Ce este în mintea bărbaților: vor să cucerească sau să fie cuceriți?

Arta seducției este la fel de importantă pentru bărbați, pe cât este pentru femei, de aceea se poate spune că fiecare persoană este un artist în lăuntrul sufletului. Femeile sunt, de multe ori, mai ușor de "citit" decât bărbații și nu ezită să lase semne clare cu privire la modul în care preferă să se desfășoare jocul seducției, însă bărbații, deși nu recunosc, sunt mai misterioși din acest punct de vedere. În cazul lor, nu se poate spune că vor doar să cucerească sau doar să fie cuceriți, deoarece iubesc ambele aspecte în egală măsură.

Lasă un bărbat să te cucerească și va face tot posibilul să devină al tău

Bărbații sunt cuceritori din fire, le place să exploreze și să știe că dacă ceva le place, poate fi al lor.
Nu ai cum să schimbi această mentalitate a bărbatului și nici nu ai avea motive să o faci. Lasă un bărbat să te cucerească și va face tot posibilul să devină al tău. Pentru bărbați, seducția și flirtul sunt o plăcere la care nu vor să renunțe, așa că cel mai bine este să-i lași să-și ducă jocul la bun sfârșit.

Privite din acest punct de vedere, lucrurile sunt clare: bărbaților le place să cucerească. Ba chiar consideră un eșec situația în care femeia încearcă să preia controlul și să îi seducă. De ce? Pentru că simt că își pierd din putere, din masculinitate.

Prin urmare, dacă observi că un tip ca lumea încearcă să te cucerească, lasă-l să-și facă treaba.
Nu încerca să îl cucerești tu pe el. De asemenea, nu te lăsa pradă seducției din prima clipă. Ca orice joc, devine mai interesant și mai incitant pe măsură ce trece timpul. Ține cont de faptul că un bărbat căruia îi place să cucerească își va pierde rapid interesul față de o femeie care îi cade prea ușor în mreje.

Cucerește-l cu toate atuurile tale

Atunci când nu au mood-ul necesar pentru a cuceri, bărbații acceptă bucuroși să se lase cuceriți. Și ce le mai place când femeile le dau târcoale și fac tot posibilul să-i încânte. Așadar, îndrăznește să-l cucerești pe bărbatul care ți-a picat cu tronc și renunță la idei preconcepute, de tipul "dacă nu îi place de mine", "dacă îi las o impresie proastă" sau "dacă nu sunt genul lui".
Până nu-ți încerci norocul, nu ai de unde să știi dacă lucrurile vor funcționa între voi.

În plus, mai trebuie să ții cont de un aspect: unii bărbați sunt timizi și, chiar dacă le place de o femeie, nu îndrăznesc să facă primul pas pentru a o cuceri. În acest caz, poate mai mult ca oricând, ar trebui să ai inițiativă și să-l cucerești. Intră în vorbă cu el, zâmbește-i, folosește-te de atuurile fizice, dar și de inteligență pentru a-l cuceri.

Cum îți dai seama dacă vrea să cucerească sau să fie cucerit

În principiu, nu ar trebui să-ți fie greu să-ți dai seama dacă un bărbat vrea să cucerească sau să fie cucerit.
Cel care vrea să cucerească îți va căuta tot timpul privirea și va flirta cu tine fără perdea, iar cel care vrea să fie cucerit va face primul pas până când va fi sigur că ți-a captat atenția, după care va aștepta să preiei controlul asupra flirtului și să îi arăți cât de bine stăpânești arta seducției.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gales daniela pe 30 Nov 2013, 09:28
    cuceriri

    in principiu nimeni nu mai cucereste pe nimeni,totul se rezuma la sex ,sentimente false ,interes financiar ,minciuna,ura......

    3
    1

  • trapaluk pe 23 Sep 2013, 08:04
    cuceriri

    99,99%doresc sa cucereasca, daca un barbat se doreste cucerit ar trebui sa fiti foarte atente pentru ca de fapt ar putea sa fie deja intr-o relatie cu altcineva !!!!!!!!!!!!!!!!

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod