Comportamente care atrag femeile

Atracția este complicată. Ceea ce poate fi atrăgător pentru o persoană, poate fi revoltător pentru o alta, mai ales atunci când vine vorba de aparențe. Dar când vine vorba de atracție, modul în care se comportă oamenii este la fel de important precum aspectul fizic.
Cu toții avem preferințe diferite, dar se pare că există anumite comportamente care atrag femeile aproape la nivel universal. Iată la ce concluzii au ajuns experții în relații și psihologii!

Ce comportamente masculine atrag femeile?


1. Cavaleria


Se spune că a murit cavaleria, dar poate că raritatea acesteia o face atât de atractivă. Un bărbat care este un gentleman adevărat, adică cel care deschide ușa pentru parteneră și nu numai, va fi întotdeauna la modă. Poate că ți se pare că acest comportament l-ai văzut în filme, dar semnifică mai mult decât atât. La nivel fiziologic, femeile își doresc să se simtă protejate și sunt atrase de un bărbat care le face să se simtă în siguranță.
Și bărbaților le place să fie gentlemen, deoarece sunt protectori în mod natural. Acestora le place când femeile le permit să le deschidă ușile sau să le desfacă borcanele. În ciuda faptului că omenirea a evoluat, încă avem nevoi înnăscute legate de fiziologia noastră.

2. Contactul vizual


Într-o societate în care cei mai mulți oameni au ochii lipiți de telefoane și preferă să se uite în jos decât în jurul lor, este ușor să te simți neglijat sau lipsit de importanță, chiar și la o întâlnire romantică. Acesta este motivul pentru care contactul vizual este atât de important și de ce femeile îl consideră atât de atractiv. Nu e nimic mai atractiv decât să simți că cineva te ascultă pentru femei.
Acestea își doresc să știe că partenerul investește în relația lor, iar contactul vizual le face să se simtă auzite, înțelese și valoroase. Contactul vizual este și ușor de efectuat, nu trebuie decât să lași telefonul din mână și să asculți cu adevărat ce spune partenera.

3. Luarea inițiativei


Dacă ai fost vreodată la o întâlnire cu cineva care nu a putut sau nu a vrut să ia decizii cu privire la întâlnire, știi cât de frustrant poate fi. Nu este mereu distractiv să fii persoana care decide ce veți face și unde veți merge, motiv pentru care femeile cred că este o calitate atractivă atunci când un potențial partener are inițiativă și chiar participă la organizarea întâlnirii.
Femeile vor un partener dispus să participe și să inițieze activități interesante la o întâlnire. Pentru ele, acesta este un indicator că partenerul va depune efort în relație. 

4. Competență


Femeilor le place un partener care știe ce face. Li se pare atrăgător un partener care se află în elementul său, care excelează la diferite activități și care pune pasiune în ceea ce face. Conform specialiștilor, orice comportament al bărbaților care demonstrează compentența acestora poate fi atractiv pentru femei. Nu contează foarte mult la ce este competent partenerul, ci că este competent și că există un domeniu în cadrul căruia să poată străluci. Unei femei i se poate părea atractiv un bărbat care este un speaker la evenimente importante sau unul care îi poate repara mașina în timp record.
Poate demonstra competență ca veterinar, calmând un câine speriat, sau ca IT-ist. Orice lucru la care excelează un bărbat poate fi atractiv pentru femei.

5. Sinceritate


Această calitate nu este surprinzătoare. Cine își dorește să fie mințit? Poate că pare o calitate neimportantă, însă sinceritatea în relații nu este întotdeauna ușoară. Dacă ies la o întâlnire cu un partener mincinos, femeile își vor da seama că relația lor nu ar avea șanse pe termen lung.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod