Ce le face fericite pe femei? Dar pe bărbaţi?

Studiile elucidează misterul. Oamenii de ştiinţă au răspunsul la tot şi la toate. Un studiu publicat la sfârşitul anului trecut scotea la iveală faptul că femeile consideră că se simt fericite atunci când mănâncă şi după ce îşi intemeiază o familie. Multe dintre ele au precizat şi faptul că mâncarea le face să se simtă împlinite...
Studiile elucidează misterul. Oamenii de ştiinţă au răspunsul la tot şi la toate.

Un studiu publicat la sfârşitul anului trecut scotea la iveală faptul că femeile consideră că se simt fericite atunci când mănâncă şi după ce îşi intemeiază o familie. Multe dintre ele au precizat şi faptul că mâncarea le face să se simtă împlinite şi multe dintre aceste nu se simt bine atunci când mănâncă în faţa partenerului lor, grijă care dispare odată cu înaintarea în relaţie.
10% dintre cele 2.500 de femei chestionate au susţinut că sexul este singura modalitatea de a se simţi fericite. În concluzie, familia ocupă locul doi în topul lucrurilor care le aduc fericirea femeilor, iar cariera este pe ultimul loc, deoarece bărbatul este considerat de către reprezentantele sexului feminin persoana care trebuie să aducă cei mai mulţi bani în casă.

80% dintre cei 2.500 de bărbaţi participanţi la studiu susţin că, după o zi stresantă, sexul este singura modalitate de a se relaxa, indiferent de vârstă.
Cariera ocupă un loc important în topul lucrurilor care îi fac fericiţi pe bărbaţi. Important pentru ei este să fie mai bogaţi decât persoanele apropiate. Pe locul trei, în acest top al bărbaţilor se află prietenii, timpul petrecut cu ei contribuind la fericirea lor.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Nicoleta pe 9 Mar 2011, 16:12
  iubire

  sa fie alintate si rasfatate,dimineata sa iti spuna te iubesc si dupaia sa faceti o partida de amor...cel mai important intr-o relatie trebuie sa existe in primul rand iubire,intelegere,sinceritate si respectul care conteaza foarte mult

  1
  0

 • iuliana pe 1 Mar 2011, 19:56
  sexul

  pe mine ma paioneaza sexul as face oricand oriunde cu oricine daca vreti zice la adresa de mess iuli_maria10 ok????

  3
  4

 • niko pe 1 Mar 2011, 12:59
  fericirea femeilor

  pe femei le fac fericite banii,pe mine intelegerea cu persoana de langa mine

  2
  1

 • cocoutza pe 10 Feb 2011, 17:08
  ce le face fericite pe femei?

  banii,fericirea femeilor!si un barbat bun in pat.

  5
  3

 • VALENCITA pe 29 Ian 2011, 15:57
  ce le face fericite pe femei?

  pe mine ma face fericita o bere rece si o partida fierbinte de sex.... astea sunt singurele mele fericiri.

  6
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod