Cum recunoști un bărbat imatur emoțional

Un bărbat imatur emoțional îți va spune că nu se va schimba niciodată și că trebuie să îl accepți așa cum este.
Problema este că toată lumea încearcă să se poarte perfect la începutul unei relații, așa că este dificil să îți dai seama dacă ai întâlnit un bărbat imatur emoțional. Însă mai jos găsești câteva trăsături care te ajută să îl recunoști. Iată care sunt acestea!

Cum îți da seama dacă ai de-a face cu un bărbat imatur emoțional


1. Inabordabilul


Nu contează unde se află, de obicei este nesatisfăcut, nefericit sau deprimat. Crede că lumea este împotriva lui și că este singurul cu probleme. Crede că este o victimă. Acest lucru se datorează faptului că el caută atenție. Vrea o femeie pe al cărei umăr să plângă. Vrea o persoană care să-i dea scop vieții sale. Acestea sunt lucrurile care îi satisfac nevoile.
Însă acesta este un tip de relație groaznic pentru orice femeie. Trebuie să fugi de îndată ce realizezi ce se întâmplă. 

2. Băiatul mamei


Știm cu toții pe cineva care este băiatul mamei. Nu contează dacă își urăște mama, îi va spune întotdeauna unei femei cum ar fi făcut mama sa diferite lucruri. O compară constant pe partenera sa cu mama sa. Aceasta va fi mereu mai bună decât partenera, iar cea din urmă nu va avea nicio șansă să o întreacă. Nu contează cât de multe lucruri îi oferi, mama sa va fi mereu mai bună. Un astfel de bărbat vrea ca mama sa să-l aprobe și nu vei putea spune prea multe în relație. Băiatul mamei va alege de obicei într-o relație pe cineva care este fie foarte asemănător cu mama sa sau complet diferit.

3. Dependentul


Lucrurile la care apelezi de obicei pentru distracție ocazională sunt lucrurile care pentru acest tip de bărbat reprezintă viața sa și fără de care nu poate trăi. Alcoolul, jocurile de noroc și alte dependențe sunt ceea ce aduc cea mai mare bucurie în viața sa.
Un bărbat imatur va căuta pur și simplu o femeie care îi stimulează producția de adrenalină. Acesta este interesat doar de femeile care îi pot face viața interesantă - ca o iubire din liceu sau o femeie căsătorită cu altcineva. Aceste situații îi pot da un nivel ridicat de adrenalină. După ce dispare această adrenalină, dependentul își va căuta următorul lucru care să-i facă viața mai interesantă. Independența nu este ceva ce cunoaște această persoană și va căuta mereu ajutor de la altcineva, deoarece nu s-a maturizat și nici nu intenționează să facă asta de multe ori.

4. Prințul


Caută oamenii care nu sunt în cele mai bune situații. Aceștia îl ajută să uite de problemele cu care se confruntă.
Acest lucru îl face să se simtă bine cu privire la sine. Poate merge până în punctul în care să caute o femeie care are nevoie de el pentru a fi salvată, astfel încât să-și poată lua rolul de prinț. O va ajuta să se simtă mai bine în orice perspectivă a vieții. Va face lucrurile mai bune. Acest lucru este ușor pentru el, deoarece îl ajută să își uite proprile probleme. Ajutorul acordat altora este o mare evadare pentru el. Dar, în cele din urmă, ajutorul său nu va mai fi necesar. Iar după ce se întâmplă acest lucru, este confuz. Nu știe ce să facă, deoarece știe cum să iubească doar pe cineva cu probleme.

5. Narcisistul


Acesta are încredere în sine, lucru care se vede prin aroganța sa. Va petrece foarte mult timp în fața oglinzii și îi va păsa mai mult de cum arată față de orice altceva.
În realitate, acest bărbat este speriat că alții arată mai bine decât el și au mai mult succes. Acesta îi va face complimente partenerei doar pentru a-și hrăni propriul ego. Odată ce se oprește, o face să se simtă nesigură în orice face aceasta.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod