femeie plictisita

Cum să refuzi avansurile unui bărbat? Învaţă să fii diplomată!



Dacă începe să fie prea insistent, taie toate legăturile


Dacă nu eşti deloc interesată de persoana care te abordează, îi laşi de înţeles acest lucru în nenumărate rânduri şi totuşi continuă să insiste să te agaseze este de preferat să tai orice legătură cu acel bărbat. Astfel, dacă nu vei mai vorbi deloc cu el va fi nevoit să înţeleagă că fiecare persoană are o limită şi să înceteze cu avansurile.


Răspunde elegant la complimentele pe care ţi le face, dar păstrează o atitudine rezervată


Complimentele sincere făcute de un bărbat la adresa unei femei pe care o place foarte mult nu sunt deranjante. Însă, dacă vin din partea unui bărbat pe care nu-l doreşti ca partener de viaţă este de preferat să răspunzi elegant şi să-i mulţumeşti politicos, însă să păstrezi în continuare o atitudine rezervată.
Este o diferenţă mare între modul în care te face să te simţi un compliment venit din partea unui bărbat de care te simţi atrasă şi unul care vine din partea unui bărbat pentru care nu simţi nicio atracţie, însă niciodată nu trebuie să răspunzi nepoliticos.

Cum refuzi avansurile: Nu-i accepta cadourile dacă nu vrei să te cuplezi cu el


Dacă îţi aduce inocent o floare atunci nu este politicos să-l refuzi, însă trebuie să-i explici şi să-i laşi de înţeles că nu-ţi mai doreşti acest lucru. Iar dacă vine vorba despre cadouri scumpe sau invitaţii la masă este de preferat să refuzi politicos, dacă nu îţi doreşti să fii cu acel bărbat.

Refuzând politicos orice tentativă a lui de a te cuceri îi va da de înţeles la un moment dat că nu îl doreşti ca partener de viaţă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod