7 semne care indică o relație fără viitor

7 semne care indică o relație fără viitor

Multe cupluri stau într-o relație fără viitor. Poate fi vorba despre frica de singurătate, rușinea unei posibile despărțiri sau stresul legat de planurile pe care le-ați făcut împreună.
Iată care sunt semnele ce indică o relație fără viitor!

Cum îți dai seama dacă ești într-o relație fără viitor

1. Știi că poți avea o relație mai frumoasă


Dacă simți că poți avea un partener mai bun decât cel din prezent, există șanse ca acest lucru să fie adevărat. Atunci când știi că partenerul tău este alesul, nu simți că poți fi o persoană mai bună fără el. Persoana potrivită te va face să realizezi că nu ești într-o relație fără viitor.

2. Unul dintre voi este plictisit


Petreci mai mult timp jucându-te pe telefon decât cu partenerul tău. Iar atunci când sunteți în pat, în loc de a vorbi, verifici ce se mai întâmplă în rețelele sociale, iar el se uită la televizor sau verifică ceea ce se întâmplă pe Internet.

3. Nu îi sprijini ambițiile și nici el pe ale tale


Atunci când avansezi în viață și îți îndeplinești obiectivele, există posibilitatea să observi că persoana de lângă tine te trage în jos. Iar după ce se încheie relația, te concentrezi mai bine pe ceea ce își dorești să faci mai departe în viață.
Dacă unul dintre voi se află în derivă, celălalt ar trebui să-i arunce un colac de salvare.

4. O parte din tine nu îl poate suporta


Orice face te irită. Felul în care respiră. Modul în care mănâncă. Modalitatea în care își împăturește hainele. Totul. Ești critică și insulți orice lucru pe care îl face. Nimic din ceea ce face partenerul nu te poate mulțumi, pentru că nu este alesul. Știi toate aceste lucruri, dar nu știi cum să termini această relație, ajungând în cele din urmă să te sabotezi.

5. Ideea căsniciei îți provoacă greață


Nu te vezi căsătorindu-te cu persoana cu care ești în prezent. S-ar putea să ajungi să-ți plănuiești divorțul chiar din timpul logodnei.

6. Viețile voastre sunt complete și fericite separat


Ieșiți separat. Îți spune că stă mai mult cu prietenii, iar tu îi răspunzi că poate veni și a doua zi acasă.
Încearcă să te facă geloasă cu diferite lucruri, dar pe tine nu pare să te afecteze nimic. Pentru niciunul dintre voi nu contează ce face celălalt.

7. Cauți răspunsuri pe care le știi deja


Dacă te afli în situația în care cauți online sfaturi pentru relația voastră, șansele sunt ca îndoielile tale să fie destul de puternice. Despărțirile sunt grele, în special pentru persoanele care primesc vestea de la partenerul din cuplu.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod