Ce nu ar trebui să îi spui niciodată unei femei independente

Femeile independente sunt adesea percepute ca feministe care urăsc bărbații și care sunt intimidante.
Este ușor să le incluzi într-o categorie greșită, dar adevărul este că nu pot fi incluse în nicio categorie. Sunt femei cu o voință puternică, se bazează pe propriile forțe și sunt confortabile cu propria persoană. Atunci când le deranjează ceva, nu au cea mai relaxată reacție. Dar asta nu înseamnă că nu dau dovadă de compasiune și iubire. Au doar o cale mai directă de a ajunge din punctul A în punctul B, fie în conversații, fie în viață. Iată ce nu ar trebui să îi spui niciodată unei femei independente!

Lucruri pe care nu ar trebui să i le spui unei femei independente


1. Mergi singură?


Atunci când îi spui cuiva că ai fost singură la cină sau la un film la cinema, trezești aceeași reacție ca și cum ai zice că te-ai jucat singură tenis. Unele persoane fac o față tristă, iar altele nu înțeleg.
Nu, nu este deprimant pentru o femeie independentă să iasă singură. Este suficient de confortabilă încât să se distreze singură. De fapt, este cel mai bun mod prin care poți ajunge la claritate mentală și conștiință de sine, iar ieșirile personale ar trebui încercate de mai mulți oameni.

2. Partenerul meu mă completează.


Scuze, erai doar jumătate de ființă înainte? Această expresie poate părea romantică, dar pare cam tristă atunci când te gândești mai bine. Atunci când afirmi că o altă persoană este responsabilă pentru faptul că te simți întreagă, înseamnă că nu poți sta singură. Femeile independente se iubesc pe sine înainte de a iubi pe oricine altcineva, motiv pentru care nu sunt atât de dărâmate atunci când o relație nu merge.

3. De ce ești singură?


Simplu, pentru că o femeie independentă își dorește acest lucru. Cel mai probabil are opțiuni valabile, dar nu vrea să își piardă timpul cu relații fără sens.
Îi place să aibă în jurul său persoane mai deștepte și mai bune decât ea. Dacă nu crede că potențialul candidat poate contribui prin calități egale sau mai bune, atunci acesta nu are nicio șansă.

4. El ar trebui să plătească, pentru că e bărbat.


Cui nu îi place să se simtă ca o prințesă din când în când? Dar odată ce devine o așteptare acest lucru, încep să apară problemele. Femeile lucrează și plătesc facturi. Nu există nicio scuză ca femeile să nu plătească jumătate din nota de la restaurant sau din facturile de acasă din moment ce sunt capabile să facă acest lucru.

5. Lasă-mă pe mine să fac asta pentru tine


Mulțumesc, dar nu. Ultima oară când am verificat, femeile puternice și independente aveau brațe și picioare.
Nu au o problemă în a spune când au nevoie de ajutor, dar ceilalți nu ar trebui să presupună că acestea nu pot face singure diferite lucruri. Nu este vorba despre alimentarea orgoliului, nu le place să facă vreo diferență între sarcini între genuri, deoarece este o percepție greșită conform căreia femeile au mereu nevoie de ajutor. Bărbații își pot oferi ajutorul, dar nu trebuie să insiste asupra acestui subiect când observă că sunt refuzați.

6. Nu ar trebui să... / Nu poți să.../


În cazul în care o femeie independentă nu a cerut în mod activ opinia cuiva, atunci nu are nevoie de permisiunea acelei persoane pentru a face orice. Femeile independente știu ce vor și nu le place să li se spună ce să facă.
Cu toate acestea, cunosc diferența dintre încăpățânare și afirmare. Apreciază multe opinii și sunt deschise la acestea, dar dacă simt că cineva încearcă să exercite putere asupra lor, nu vor acorda deloc atenție acelei persoane.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod