6 semne care îți arată că te place, dar nu te iubește

6 semne care îți arată că te place, dar nu te iubește

Aveți o relație de ceva timp și crezi că dacă sunteți împreună înseamnă că vă și iubiți? Ei, bine, uneori lucrurile nu stau chiar așa.
Fii atenta la aceste semne care iti arata ca te place, dar nu te iubeste! Este foarte important sa stii statusul relatiei voastre.

Trebuie sa stii ca exista o diferenta intre iubirea reala si iubirea aparenta. Ceea ce ti s-a parut a fi un vis la inceput, se poate destrama usor pe masura ce timpul trece. Tu iti iubesti partenerul, dar el te iubeste pe tine? 

6 semne care iti arata ca te place, dar nu te iubeste


Partenerul tau se simte bine cu tine, dar pastreaza distanta din punct de vedere emotional
Uneori, intr-o relatie, nivelurile de confort si compatibilitate raman la fel, dar iubirea care a existat la inceputul relatiei se poate stinge.
Daca partenerul nu te iubeste, dar te place cu adevarat, este posibil sa pastreze relatia pentru ca se simte confortabil si pentru ca esti o companie extraordinara. Unora le place ideea de a fi impreuna cu cineva, chiar daca nu au sentimente profunde.

Intotdeauna esti prima care spune „Te iubesc”


Dragostea este o punte minunata intre doi oameni si daca unul dintre ei nu raspunde cu aceeasi moneda, atunci dragostea nu mai exista. Este foarte important intr-o relatie sa spui “Te iubesc!”. Daca doar tu esti cea care spune acest lucru, poate ca ar trebui sa-ti analizezi mai atent relatia.

Nu te privesti niciodata in ochi atunci cand iti spune “te iubesc”


Se spune ca ochii nu mint niciodata.
Poti spune multe lucruri despre sinceritatea unei persoane doar privind-o in ochi. Cea mai simpla metoda ca sa afli daca partenerul te iubeste este sa te uiti in ochii lui atunci cand spune cuvintele magice. Daca nu te poate privi in ochi atunci cand iti spune ca te iubeste, exista o mare posibilitate sa minta. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod