9 lucruri pe care bărbaţii le consideră irezistibile la o femeie

Cu siguranţă te-ai întrebat de multe ori ce vor bărbaţii. Răspunsul este mult mai simplu decât ar părea. Potrivit studiilor, pentru că, da, există studii pe temă, majoritatea bărbaţilor intervievaţi au preferinţe clare în ceea ce priveşte femeile. Iată 9 chestiuni pe care un bărbat le găseşte irezistibile la o femeie:
Cu siguranţă te-ai întrebat de multe ori ce vor bărbaţii. Răspunsul este mult mai simplu decât ar părea. Potrivit studiilor, pentru că, da, există studii pe temă, majoritatea bărbaţilor intervievaţi au preferinţe clare în ceea ce priveşte femeile. Iată 9 chestiuni pe care un bărbat le găseşte irezistibile la o femeie:

Femeile "materne"

Bărbaţii se îndrăgostesc adesea de femei calde, plăcute decât de cele care au o atitudine rece. Le place să fie "dădăciţi", dar moderat, astfel încât să nu se transforme în cicăleală.
Prin urmare, se îndrăgostesc de femeile care au grijă de ei, fie şi într-un sens simbolic.

Modestia

Modestia în comportament, felul de a se îmbrăca şi cel de a vorbi este ceea ce caută bărbaţii la o parteneră pe "termen lung". Chiar dacă în aparenţă sunt în căutarea tipelor hot şi supersexy, de fapt, pentru relaţiile de lungă durată, sunt în căutarea femeilor modeste.

Feminitatea

Cei mai mulţi bărbaţi sunt atraşi de femeile care îşi pun în valoare feminitatea. Trăsături precum blândeţea, sensibilitatea sau empatia le sunt pe plac la o femeie pentru că în principiu caută la o parteneră ceea ce lor le lipseşte.

Caracterul

Femeile care au un caracter puternic şi care îşi apără integritatea sunt pe placul bărbaţilor. Femeile sunt din ce în ce mai libertine şi nu pun la fel de mult preţ pe propria fidelitate comparativ cu acum 50 de ani, de exemplu.
De aceea, bărbaţii caută femei care printr-un caracter puternic le demonstrează că sunt constante şi de încredere.

Simţul umorului

Un simţ al umorului compatibil este un alt factor important când vine vorba de atracţie. Bărbaţii preferă femeile care apreciază glumele şi care nu iau totul prea în serios.

Încrederea

Bărbaţii sunt atraşi de femeile care îi fac să se simtă confortabil şi încrezători în propria persoană. O femeie care oferă suport emoţional şi alături de care poate fi total relaxat şi deschis este visul oricărui bărbat.

Zâmbetul

Un zâmbet poate cuceri instant inima unui bărbat, dar cu condiţia să fie sincer. Bărbaţii traduc zâmbetul unei femei printr-o invitaţie şi evită instinctiv femeile foarte serioase.

Vocea

Bărbaţii sunt atraşi iremediabil de unele tipuri de voci, dar asta depinde în mare parte de preferinţele personale. Cercetările au arătat că femeile coboară tonul vocii atunci când vorbesc cu un potenţial partener, ceea ce s-ar putea traduce printr-o preferinţă a bărbaţilor pentru tonurile mai joase.


Buzele

Studiile au arătat că bărbaţii preferă femeile cu buze pline, voluminoase, pentru că le indică inconştient faptul că au o stare de sănătate bună şi prin urmare faptul că sunt fertile.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • LUCI6702 pe 23 Nov 2011, 19:04
  HA...

  V-am provocat...se pare ca a tinut...binenteles doamnelor ca existati si sunteti cel mai frumos lucru lasat de d-zeu pentru a ne face zilele (nu toate) mai frumoase...

  2
  0

 • Selena pe 24 Oct 2011, 12:24
  da......

  Adevarat.......dar, nimeni nu este perfect, insa ne straduim.....

  2
  0

 • ale pe 23 Oct 2011, 21:18
  asa si asa

  deci chestia cu buzele voluminoase nu cred.eu cunosc o fata ce are buze voluminoase si nu e sanatoasa tare fata si in plus nu poate sa ai nici copii.pacat

  1
  1

 • Delia pe 20 Oct 2011, 20:53
  adevarat

  Heii...foarte frumos articolul asta...dar se vorbeste la general.nu poti sa pui in plan toate aceste informatii si sa te intrebi la urma ce nu a mers...total gresit ,dupa parerea mea!:) suntem la fel,dar atat de deferite!:)

  5
  1

 • tygrutza pe 20 Oct 2011, 20:07
  ....

  luci ar trebui sa fi atent la cum sa te comportii si cum sa vb cu ea daca vrei sa fie buna cu u. :)

  2
  0

 • Dana pe 18 Oct 2011, 22:54
  Daaa

  Foarte misto articolul, chiar mi-a placut. Luci6702, bineinteles ca exista, doar ca nu prea stiti voi unde sa le cautati! :))

  7
  0

 • madalina pe 18 Oct 2011, 18:56
  ce adevarat :)

  vai articolul asta parca e scris pt mine :)) exact asa sunt cu prietenul meu , doar cu el , in rest sunt o scorpie :D

  6
  2

 • Mihaela pe 17 Oct 2011, 11:46
  ??????

  Ce intrebare!!!! ... bineinteles ca exista.

  15
  1

 • onutta21 pe 17 Oct 2011, 10:58
  ***

  :) ......interesant articol ,ai ce sa inveti de la el

  5
  1

 • LUCI6702 pe 17 Oct 2011, 09:41
  ASA DA...

  SI DACA CHIAR VISAM CU OCHII DESCHISI, NE-AM DORII ASTFEL DE FEMEIE... DAR MAI EXISTA ?!...

  9
  9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod