7 metode ca să agăţi un tip plin de bani

Eşti materialistă? Probabil că răspunsul este un "nu" clar. Dar undeva în adâncul inconştientului tău se aude un "DAA!" puternic. Deşi cele mai multe femei se declară total "antimaterialiste", specialiştii spun cu totul altceva.

Eşti materialistă? Probabil că răspunsul este un "nu" clar. Dar undeva în adâncul inconştientului tău se aude un "DAA!" puternic. Deşi cele mai multe femei se declară total "antimaterialiste", specialiştii spun cu totul altceva.

"Suntem programate genetic să alegem bărbaţii care au succes", explică Lisa Johnson, autoarea cărţii "Cum să furi un milionar".

"Încă de pe vremea în care trăiam în peşteră, femeile se împerecheau cu cei mai buni vânători şi culegători pentru a asigura perpetuarea speciei", adaugă autoarea.

Deşi lucrurile s-au schimbat radical de atunci, incă mai există "urme" ale acestui comportament prestabilit.

Chiar dacă aleg un bărbat cu o situaţie financiară nu tocmai roz, femeile nu se opresc din a spera că peste ani, cel ales va deveni un om de afaceri de succes, cu un cont pe măsură.

Un studiu realizat la Univesitatea din Virginia vine să susţină cele de mai sus: femeile care au în vedere şi situaţia financiară a bărbaţilor cu care au o relaţie, tind să fie mai fericite. Mai mult decât atât, femeile sunt mai fericite dacă cea mai mare parte a venitului familiei este obţinută de partener. Acest lucru le confirmă că şi-au ales bine perechea.


Dacă ştii deja că vrei un tip cu un cont serios în bancă, trebuie să ştii cum îl găseşti.
Iată ce-ţi recomandă cei de la Forbes.com:

Zona perfectă

În principiu, nu ar trebui să schimbi ceea ce faci, ci unde. Înlocuieşte cafeneaua în care obişnuieşti să mergi cu una situată într-o zonă frecventată de cei bogaţi.

Voluntariat... pe mulţi bani

Se pare că bărbaţii cu o inimă mare şi un cont bancar la fel pot fi întâlniţi des la evenimentele caritabile. Chiar dacă nu îţi permiţi să participi la donaţii, nu înseamnă că nu poţi fi un voluntar de încredere. Iar asta îţi oferă posibilitatea de a intra în discuţie cu oricine este prezent la eveniment.

Fii în galerie!

Îţi place sportul? Nu îţi place? Ei bine, nici nu contează. Important este că poţi profita de ocazie pentru a-i întâlni pe cei cu adevărat pasionaţi, dar şi bogaţi.

Nu uita, însă, că vei avea nevoie de bilet pentru zona VIP a arenei sportive.

Intră în politică

Politicienii sunt bogaţi. Dacă nu toţi, în mod sigur o mare parte dintre ei. Deci dacă ştii că vrei un tip bogat, înscrie-te într-un partid, participă la întalniri şi manifestaţii. Apoi, totul depinde de tine.

O vizită la hotel

Oamenii de afaceri şi în general bărbaţii bogaţi călătoresc mult şi, evident, sunt mai tot timpul cazaţi la hotelurile cu multe stele. Nu ar fi o idee rea să îţi petreci, din când în când, câte o seară într-unul din barurile unor asemenea hoteluri.

Jobul ideal

Unele joburi pot fi o adevărată mină de aur. La propriu.

Dacă vrei să te afli printre cei care au un cont cu multe zerouri, ar trebui să lucrezi ca agent imobiliar pentru zone de lux, in domeniul hotelier şi chiar bancar. De asemenea,  voluntariatul te poate ajuta foarte mult.

Nu face primul pas

"Nu face niciodată primul pas. Bărbaţilor bogaţi le place să lupte pentru ceea ce vor, decât să obţină ca picat din cer", spune Lisa Johnson, autoarea cărţii "Cum să furi un milionar".

 

Comentarii (38)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Antoniu34 pe 11 Feb 2014, 11:57
    totusi

    Asa cum spune si articolul, chiar daca nu recunoastem, poate ca in subconstient ne-am dori un partener care sa ne rasfete putin, nu? Pentru cei care sunt de parerea asta, eu recomand un site http://ro.sugardaters.com unde puteti gasi exact oameni care isi doresc sa rasfete. Sa nu judecam, fiecare are preferinte si gusturi..

    0
    0

  • Deea Deeede pe 1 Sep 2012, 17:40
    Interesant!:X:X:X

    Da, poate fi folositor, acum serios ce fata nu-si doreste un barbat miliardar, iar eu recunosc direct si verde-n fata la cine ma intreaba, ca sunt materialista, stiti voi minciuna are picioare scurte, dar nu strica s-o mai folosesti si pe ea!

    5
    0

  • andreeatm pe 21 Feb 2011, 15:55
    7 metode ca să agăţi un tip plin de bani

    eu sunt de parere ca cine se aseamana se aduna. saracii cu saracii, bogatii cu bogatii. desigur exista si exceptii, dar care intaresc regulile. Un sfat sa zic "din propria experienta" :in cazul in care ai agatat un barbat bogat, sa zicem si mai in varsta ca tine, sa fii sigura ca la fel il vor agata si multe altele. Sa ne uitam la iri si moni degeaba ea l-a "prins" pt ca el oricum e atras si de alte fete, si numai familie nu se numesc ei. Orice barbat influent, instarit isi "permite" multe fete si este atras de "ceva nou", chiar daca este si insurat.

    1
    0

  • Gina Virgina pe 27 Ian 2011, 14:23
    Ipocrite

    Oricare din voi daca ... repet: DACA, v-ar suna vr-un Adi Mutu, vre-un Chivu, vre-un Botezatu, si v-ar face o invitatie sa mergeti cu el la Venetia 1 saptamana, platind el totul , plus ceva cadouri, a-ti trece peste orice si a-ti accepta ! IPOCRTITE ! Una spuneti pe gura si alta faceti. PUNCT !

    2
    1

  • dana pe 19 Nov 2010, 13:01
    @dana 31 oct 2010

    nu stiu daca vbesc in asentim tau dar de acord cu tine ca pagina asta e putin kk.cum de lasa pers cu e-mailuri distincte sa se reg cu acelasi id? ai fi putut adauga o initiala la nume cind ai vazut ca inainte exista alte dane. nu de alta dar se creeaza confusion. i hate internet

    1
    0

  • dana pe 31 Oct 2010, 19:12
    7 metode

    Degeaba sariti una la gatul alteia. Pareri pro si contra. Ma voi situa de partea ce;or "revoltate" Din propria experienta le voi spune celor incantate de "invatamintele deosebite" de pe aici ca "somnul ratiunii naste monstri". Daca stiti cine este Francisco Goya si ce a fost el. Oricum e plin de persoane absolut inculte pe aici extrem de extaziate de aceste articole stupide. Da, da sa facem asa ! Da,da are dreptate ! Incantate ca pot citi ineptiile aruncate pe net, foarte sigure ca tot ce zboara se mananca numai ca scrie "la" Eva sau Femina sau pe alte site-uri de mai mare jena de pe net. Imi pare rau ca va spun ca, de exemplul eu, am o experienta in asa ceva. Un barbat cu bani, "sarmant", cu experienta. Eu o pustoaica de 19 ani saraca si orfana. Nu mi-as dori sa retraiesc aceasta experienta si nici voua. Dupa aproape un an am lasat si banii si sarmantul si tot. Viata mea a fost un iad. Mai ascultati si de la "cei batrani" de 25 de ani, din experienta lor. Cele maibune sfaturi sunt cele pe care le primiti de la cei cu experienta. De la cei care au trait efectiv lucruri de genul asta. Si lasati aceste luari de pozitie. Combatantele sa traiasca mai intai o situatia de genul asta si dupa aceea sa le vedem. Stiti fetelor : teoria ca teoria dar practica te omoara. Bagati la cap cele care va dati rotunde si criticati "fetele cuminti" Uneori modestia-i mai buna decat toate. Nu suferi decat de vise neamplinite. Oricum este mai bine decat umilinte si dezamagiri.

    1
    0

  • cris pe 26 Oct 2010, 16:14
    7 metode...

    A uitat sa precizeze si de atitudine care e cea mai importanta. In fine....nu inteleg de ce sunt asa deranjate celelalte cititoare. Mie mi-a placut. Vreau sa intalnesc un milionar si asta nu inseamna ca sunt superficiala. Cred ca toate dintre noi isi doresc sa aibe sansa asta, iar cele de mai sus care sunt atat de ofensate, nu recunosc, sau poate...nu indraznesc sa viseze.

    3
    0

  • Felix pe 25 Oct 2010, 16:31
    7 metode ca sa obtii un tip plin de bani

    Mie personal mi se pare OK, de ce sa nu incerce fetele,la ceva mai bun....nu vedeti ca toate tarfele care nu stiu sa vb corect au parte de milionari??? Ce vedeti gresit in in aceste sfaturi..... incercati fetelor,incercarea moarte nu are...SUCCESSS Oricum la aceste sfaturi nu poti sa fii o fata timida.....

    3
    1

  • 123 pe 24 Oct 2010, 18:05
    de ce ati deschis subiectul??

    daca sunteti atat de indignate de ce ati citit? probabil era interesant...sau probabil ati crezut ca este mai usor de agatat un tip cu bani si cand colo trebuie facute cateva sacrificii =))))

    1
    1

  • Miruna pe 23 Oct 2010, 16:34
    E firesc

    Haideti,nu va mai tanguiti atat. Sunteti patetice.As putea chiar paria ca cele mai multe dintre voi,astea care se simt "afectate" de acest articol,sunteti de fapt cele care aspirati cel mai mult la o astfel de pereche,inconstient;Sau poate chiar ati dat de el,si este firesc ca aceste mici ponturi sa nu va mai fie utile. Cat despre toate celelalte,nu cred ca preferati niciuna un tip care sa se roage sa aiba cu ce sa plateasca nota de plata,la restaurantul de o stea la care v-a invitat(cu chiu cu vai o data in pasti),vesnic aflandu-se in ipostaza de-a telefona mamici sau taticului sa-i imprumute niste bani(asta daca si parintii lui au!:)) ),o putoare de barbat care viseaza si asteapta sa-i pice un castig la loto,o mostenire sau mai rau,ravneste el la o femeie cat de cat stabila financiar care sa-l sustina si pe el!:)) Si am cunoscut multe specimene de acest gen;Din nefericire,nu sunt deloc o specie rara;Ba chiar se inmultesc pe zi ce trece. Apoi autoarea articolului nu cred ca se referea la materialism in sine,ca un concept;Ci mai degraba la capacitatile si abilitatile unui potential viitor sotz;Pt ca de multe ori,cei care au bani,STIU cum sa-i faca,isi pun mintea la contributie,alearga,sunt responsabili,sunt constienti,au o gandire realista si in general,sunt pragmatici si au stofa de invingator.Si cine nu ar dori un astfel de barbat?! (Excludem pe cei ce au casa,masina,bani de buzunar de la mami si tati care sunt mari afaceristi). Il prefer de milioane de ori unui pierde-vara,ce se fatzaie prin cluburi pe banii mamicii,mananca paine de la mamica si aduna bani tot de la mamica 3 luni ca sa-si cumpere o camasa de firma cu care sa le ia ochii ... ghiciti cui.. adevaratelor materialiste! Si nu cred ca se jigneste inteligenta nimanui prin acest articol!E putin prea direct si putin acid,recunosc,insa... esentialul reflecta realism,nuanta nu importa atat de mult... Nu cred ca va doriti sa ajungeti niciuna sa castigati mai mult decat sotul/iubitul vostru!:))Sau probabil nu va doriti sa castigati nimic,va doriti sa fiti intretinute de cele 7 milioane pe care le castiga el...=))=)) dar musai sa fie 7,ca sa nu pareti materialiste si sa puteti jeli in voie de nedreptatea si castigurile banesti reduse ,din aceasta tara! Cred cu tarie ca un cap de familie trebuie sa fie un luptator(chiar daca nu merge mana-n mana cu triumful de fiecare data),un om ce-si doreste ascensiune profesionala,un om care sa castige bani frumosi... nu ca sa-i dea sotiei sa-si cumpere blanuri in fiecare zi(sau de ce nu :) ),ci pt el,pt familia sa si pt farmecul sau personal!

    2
    1

  • Doina pe 23 Oct 2010, 09:55
    Nu stiu daca e de ras sau de plans

    Cu articolul acesta ati jignit inteligenta multor cititoare! Sfaturile sunt banale. In momentul in care ati postat articolul ati considerat ca cititoarele voastre sunt atat de reduse mintal incat chiar au nevoie de tampeniile astea? E jignitor! Sunt un pic de genul "Vrei mere? Te duci la piata si cumperi!" Probabil ca v-am supraapreciat! Pacat!

    2
    0

  • dana pe 23 Oct 2010, 09:47
    ce rusine, ne-rusine

    e mai rusinos sa injuri gratuit ´´imbecile,timpite´´ si alte calificative ´´simpatice´´ si daca fata ta de 14 ani sta pe net si citeste´´timpeniile´´astea, e vina autoarei,nu? ia sa te duci draga georgiana dorobantu la ele acasa si sa le supraveghezi copii si lasa munca ta de periodista ca ele nu au timp sa-si supravegheze copii ce fac pe net, vai de mine

    1
    1

  • andreea pe 23 Oct 2010, 09:30
    ....

    deci nu inteleg de ce unele fete care au comentat acest articol se simt asa de indignate pentru un lucru care este adevarat si la ordinea zilei, sa vedem carei fete i-ar placea sa stea cu un tip pe care sa il intretina?sa fim serioase si nu ipocrite... este adevarat ca mi se ppare patetic sa facem din asta un tel dar nic nu pot spune ca daca as da de un tip bun si cu ceva de banutzi m-ar deranja

    1
    1

  • Bebytza pe 22 Oct 2010, 22:28
    Hai mai taceti cu "rusine"

    ce tot atat rusine...dak stati bine sa va ganditi toti cei cu rusine sunteti materialisti sau materialiste....ce e asa de iesit din comun subiectu asta...sau poate k va e ciuda k nu puteti sa indepliniti conditiile...si ce rau sa fi materialista....ce e rau in acest subiect....sti cum e vb asa" nu tot ce zboara se mananca" asa cu voi..dak e un subiect mai diferit imediat credeti k toate vor face asa...mai scutiti-ma si dak nu va convine vedetiva de trebuirle voastre..si nu mai criticti atata k nu sunteti voi alea perfecte...hai pa

    0
    1

  • Alex pe 22 Oct 2010, 21:40
    Imi pare rau

    Sunteti penibili !!!

    1
    0

  • Cristina Rusu pe 22 Oct 2010, 20:28
    IDIOTIENIE

    Doamneeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deci nu mi-a venit sa cred cand am deschis mail-ul si am vazut acest topic IDIOT!!!!!!!!!!!! Pentru ce postati voi astfel de imbecilitati? Incurajati femeile sa cunoasca barbati PLINI DE BANI si apoi ajung femeile sa fie tarate prin toate ziarele, le judeca si le fac materialiste. Ceva nu e in regula!!!!!! Un articol interesant daca tot ati vrut sa faceti ceva "INEDIT" ar fi fost sa scrieti cum sa ne ascundem de presa si de voi astia ca avem relatii cu barbati plini cu bani. E un lucru bun sa fii cu un astfel de barbat pana la urma si la coada? Ce iti aduc banii? UN MARE CACAT! Iar sincer voi m-ati dezamagit complet!!!!

    2
    1

  • bebe3818 pe 22 Oct 2010, 19:59
    pt denisa

    ai dreptate, denisa! asa demnitate dintr-o data =)) sa fim acum seriosi...cine nu ar vrea sa viziteze alte tari, sa mearga in concedii hai sa nu zic de cadouri scumpe, petreceri selective :D

    2
    1

  • denisa pe 22 Oct 2010, 19:33
    Dar cata demnitate dintr-odata...

    Sa fim seriosi.Care fata din ziua de azi nu si-ar dorii langa ea un barbat bogat,care sa ii faca cadouri scumpe,sa o plimbe prin alte tari,sa o duca la petreceri selective,sa isi permita mai multe decat a avut vreodata? Nimeni nu ar refuza asa ceva. De ce sa te multtumesti cu marul mic cand poti avea tot sacul? De ce sa nu te bucuri de placerile vietii ca cei bogati si sa stai sa lucrezi 12 ore pe un salariu de cacat? Unele fete poate chiar au probleme financiare, si un asemenea sprijin le-ar ajuta enorm pentru a reusii in viata si nu numai. Bineinteles...cand ma gandesc la materialista nu sugerez ca fata sa fie cu ochii numai pe banii lui,ci sa si il placa. Acum...fiecare cu norocul ei. Normal ca atunci cand ai putin,ori visezi..ori critici pe cele care fac asa!!!!!!!!!!!!!

    3
    1

  • Stef pe 22 Oct 2010, 19:16
    Felicitari pentru articol!

    Super articolul! Ce va tot .....astea de pe aici ca domne vaii ce articol, vaii cum promovati asa ceva ...foarte bine logic un barbat cu bani in principiu are si o educatie aleasa,e normal ca o femeie sa-si doreasca un astfel de barbat puternic..nu un pampalau care trage de o femeie ca sa-l intretina...asa ca fetelor nu va mai plangeti de articol ca e pentru binele nostru! Felicitari inca o data celui ce l-a scris!

    2
    1

  • julia pe 22 Oct 2010, 17:45
    tot "imbecili"

    Si draga Ciprian, hotaraste-te, esti pro sau contra? Iti place, dar nu ai bani, asa este? Poate esti sarac, ti-e teama ca barbatii bogati raman fara partenere? Pai daca ma gandesc bine, un studiu arata ca barbatii bogati au sanse oricum mai mari sa cucereasca o femeie datorita manierelor, spre deosebire de mitocanii care dupa ce ca sunt saraci sunt si needucati. Un sfat pt barbati, educatia nu costa bani!

    0
    1

  • julia pe 22 Oct 2010, 17:40
    "imbecile"

    Draga Marina (si altele care s-au ofuscat datorita temei articolului), daca esti o imbecila, asa cum sustii, te rugam sa nu mai citesti articolele care nu-ti fac placere sau care nu te intereseaza, odata ce ai vazut subiectul, spui "pas" si treci mai departe, sa sti ca viata nu este facuta numai din lapte si miere, si unele persoane chiar sunt in "nevoie", adica au nevoie de sfaturi sa-si imbunatateasca viata. Daca tu, din greseala, ai nimerit un om bogat lasa-le si pe altele sa incerce sa aiba o viata mai buna, sau iti e frica sa nu-l "intercepteze" pe al tau? Si faptul ca tu critici niste chestiuni "de viata" denota ca nu ai "deschiderea" necesara sa citesti acest site. O zi buna!

    1
    1

  • bubulina pe 22 Oct 2010, 16:18
    sunteti patetici

    doaaamne..mi s-a dat s-o vad si pe asta! cat de ridicola tre' sa fii sa urmezi asemenea sfaturi? eu sunt pe eva.ro de vreo 5 ani..da' gata..nu mai intru...du-va-n colo de ratati...

    0
    0

  • Ciprian pe 22 Oct 2010, 15:56
    Bravo Marina!

    Touche & chapeau Marina! Sofisticata si treaba asta cu jurnalismul in ziua de azi. Scriem orice atata timp cat vinde! Dupa numarul de comment-uri postate as spune ca articolul a "prins" la cine trebuia sa prinda. Reda totusi un aspect veridic a lumii in care traim. E un crampei de realitate, insa nu realitatea insasi! Mereu au fost si mereu vor fi astfel de oameni care tanjesc dupa vestitul "the good life". Fiind mai usor sa-l obtina de la altii, unii/-le nu au probleme cu constiinta in sfera asta... E totusi un mare semn de deteriorare si eu chiar nu sunt un puritan....

    1
    0

  • Laura pe 22 Oct 2010, 15:28
    ???

    Este chiar de ras ceea ce se scrie in mare parte aici, mai ales ca nu prea inteleg agitatia acestor "individe" chiar indignate de ceea ce se discuta.Nu este un subiect cunoscut de cand lumea???Ba, va spun ca aproape sigur,dar cum in Romania , fetele se vand pe o nimica toata, se pare ca au aparut feministele cu reprosuri.Deci va tin pumnii in continuare si lasati-va de asa zisele idealuri.Toleranta, paote va zice ceva.

    1
    0

  • Marina ;) pe 22 Oct 2010, 14:58
    :))))

    Cititoarele acestui site sunt de-a dreptu' imbecile! ...Evident, ma numar printre ele (asta o spun nu doar ca sa satisfac autoarea articolului care, probabil, dupa ce-a citit prima propozitie a comentariului meu, si-a spus in sine: "Deci si tu!" / "Asta ce te face pe tine?"/ "Atunci tu de ce il citesti?" etc). _________In primu' rand, fetiscanele/ femeile care scriu pt publicatiile de genu' asta pot crede sau nu in ceea ce scriu. Mai important de atat este ceea ce vor cititoarele! Vor sex, bagam sex (nu conteaza daca articolul e de calitate sau nu; nu conteaza ca-l citesc fetite de 14 ani!!!), vor cu dragoste, cu relatii, bagam siropeli inimaginabile. Tampito (catre cititoare----unele dintre ele putin analfabete---- deci: “tampit-o”, ca sa inteleaga si ele), tu nu-ti dai seama ca Georgiana Dorobantu sau colegele ei s-ar putea sa nu scrie tocmai despre lucrurile pe care le admira, ci mai degraba despre ce-si doresc s-auda (sa citeasca, adica) tampitele. Nu zic ca nu m-a mirat articolul. Dar m-a si amuzant. Pentru ca yo vedeam site-ul asta ca pe unul care promoveaza valori pozitive: d-alea cu dragostea (la prima vedere!!!), cu gandirea pozitiva, cu bla-bla-uri d-astea. E, da’ acum, ce s-au gandit fetili? Hai sa atingem si alt target: pitipoanca ahtiata dupa (“dupe”) bani. Si, pan’ la urma traiam intr-o lume materiala/ materialista si intr-o societate mercantile unde trebuie, mai prtesus de orice, sa stii SA (te) VINZI! Asa ca lasati cacaturile la o parte (si critica, si admiratia) si luati-o ca pe o caracteristica a lumii in care traim. __________Bravo autoarei! :))) Sunt curioasa cum ar comenta colegele tale acest articol… Unele dintre ele mananca mult rahat (d-ala turcesc…adica ma refer la desert) si se dau idealiste. __________PS: Stiu ca va fi sters acest comentariu…la scurt timp dupa ce a fost postat, dar ma bucur c-ai apucat sa-l citesti macar tu… Si stii ca am dreptate.

    2
    0

  • yoana pe 22 Oct 2010, 14:27
    vai vai vai!!!!

    Ati jignit fetele "cuminti"!Poate voua nu va este de folos insa poate altor fete le pica bine acest articol care este util si interesant.Sau se poate sa va fi dat de gol secretul vostru pretios in a agata milionari.Asta e!Veti avea sanse mai putine.:)

    0
    0

  • Deea pe 22 Oct 2010, 13:56
    Jalnic!

    Ati ajuns sa promovati si materialistele?Mai urmeaza si pitipoancele sau...la ce sa ma mai astept?Jalnic!

    1
    0

  • ALINA pe 22 Oct 2010, 13:29
    cHIAR ASA?

    chiar in halul asta? promovati superficialitatea? in loc sa sustineti lucrurile si sentimentele adevarate,promovati materialismul...va admir in general dar cu privire la articolul asta nu trebuie sa va plac in momentul de fata!

    1
    0

  • eva-cris pe 22 Oct 2010, 12:44
    interesant articolul

    e bine ca ati tratat si subiectul asta ...insa daca nu ai o situatie materiala prea buna si mergi in locuri ca hoteluri de cateva stele si baruri scumpe ai ce cheltui si nu ai de unde....ce sa zic...mergi la risc ca poate o sa-ti plateasca altul nota de plata

    1
    0

  • Paula pe 22 Oct 2010, 12:35
    de ce nu ?

    Si totusi...mi se pare un subiect destul de realist...si de actualitate, mai ales acum ca e criza :)) Nu inteleg de ce multe femei se simt jignite de acest articol...multe si-ar dori dar putine au curajul sa recunoasca. :)

    2
    1

  • eva pe 22 Oct 2010, 11:27
    de toata jena

    "Diana pe 22 Oct 2010, 09:26 rusine Sa va fie rusine ca scrieti si promovati asa ceva....M-am hotarat sa ma dezabonez:|:|:|:|:|" subscriu si adaug: sunteti de toata jena, nu mai faceti presa scrisa!!!

    0
    1

  • Veronica pe 22 Oct 2010, 10:21
    FELICITARI

    mi se pare suficient de ...realist articolul! IL gasesc chiar interesant! si nu, nu cred ca sunt materialista dar este un puct de vedere pertinent! Imi place! :) Si,.....in mod sigur o femeie se simte mult mai in siguranta langa un barbat puternic! ca asta se traduce in ...numarul zerourilor din cont....e doar un mic amanunt! :)

    2
    1

  • dana pe 22 Oct 2010, 10:05
    cam asta e realitatea

    bun articol asa ca fetelor care aveti ambitia de a face ceva in viata si puteti rezista vietii de VIP.....GO FOR IT

    1
    0

  • ana pe 22 Oct 2010, 10:02
    ,,

    dragutz....mi-a placut articolul

    1
    1

  • anca pe 22 Oct 2010, 09:58
    :)) :)) :)) :))

    doamne ca am mai ras....daca s-a ajuns la astfel de articole...e criza :))))))

    1
    0

  • cris pe 22 Oct 2010, 09:57
    super

    interesant articol

    2
    1

  • Diana pe 22 Oct 2010, 09:26
    rusine

    Sa va fie rusine ca scrieti si promovati asa ceva....M-am hotarat sa ma dezabonez:|:|:|:|:|

    1
    2

  • iulia pe 22 Oct 2010, 09:19
    ... really?

    Chiar ati ramas fara subiecte de scris? Urat din partea voastra sa promovati asa ceva. Ar trebui sa mentineti un standard al articolelor, ca sa stabiliti exact care este publicul vostru tinta.

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod