9 semne că e îndrăgostită de tine, dar îi este teamă să-ți spună

Femeile pot fi cu adevărat misterioase. Pot fi greu de citit, iar această problemă poate fi una reală pentru mulți bărbați, mai ales pentru cei care au mai puțină experiență în dragoste.
Există unele cazuri în care femeile nu se simt confortabil când vine vorba de împărtășirea sentimentelor și emoțiilor pe care le au pentru bărbați. Unele femei se tem să discute cu bărbații, deoarece nu suportă incertitudinea. Însă iubirea nu apare peste noapte. Nu este ceva care se formează doar după câteva întâlniri. Iubirea este ceva care este construit în timp. Așa că trebuie să ai răbdare. Doar pentru că nu îți spune că este îndrăgostită de tine, nu înseamnă că acest lucru nu este adevărat. Dacă vrei să-ți dai seama de sentimentele pe care le are pentru tine, iată câteva lucruri pe care le face o femeie atunci când e îndrăgostită de tine!

Cum îți dai seama că este îndrăgostită de tine?


1. Răspunde repede la mesajele tale


Oricând îi trimiți un mesaj, nu are nevoie de câteva zile pentru a-ți răspunde. Nu încearcă să se joace cu tine.
Dacă nu este ocupată, atunci va încerca să răspundă cât mai repede posibil. Îi face plăcere să vorbească cu tine.

2. Nu te refuză niciodată când vrei să stai cu ea


Întotdeauna acceptă o invitație de a petrece timpul cu tine. Are o viață proprie și un program aglomerat. Există și alte lucruri în viața ei care necesită atenția sa. Cu toate acestea, nu se teme să-și schimbe programul pentru a-ți face și ție loc în viața ei.

3. Face eforturi în a prelungi timpul petrecut cu tine


De fiecare dată când petreceți timpul împreună, aceasta face tot posibilul să se asigure că este vorba de timp de calitate. Încearcă mereu să prelungească conversațiile pe care le aveți.
Încearcă să se asigure că te bucuri de compania ei.

4. Te tachinează mult


Te tachinează. Dar nu pentru că te urăște. Nu vrea să te facă să te simți prost, ci doar să stabilească un fel de familiaritate cu tine. Încearcă să ducă relația într-o zonă mai intimă.

5. Are grijă de tine


Este dispusă să renunțe la zona ei de confort pentru a se asigura că ești bine. Își dorește să prioritizeze fericirea ta și starea de bine. Chiar își dorește să-și sacrifice timpul pentru a te ajuta să-ți împlinești visurile. Vrea să se asigure că poți conta întotdeauna pe ea.

6. Râde mereu la glumele tale


Se simte confortabil în preajma ta și de aceea i se pare atât de ușor să râdă în compania ta. Nu îi este frică să îți arate cât de confortabil se simte.
Și este adesea atrasă de simțul tău al umorului.

7. Îți copiază unele maniere și obiceiuri


De bună voie sau chiar subconștient, își asumă multe maniere și obiceiuri pe care le ai. Studiile au arătat că avem tendința de a imita trăsături, calități și obiceiuri ale oamenilor de care suntem atrași. Iar atunci când observi că ți-a adoptat mai multe obiceiuri, poți să-ți dai seama că este îndrăgostită de tine.

8. Îți face multe complimente


Te face mereu să te simți bine. Nu este timidă când vine vorba de a-ți arăta cât de mult te place. S-ar putea să îi fie frică să îți spună că te iubește. Dar nu îi este frică să enunțe motivele pentru care este atrasă de tine.

9. Flirtează cu tine mult


Flirtează mereu cu tine. Face tot posibilul pentru a se asigura că rămâi atras de ea.
Vrea să simți că muncește din greu pentru a menține relația atractivă pentru amândoi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod