Care sunt calitățile pe care ar trebui să le aibă bărbatul ideal, conform studiilor

Ce anume caută femeile la un bărbat? Toți bărbați sunt indivizi unici. Fiecare femeie are gusturi și preferințe diferite când vine vorba de găsirea unui potențial partener romantic.
Cu toate acestea, cercetătorii și oamenii de știință au descoperit care sunt de fapt calitățile pe care cele mai multe femei la caută la bărbatul ideal. Iată câteva dintre acestea!

Ce calități și trăsături ar trebui să aibă bărbatul ideal?


1. Sprâncene groase


Chiar dacă cele mai multe femei își pensează sprâncenele și încearcă să le facă mai subțiri, bărbații nu ar trebui să facă același lucru. Se pare că femeile preferă bărbații cu sprâncenele groase. 

2. Bărbie pătrată


Dacă nu te-ai născut cu o bărbie frumoasă, atunci nu prea ai ce face în afară de o intervenție chirurgicală. Dar dacă te-ai născut cu o bărbie pătrată, atunci ești norocos. Este tipul de bărbie care le place celor mai multe femei.

3. Barbă


Din nou, aceasta este o caracteristică facială cu care ar trebui să te ajute genetica. Unii bărbați nu pot să crească o barbă care să întoarcă privirile.
Dar dacă se întâmplă să poți crește o barbă fără goluri de păr sau vârtejuri, atunci ar trebui să profiți de aceasta. Pentru un aspect admirat de femei, barba trebuie îngrijită.

4. Disciplină financiară


S-ar putea să te gândești că cel mai rapid mod de a începe o relație este cu o mașină scumpă, haine de designer și un Rolex. Aparent, cercetările nu sunt de acord. Femeile sunt de obicei mai atrase de bărbații care sunt foarte responsabili din punct de vedere financiar. Când vine vorba de alegerea bărbaților cu care să aibă o relație serioasă, își vor dori o persoană pe care să se poată baza cu adevărat. Iar responsabilitatea financiară are multe de-a face cu asta.

5. Abilități muzicale


Cui nu îi place muzica? Nu este neapărat o cerință ca bărbații să aibă abilități muzicale pentru ca femeile să îi considere atractivi. Dar dacă este un bărbat care cântă la chitară și cu vocea, atunci este probabil să fie mai atractiv pentru multe femei din lume.
Oamenii de știință au confirmat că femeile tind să considere bărbații care știu să cânte la diferite instrumente muzicale mai atractivi decât cei care nu știu.

6. Simț al umorului dezvoltat


Femeile își doresc să fie cu un bărbat care le poate face să râdă. Viața este dificilă și plină de obstacole. Există nenumărate lucruri care te stresează și care creează anxietate în fiecare zi. O femeie își va dori întotdeauna să poată merge acasă la partenerul său pentru zâmbete și râsete de fiecare dată când simte că lumea devine un loc prea copleșitor pentru ea.

7. Vârsta


Aparent, vârsta nu mai este doar un număr. Oamenii de știință au arătat că, atunci când o femeie a fost pusă să aleagă între un tânăr mai frumos și un bărbat mai puțin frumos, aceasta a fost mai înclinată să aleagă bărbatul mai în vârstă.
Oamenii de știință sunt de părere că această alegere este datorată faptului că bărbații mai în vârstă tind să fie mai inteligenți, rezervați, înțelepți, independenți, încrezători și experimentaț pe măsură ce înaintează în vârstă. În plus, vârsta unui bărbat rareori afectează personalitatea acestuia. Iar acest lucru este important pentru multe femei care vor să întemeieze o familie.

8. Stăpân de animal de companie


Bărbații care iubesc animalele sunt apreciați la rândul lor de multe femei. Dacă se întâmplă să ai un animal de companie, femeile te vor percepe ca fiind mai atractiv. Oamenii de știință consideră că femeile gândesc astfel deoarece cred că bărbații aceștia sunt capabili să fie responsabili pentru o altă viață.
De asemenea, compasiunea și sensibilitatea care se dezvoltă în cazul stăpânilor de animale sunt speciale.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod