De ce barbatilor nu le place Valentine's Day

Din acelasi motiv pentru care nu le-ar placea sa li se puna un pistol la frunte si sa li se spuna: "Fii romantic... sau se va intampla ceva rau!". Hai sa fim sincere: in afara faptului...

Din acelasi motiv pentru care nu le-ar placea sa li se puna un pistol la frunte si sa li se spuna: "Fii romantic... sau se va intampla ceva rau!". Hai sa fim sincere: in afara faptului ca iubitul tau iti va cumpara un superb buchet de trandafiri si te va invita sa luati masa la un restaurant de lux, el nu va avea nici o scapare in fata obligatiei inerente de a-ti spune ceea ce simte in acest weekend special.

Dar hai sa privim lucrurile si din alt punct de vedere. Iubitul tau face deja destule eforturi pentru a fi cat se poate de romantic fata de tine - iar ziua de Valentine's Day va cadea exact ca un test greu de trecut in procesul sau de dezvoltare a capacitatii de exprimare a sentimentelor. Astfel incat, decat sa tratezi aceasta zi ca fiind examenul final al celor 101 obligatii romantice, de ce nu ai privi aceasta sarbatoare ca pe o ocazie de a aduce un plus relatiei voastre, printr-o atitudine atenta si sensibila a unuia fata de celalalt? Pentru a obtine cele mai bune rezultate in acest sens, iata cateva sfaturi cat se poate de utile:

Fii cat se poate de concreta in asteptarile tale

Informatia inseamna putere. Daca ii vei spune iubitului tau exact ceea ce ti-ar placea sa se intample de Valentine's Day, atunci vei putea fi mult mai sigura ca vei si obtine ceea ce iti doresti - si il vei scapa si pe el de toata munca aceea de a ghici ce ti-ar placea. Trebuie doar sa-i oferi doar cateva indicii despre ceea ce ti-ar placea si cu siguranta iubitul tau te va surprinde cu ceva dragut in weekend-ul care urmeaza.

Accepta si propunerile care vor veni din partea lui

Stiu, nu este usor. Insa, daca ai fost foarte clara in ceea ce priveste asteptarile tale de la acest weekend, atunci va fi extrem de important sa stii si sa renunti la o parte dintre acestea daca va fi cazul. Dezamagirile nu vor face decat sa impiedice eforturile viitoare, insa din fericire, acceptarea si multumirea ii vor da partenerului tau increderea de a merge mai departe data viitoare. Nu uita: totul merge inainte.

Incearca sa intelegi faptul ca barbatii isi arata dragostea in unele moduri pe care femeile nu stiu sa le aprecieze

In general, barbatii considera ca simpla lor prezenta in relatia respectiva este dovada iubirii lor si nu inteleg de ce tu ai nevoie de si mai multe dovezi. In mod evident, toata lumea stie ca femeile au un mod cu totul diferit de a privi lucrurile care trebuie sa fie luat in consideratie, insa exista si alte modalitati mai putin evidente prin care un barbat isi demonstreaza iubirea. Acum este un moment cat se poate de potrivit pentru a incerca sa le descoperi si pe acestea.

Pune in practica qui-pro-quo-ul
Ziua de Valentine's Day este ca o strada cu doua sensuri: iar tu esti cea care stie foarte bine ce anume isi doreste iubitul tau. Asa ca, de ce nu i-ai darui tu lui ceea ce vrea?

Ofera-i un CD special cu muzica aleasa de tine

Singurul lucru care le place barbatilor mai mult decat muzica? O fata creia ii place muzica! Daca ii vei oferi un CD cu muzica mixata, incearca sa nu alegi doar melodii de dragoste. S-ar putea sa nu fie prea incantat de atat melancolie. Gandeste-te la ceea ce ii place lui si combina mai multe stiluri: putin techno, pop, dance si cateva balade rock, etc.

Intra in visurile lui si ofera-i o noapte pe masura

O cina la un restaurant de lux? O plimbare sub clar de luna intr-o sareta trasa de cai? Poate ca astea sunt ideile tale despre ceea ce ar putea insemna o seara de vis, insa iubitul tau va prefera mai degraba o seara acasa in fata televizorului. Bineinteles ca si barbatii sunt romantici, insa putin mai lenesi decat noi. El nu iti va cere niciodata intalniri extravagante cu trasee exotice, pentru care trebuie sa se imbrace intr-un anumit fel si sa cheltuie bani.

Pastreaza toate acestea pentru o alta noapte speciala. Ceea ce contine visul sau despre seara perfecta este cu mult mai simplu. Tot ceea ce vei avea nevoie este: inchiriaza un film bun pe caseta sau DVD, comanda mancare buna (pizza sau orice altceva stii ca ii va face placere) si ofera-i o companie de neuitat. Atat timp cat ii va arata ceea ce va dori, va fi cat se poate de fericit.

Fii cat mai apropiata si senzuala

Cred ca stii foarte bine cat de mult apreciaza barbatii micile atingeri, iar asta nu inseamna ca trebuie sa fie prea aratos ca sa te atraga... Dincolo de un fizic super, un barbat este ca un catelus care abia asteapta o mangaiere. Pentru el nu exista nici o senzatie mai puternica decat aceea cand va plimbati amandoi pe strada, iar tu - cat se poate de spontan - iti incolacesti bratul pe dupa al sau; sau atunci cand ii indrepti putin gulerul sau ii iei o scama de pe sacou. Va fi ucigator! Probabil te gandesti ca ar putea sa faca aceste lucruri si singur, insa el este ca toti detectivii aceia de la CSI - uneori are nevoie de evidente fizice.

Trimite-i un mail dulce

Iata care este scenariul: el sta la birou prins pana peste urechi cu problemele de serviciu sau are o intalnire plictisitoare cine stie pe unde. Si iata ca brusc ii va aparea acest mesaj nou palpaind pe ecranul computerului. El va vedea ca este de la tine si va afisa zambetul ala ridicol pe toata fata.

Doar cateva cuvinte simpatice si cu inteles il vor face sa se gandeasca la faptul ca este in mintea ta, iar acest lucru va conta enorm pentru el. Nici macar nu este necesar sa fie ceva intim. Trebuie sa fie ceva de genul: "Valentine's Day Fericit! Ma gandesc la tine. Sper sa ai o zi excelenta!" - aceste mici propozitii ii vor transmite iubitului tau mai multa dragoste decat oricare altele.

Fa-i cateva complimente

Ego-ul masculin se simte degradat de nevoia de a primi complimente. Fara indoiala. Insa arta de a-i face unui barbat complimente este cat se poate de inselatoare - in special daca este vorba de o relatie la inceput. Nu vrei nici tu sa arunci cu prea multe laude, dar nici nu vrei sa fii atat de subtila incat sa nu-ti fie inteles mesajul. De asemenea, nici nu vrei sa-i faci vreun compliment pe care l-ar putea interpreta gresit.

Barbatii apreciaza mai degraba mici complimente legate de fizic. Daca ii vei spune unui barbat ca este amuzant si dulce, s-ar putea sa creada ca nu esti deloc atras(a) de el. Asa ca, uite cateva sfaturi: de acest Valentine's Day, priveste-l drept in ochi si alege ceva pe care il consideri unic in infatisarea sa, ceva la care nu te-ai mai referit pana acum - cum ar fi culoarea ochilor, gropitele din obraji sau zambetul fermecator. Spune-i acest lucru doar o singura data, dulce si cu intelesul exact pe care il doresti. Acest lucru il va aprinde mai repede decat o cutie plina cu ciocolata.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 12 Feb 2013, 23:04
    wow

    Excelent!!!!!! Cata dreptate ai si ce mod frumos de a o spune!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod