Cucereste-l dintr-o privire!

Desi stim ce este flirtul, ne este foarte dificil sa il punem in aplicare. Adevarul este ca, in zilele noastre, timpul pe care il ai la dispozitie pentru a impresiona pe cineva...
Desi stim ce este flirtul, ne este foarte dificil sa il punem in aplicare. Adevarul este ca, in zilele noastre, timpul pe care il ai la dispozitie pentru a impresiona pe cineva este din ce in ce mai scurt. Trebuie sa cunosti foarte bine tainele flirtului si sa stii care sunt momentele perfecte in care trebuie sa "ataci".

Fie ca se intampla in restaurant, mall, la cinema, in magazin sau la birou, nu trebuie sa ratezi nicio oportunitate de a cunoaste oameni noi. Secretul este sa stii sa flirtezi subtil. L-ai vazut si ti se pare interesant? Nu iti ramane decat sa ii "vorbesti" prin intermediul privirii, care, uneori, poate spune mai mult decat o mie de cuvinte. Priveste-l direct in ochi si incearca sa ii transmiti faptul ca te intereseaza. In functie de raspunsul pe care il primesti, iti dai seama daca merita sa mergi mai departe sau nu.

Flirtul reprezinta modalitatea prin care transmiti semnale nonverbale persoanei de care esti interesata. Astfel, aceasta isi poate da seama ce simti si ce vrei.

Insa trebuie sa ai mare grija sa nu cazi in extrema cealalta - din dorinta de a atrage atentia cuiva, poti ajunge la flirtul agresiv. Foarte multe persoane se lasa purtate de val si ajung sa devina prea insistente, lucru care, in final, duce la respingere.

Secretul unui flirt reusit este sa stii care este limita dintre o privire care invita la discutie si comunicare si una insistenta, precum si diferenta dintre o persoana cu un comportament normal si alta care este foarte agitata si emotionata.

Nu uita sa "imbraci" privirea intr-un zambet cald. Un zambet sincer si natural se face remarcat intotdeauna, la fel cum zambetele fortate ne izbesc prin falsitate. De foarte multe ori, circumstantele in care se produce flirtul si usoara stanjeneala resimtita in acel moment, ne determina sa zambim fals si neconvingator. Incearca sa fii cat mai naturala posibil, deoarece deschiderea si dorinta sincera de a-i cunoaste pe cei din jur impresioneaza mai mult decat privirile fortate.

In general, la o a treia privire insotita de un zambet natural, persoana privita isi da seama ca prezinta interes. Nu conteaza daca este vorba doar de pura atractie fizica sau de mai mult. Nu trebuie sa iti faci griji daca ai incercat sa flirtezi si respectiva persoana nu ti-a raspuns. Poti exersa in fata oglinzii sau poti cere sfaturi unei prietene. Iti vei da seama ca, adesea, sunt de ajuns doar cateva secunde pentru a transmite un mesaj cu ajutorul privirii.

Vrei sa ii arati ca te intereseaza, dar, in acelasi timp, vrei sa iti pastrezi misterul? Evita sa il privesti foarte des si, atunci cand o faci, sa fii cat mai naturala. In cazul in care persoana vizata a privit in spate cateva secunde si dupa aceea s-a intors in directia ta afisand un zambet natural, este clar ca te place. Este cel mai simplu raspuns, dar si cel mai sigur, care iti confirma ca vrea mai mult.

In cazul in care esti intr-un loc public, impreuna cu prietenii, este preferabil sa revii asupra conversatiei initiale si sa te porti la fel ca de obicei, astfel incat sa nu pari disperata. Un rol foarte important in procesul flirtului il are si limbajul trupului. De cele mai multe ori, acesta are o importanta egala cu privirea.

Trebuie sa ii arati celuilalt ca esti o persoana relaxata si calma, nu una aroganta si superficiala. Evita sa iti aranjezi parul sau sa iti retusezi machiajul de fata cu cel pe care vrei sa il impresionezi. Nu uita! Momentan, nu vorbesti fata in fata cu persoana respectiva, impresia pe care si-o face despre tine este prin prisma gesturilor si a privirii pe care le afisezi. Invata sa fii tu, pentru ca, in final, nu iti ramane decat flirtul!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod