8 semne că ai întâlnit pe cineva care va fi în viața ta pentru totdeauna

divahairro
Chiar dacă pare și de multe ori este imposibil să spui în mod definitiv dacă cineva va fi sau nu lângă tine pentru tot restul vieții, de multe ori, există câteva semne cheie că ai întâlnit pe cineva cu care ai fost menit să fii, fie ca prieten sau iubit.
Află în galeria foto care sunt cele opt semne că ai întâlnit pe cineva alături de care vei împărți și bune și rele, până la sfârșitul vieții.

Conexiunea nu a fost din prima, dar a fost diferită față de ce ai experimentat până acum


Poate v-ați înțeles adevărat imediat sau poate a durat ceva timp. Oricum, te deschizi cu ușurință în fața lui și asta nu ți s-a mai întâmplat înainte. Ai putea să vorbești cu el ore întregi și totuși să nu rămâi fără lucruri de spus.
Chiar dacă nu îl cunoașteți de mult, timp se simte parcă că a fost în viața ta pentru totdeauna.

Te simți confortabil în preajma lui


Există într-adevăr două tipuri de parteneriat pe care le experimentăm, iubitul alături de care te bucuri să petreci timpul, dar alături de care nu te simți chiar în largul tău și iubitul cu care te simți foarte confortabil când îl ai în preajmă, cu situații precum liniștea ocazională în mașină, faptul că poți să vorbești despre sentimentele tale cu lejeritate și, de ce nu, faptul că îi porți tricourile. 

Îl simți parte din familie


Alături de el, te simți protejată și în siguranță, ca și atunci când ești alături de un membru al familiei.
Simți nevoia să împarți cu el tot ce ai și nu te deranjează să te afișezi naturală în fața lui, fără nici un fel de artificiu estetic. Îl simți mai mult ca pe o rudă decât ca pe un prieten. Citește continuarea pe divahair.ro 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod