6 poziţii sexuale ca să ai garantat orgasm de fiecare dată

Foarte multe femei se plâng că nu reuşesc să aibă orgasm, în ciuda faptului că partidele de sex durează minute bune şi ar avea timp să atingă climaxul. Există mai multe motive pentru care doamnele şi domnişoarele nu reuşesc să aibă orgasm, unul dintre ele fiind adoptarea unor poziţii sexuale necorespunzătoare, care nu le stimulează suficient de mult.

Dacă te regăseşti în această categorie, nu mai trebuie să te simţi stânjenită, să mimezi orgasmul şi să-ţi minţi partenerul. Pune în practică următoarele poziţii sexuale şi vei avea orgasm garantat de fiecare dată.

1. Steaua de mare

În poziţia sexuală Steaua de mare, partenerul tău are control total asupra mişcărilor, iar penetrarea este foarte adâncă, astfel încât orgasmul va apărea fără dubiu. Desigur, pentru aceasta trebuie să te concentrezi asupra propriilor tale senzaţii, deoarece orgasmul pleacă de la creier.

Tu stai întinsă pe spate, cu picioarele pe umerii partenerului, iar el te penetrează mai adânc sau mai superficial, în funcţie de preferinţe.

2. Femeia deasupra invers

Poziţia sexuală Femeia deasupra invers este la fel de plăcută pentru partener, pe cât este pentru tine. În această poziţie, tu stai deasupra, însă cu spatele la partenerul tău. Ai control total asupra mişcărilor, dar îţi poţi lăsa partenerul să te coordoneze din când în când şi să-ţi stimuleze clitorisul.

3. Misionarul

Misionarul este una dintre poziţiile sexuale clasice, cu care nu ai cum să dai greş când vrei să ajungi la orgasm. Pe lângă faptul că este o poziţie foarte confortabilă pentru tine, ai ocazia să experimentezi senzaţii diferite, prin simpla ridicare a picioarelor.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • klauss_83@yahoo.com pe 6 Aug 2014, 13:33
    vrăjitorul

    pozitia vrăjitorul da ramdament le aduce mai repede la orgasm decat alte pozitii,sau care vi se pare o pozitie in care domnisoara sa aibe orgasm mult mai rapid?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod