De ce încă îți este dor de el deși a trecut un an de la despărțire

Este întotdeauna dificil să te îndepărtezi de o relație despre care ai crezut ca are potențial. Chiar și după ce ai trecut prin toate etapele durerii, încă mai există dor. Te-ai întrebat de ce este atât de greu să renunți? De ce îți este dor de fostul tău chiar și după ani de la despărțire?
Daca crezi ca doar tie ti se intampla asta, afla ca nu esti singura care simte dorul fostului dupa mai bine de un an de la despartire. Stiu ca te judeci si esti suparata pe tine pentru ca simti asta, dar s-ar putea spune ca este in natura umana sa simti asta.

Presiunea societatii ne face sa credem ca nu este bine sa plangem. Se asteapta sa trecem repede peste orice durere si sa mergem mai departe ca si cum nimic nu s-a intamplat. Si daca nu reusim, ne face sa ne simtim prost cu noi insine. Si aceasta descurajare si punere la perete nu fac altceva decat sa impiedice progresul.

Sa intelegi de ce inca ti-e dor si astazi de fostul te va ajuta sa faci pace cu trecutul si sa te ierti, astfel incat sa poti merge mai departe si sa gasesti iubirea vietii tale.
Iata ce spune Mitzi Bockmann, life coach si avocat al sanatatii psihice:

AI REGRETE

Am o pacienta care este plina de regrete. Cu ani in urma, si-a inselat iubitul si, in cele din urma, l-a parasit pentru un alt barbat. La vremea respectiva simtea ca nu face nimic gresit, dar acum poarta cu ea povara regretelor. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod