De ce ai nevoie de aventura?

O aventura reprezinta un set nou de probleme, desigur, dar, din punctul meu de vedere, este mai sanatoasa. Orice ai face, vei suferi, dar cred ca a ramane casta este mai rau...
O aventura reprezinta un set nou de probleme, desigur, dar, din punctul meu de vedere, este mai sanatoasa. Orice ai face, vei suferi, dar cred ca a ramane casta este mai rau, din cauza ca nu ai nici o placere care sa compenseze suferinta. O aventura poate insemna agonie, dar poate insemna si extaz... si inseamna extaz mai des decat suntem dispuse sa cunoastem noi, masochistele!

In apararea unei aventuri mature vine si faptul ca este cea mai sexy relatie. Experimentele adolescentine sunt superficiale si fara finalitate. Dragostea conjugala poate fi luminoasa, dulce si plina de satisfactii, dar aventura dintre o femeie singura si iubitul ei inseamna sex asumat si nedenaturat.

De ce o face?
O femeie singura poate avea o aventura din urmatoarele motive:

1. Nevoia. Trupul ei doreste acest lucru. Din motive ciudate si minunate, pe care nu le va intelege niciodata, un barbat deosebit si norocos o face sa se simta satisfacuta.

2. Caldura. Adora si respecta un barbat si vrea sa aiba cu el cea mai stransa relatie cu putinta, chiar daca trupul ei nu tanjeste dupa al lui. Un prieten de-al meu psihiatru sustine ca o fata care are o relatie intima cu un barbat pentru oricare alt motiv decat cele doua de mai sus se prostitueaza. Ma tem ca destule fete dragute intra in aceasta categorie vinovata, intrucat au aventuri si din motivele de mai jos:

3. Nevoia de uniune. O femeie spera sa se contopeasca in asemenea masura cu un barbat, incat acesta sa nu mai fie in stare sa se desprinda de ea. Astfel ca va trebui sa o ia de nevasta!

4. Viata minunata . Este impreuna cu un barbat mai presus decat ea - frumos, bogat sau faimos. Ii place viata stralucitoare; si, chiar daca nu va ramane cu el pentru totdeauna, stie ca nu este posibil sa fie partenera constanta a unui tip atat de valoros daca nu se culca cu el.

5. Siguranta. Un anume gen de femeie se simte "in siguranta" numai cand obtine supremul compliment pe care i-l poate aduce un barbat. Chiar daca s-ar putea sa nu-i placa sexul cu adevarat, insista sa ajunga acolo cu toti barbatii cu care se intalneste si nu se simte in largul ei daca lucrurile intarzie. Aceasta nu este o definitie clinica, dar as indrazni sa spun ca este tipul nimfomanei.

6. Acceptare. Nu este sigura pe frumusetea, mintea si educatia ei, dar stie sa faca dragoste. Isi foloseste acest talent ca sa placa si sa fie populara.

Cu cine?
Oricat de crud si de grosolan ar putea sa para, o femeie ravnita va fi intotdeauna mai dispusa sa accepte barbati solvabili si de succes decat pe cei fara statut. Va prefera un om de afaceri unui sofer de camion, indiferent cat de sexy ar arata cel din urma in cabina lui metalica.

Nu ii va respinge pe cei tineri sau mai putin tineri care inca se lupta cu viata, dar daca este posibil, va alege pe cineva care sa poata fi prezentat prietenilor cu entuziasm si fara sa starneasca susoteli. Cele mai multe femei singure nu duc lipsa de barbati cu care sa ajunga in asternut.

Cand?
O fata se poate "preda" oricand - la doua ore dupa ce l-a cunoscut pe barbatul "Posibil" sau dupa doi ani de asteptare. Nu exista reteta stabilita de eticheta femeilor singure, dar eu cred ca cele mai multe dintre aventuri incep dupa cateva intalniri.

O fata simte de obicei de la prima intalnire daca se poate incurca sau nu cu barbatul din fata ei. Nu conteaza cat de tare poate fi "convinsa" de el, in mintea ei se produce un declic in ziua sau noaptea cand desfasurarea faptelor permite aventurii sa inceapa. Dupa parerea mea, nici o fata nu este, practic, sedusa. Sunt de acord cu Dr. Kinsey ca intre aventurile celor mai multe femei singure pot trece luni sau chiar ani, nu pentru ca ar fi puritane, ci din cauza ca le lipseste un "el" potrivit.

Cat dureaza?
O aventura poate dura intre o noapte si toata viata. Cunosc doi oameni rari, necasatoriti unul cu celalalt, a caror aventura este la fel de fericita si dupa 20 de ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod