6 lecții de viață pe care femeile le-au învățat din înșelat

6 lecții de viață pe care femeile le-au învățat din înșelat

Înșelatul este ceva ce mulți dintre noi am făcut sau ne-am gândit să facem la un moment dat în viața noastră.
Și oricine a avut de-a face cu infidelitatea în cuplu îți poate spune că provoacă multă durere, vinovăție și suferință - atât pentru persoana care a fost rănită, dar și pentru cea care a făcut-o.

Infidelitatea poate oferi câteva lecții serioase pentru orice parte implicată. La urma urmei, oamenii înșală din multe motive diferite - de la mânie, frustrare sau chiar plictiseală. Oricare ar fi motivul, durerea și rușinea nu sunt ceva ce pot dispărea peste noapte. Îți propunem câteva lecții pe care este bine să le afli, din perspectiva mai multor femei care au trecut prin această experiență.

Comunicarea și încrederea sunt cruciale


"L-am înșelat pe fostul meu iubit pentru că eram foarte nefericită în relația noastră.
M-am simțit neglijată și parcă el nu m-ar fi iubit cu adevărat. Cred că l-am înșelat pentru a mă simți mai stăpână pe situație. El era mult mai în vârstă decât mine și nu știam ce fel de autoritate am în relație. Am învățat că lipsa comunicării și a încrederii sunt motive serioase atunci când decizi să înșeli. Nu ar trebui să recurgi niciodată la acest gest. Ar trebui să încerci întotdeauna să rezolvi lucrurile în prealabil și dacă vei sfârși înșelând, relația respectivă s-a încheiat cel mai probabil."  - Mihaela, 28 de ani. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod