr-o relatie cu un tip sic, care ma place de asemenea, dar care ma suna numai pentru sex, la 2,3 saptamani. Suntem mai marisori(48 de ani), aratam bine(eu chiar frumoasa), avem profesii importante, fiecare cu casa, masina. la inceput nu mi-am dat seama. Dupa sex, motiva ba ca asteapta o vizita, ba ca merge la masa la sora lui, si eu ma...simteam si plecam. Vorbeam apoi la telefon, ne trimiteam mesaje si la 2,3 saptamani iar ne intalneam... Cand mi-am dat seama, am plusat: l-am intrebat ce fel de relatie avem. A raspuns ca ma iubeste. I-am spus ca vreau o relatie serioasa, o RELATIE si mi-a raspuns ca-i e dor de mine si ca si el vrea la fel. N-a facut nimic in acest sens. Am fost singura in concediu . Cand m-am intors, m-a sunat sa-mi declare dorul. N-am mai vrut sa ma duc numai pentru sex. Desi pentrui mine nu era numai pentru sex, pentru ca eu tin la el. Chiar tin fff mult. Am impresia ca ma domina, ma joaca, ma manipuleaza. Nu stiu cum sa procedez sa-l fac sa fie al meu.(ca orice femeie, as vrea cu acte, dar m-as multumi si cu un concubinaj, la naiba!)

    0
    1

  • denisuca pe 30 Aug 2008, 01:30
    :)))

    nu stiu fetelor ce e cu articolu asta.baietii nu suna pt ca uita sau nu au timp...ci pentru ca nu vor!pe mine ma suna..nu asa des ca la inceput.. da ma suna:)

    1
    0

  • Dream_Alexandru pe 29 Aug 2008, 19:52
    E total aiurea ce ai scris in blog

    Sunt baiat si dak nu imi sun prietena f des nu inseamna k nu ma gandesc la ea sau k sunt momente cand prefer sa stau fara ea. Faza cu : dak nu suna, probabil nu vrea sa se bage in o rel prea serioasa" e total deplasata. Unei fete dak ii arati tot timpul k o iubesti si o tot suni si ii dai mesaje, risti k la un moment dat sa se cam plictiseasca si sa se simta sufocata. Eu acum sunt la a 3-a incercare cu aceeasi fata. Prima oara ne-am despartit pt k am fost eu indiferent atunci cand ma tot presa cu mesaje si telefoane; a 2-a oara s-a intamplat invers, iar acum a 3-a oara imi doresc my mult k oricand sa mearga totul bine si am lasat-o my moale cu mesajele si telefoanele amandoi.

    0
    0

  • maia pe 28 Aug 2008, 09:31
    depinde

    in primul rand nu suna daca nu i-ai trezit cu adevarat interesul. daca insa e interesat va suna indiferent de timp, relatie cu altcineva sau alte motive.

    1
    0

  • iulia pe 28 Aug 2008, 09:11
    fals

    Asa e,sunt de acord cu Raluca

    0
    1

  • raluca pe 26 Aug 2008, 13:56
    Era simplu

    Sa redai mai concis si logic ce ai scris acolo. Mai bine spus, barbatii care se stiu clar intr-o relatie serioasa nu au de ce sa nu sune. Cel putin, eu am vazut barbati care suna ca disperatii din jumate in jumate de ora, asa ca.........

    0
    0

  • Ana pe 26 Aug 2008, 11:26
    stupid

    cine a scris acest articol in primul rand se contrazice pe sine, apoi baliverneaza despre niste chestii care nu au nici o legatura intre ele. Am multe pretentii de la acest site, si ar fi de preferat sa se verifice de mai multe ori un articol inainte de a fi postat.

    1
    0

  • careva pe 26 Aug 2008, 02:12
    vaaaaiii

    un articol stupid scris de o femeie cu probleme no serios acu:-j barbatii sunt dependenti de femei si invers sa nu filosofam dar de unde iti vin draga ideile astea ...asa de bine invarti cuvintele incat induci in "oroare"toata rasa:))ma refer la barbati ia mai documenteaz-ti si nu mai scrie articole stupide plz pupu

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod